Juniocola

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2008

Träning på brukshundsklubben

Av Löfgren - 29 augusti 2008 11:50

Var och tränade på brukshundsklubben igår kväll. Juni fick köra Inkallande med ställande, fjärrdirigering, metallapporten och rutan. Jag är nöjd med hennes attityd. Missarna igår var att hon lade sig direkt i rutan när jag sa stå och sen tycker hon att det är svårt att koncentrera sig på fjärrdirigeringen när det är rörigt runtikring henne. Det här är ett problem som jag har sett en tid men som jag måste ta tag i ordentligt. Skriva en kriterieplan och göra henne trygg och säker på alla skiften när vi tränar på klubben. Cola var också med på klubben, fick hjälp av Gustav med passning när jag tränade med Juni...tack Gustav. Cola skötte sig bra, kravlade sig ur halsbandet och sprang ut på appellplanen...som tur är sprang hon till mig direkt. Jag tränade lite frivilliga beteenden med henne och det gick bra.

Har testat att lägga några godisspår till Cola, hon har jättebråttom och missar många godbitar. Ska prova på samma sätt ett tag till, får se om hon lugnar sig lite.

Sätter in en bild och en film från igår när jag och Cola tränar på baksidan./P 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se