Juniocola

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2008

Torsdag

Av Löfgren - 23 oktober 2008 07:17

Idag åker jag och jobbar ett dygn igen..tjänar lite peningar så att vi kanske kan sticka iväg på något kul på Höstlovet som börjar nu till helgen. Vi har fixat ledigt från jobben sö-torsdag..så man hinner ju ta sig en liten sväng..! Få se vart det blir!

Vi (speciellt Gustav) behöver komma bort en sväng..efter att ha vartit hemma mycket nu!

Gustav stannar hemma idag också men imorgon ska han försöka gå till skolan, sista dagen innan lov.

Då har han varit hemma 4 veckor !! hmm, lite att komma ikapp med kanske ??Hoppas att inte lovet blir uppätet av läxor...


det vart så fina kort på stranden sätter in ett till..

 

efteråt tränade vi lite inkallningar med Cola på parkeringen..hon är jätteduktig! (hon kommer under staketet..!)

 

och Juni fick hoppa lite..

 

det tycker hon e kul..och det ser lite kul ut också ;)

Pojkarna här hemma ska följa med Jens igen på en liten jaktvända i em.

ha en bra dag allihopa

/L


 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

23 oktober 2008 08:22

Vilken härlig strandbild, nästan så att man tror att det är sommar! Själv är jag frusen kommer just in från en runda med hundarna och har konstaterat att det är dags för mera kläder!

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
Ingen bild

malte o snoken me matte

23 oktober 2008 09:56

åva härligt, bor ni nära vatten så? så fiiiint! bilderna är kalas som alltid! man blir hoppsig o studsig o vill vara med! semester låter häääärligt...själv håller vi på med byggfix o renovering, maken avstår tom frivilligt från jakt!

 
Lena

Lena

23 oktober 2008 12:23

Härliga bilder!

Ha en bra dag ni också ; ))

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eva å Kira

23 oktober 2008 14:53

*JAMEEEEEN* kom HIT vettja :0) ni é så välkomna så! finns plats, ja lovar... stor övervåning som bara står tom :0) tihi så kan du ju alltid smyga med dej en liiiiiiiten missemoj "på vägen hem" *nickar-frenetiskt*

 
 Anna med Tim

Anna med Tim

23 oktober 2008 21:00

Åh så söta...jag och Tim blir allt lite avis....vi vill också gå på stranden och ha det mysigt.

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se