Juniocola

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2008

Ingångar

Av Löfgren - 9 oktober 2008 12:56

Nu jobbar Cola bra med bakbenen. När jag får flyt på 90 graders ingångar tänker jag ta bort pallen. Eller så ska jag köra 180 grader vi få se./P

 
ANNONS
 
molle

molle

9 oktober 2008 18:37

men sååå duktig..
Vill du prova med mej,, matte säger att det där borde jag lära mig??

http://bobmarleys.wordpress.com

 
 Anna med Tim

Anna med Tim

9 oktober 2008 21:45

jätteduktig är hon! Tim skulle nog bara försöka leka med pallen...

http://timsevimse.blogg.se

 
lotta

lotta

10 oktober 2008 06:47

MOLLE-jomen Molla. Du får väl stämma träff med Pake någon dag..

ANNA- hihi ja det gäller att ha gott godis, så att valet blir lätt pall-godis ;0

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken

10 oktober 2008 09:07

å va duktiga ni e! det där med godis såg ju alla tiders ut dessutom! svansviftningarna avslöjade att det dessutom var kul!

 
Jessica

Jessica

10 oktober 2008 10:04

Vad duktig hon är, och det är jätte roligt att se filmer på er träning :). Är det OK om jag tipsar mina valpköpare om din blogg? Vi har nämligen varit på klickerkurs hos Anna Larsson (Canis instruktör i Södermanland) och lärt oss om många av de övningar som ni utför :).

http://www.skeppartorps.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se