Juniocola

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2008

MYSTERIUM............

Av Löfgren - 4 oktober 2008 08:08

NÄ NU, får ni hjälpa mig..

Fick mail av Kattis och hon ser min blogg SÅ HÄR på sin dator!!??

Hur ser ni den..

jag ser Juni på ena sidan o Cola på andra..från detta kortet, SÅ HÄR

Det var konstigt. Jag vill ju att det ska va som JAG ser den??  Det har jag såklart trott att alla gör..

Nu får ni snälla,snälla hjälpa mig ..skriv gärna en kommentar..

ser alla lika, eller??

 Finns det nån som ser ett 3e sätt kanske ;)

HUR kan det bli så här?


/L

 
ANNONS
 
camilla

camilla

4 oktober 2008 08:32

Mäh... va mysko. Jag ser då bakrunden som du vill ha, den dvs Juni till vä och Cola till Hö.
Jättefint!!!

http://www.bentleypojken.se

 
Ingela

Ingela

4 oktober 2008 08:45

Skumt... idag ser jag bara Juni, Igår när jag tittade på datorn hemma såg jag juni på väsida och cola på högersida. Modern teknik...????

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
molle

molle

4 oktober 2008 10:11

har alltis sett bara Juni...

http://bobmarley.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

4 oktober 2008 10:36

mäh..säger jag med. De e ju göörkönstigt ??????????

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

4 oktober 2008 13:31

Kattis säger att det ser rörigt ut med bilder överallt..så jag "städar" väl upp lite då!!
Rosa o brunt..snyggt tycker jag.
Tack för att ni har hjälpt till..

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

kajsan

4 oktober 2008 13:38

jag såg bakgrunden som kattis, den röriga! Nu är det päls...överallt...haha
kram

 
Ingen bild

Kattis

4 oktober 2008 14:23

Hahahaha, NU ser det bättre ut-lite lugnare.
Och jag kände mej nästan dum när du skrev att "Kattis har fixat fin bild".. och det var så rörigt!! ;))

Kram Kat

 
lotta

lotta

4 oktober 2008 14:35

jamen..själva biden var ju jättefin tycker jag. Jag är jätteavis på hur du kan fixa med kort o datorer!!

http://www.juniocola.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se