Juniocola

Direktlänk till inlägg 5 oktober 2008

Kan datorn läsa dina tankar?

Av Löfgren - 5 oktober 2008 07:19

tråkigt väder idag..här e lite pyssel. Kan datorn läsa dina tankar...testa här..

man kan även göra massor med andra tester  tex vilken livstil har dina grannar ..och det stämde faktiskt häpnadsväckande bra..


http://roligatest.blogspot.com/search/label/Test%20om%20datorn%20kan%20l%C3%A4sa%20dina%20tankar

Mina tankar kunde den iallafall läsa..

/L

 
ANNONS
 
wety34

wety34

10 maj 2011 17:05

jag är salfa kalfa

http://wtw

 
Annjo

Annjo

20 februari 2012 03:21

Vilken tjusig sida denna här! Har varit här och kollat ett par gånger. Har precis börjat att blogga jag med :)

http://annaaaaajoh774.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se