Juniocola

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2008

En liten jakttur

Av Löfgren - 23 oktober 2008 21:52

 Vi satt på pass vid en åtel. Spännande, och nyttigt för Cola att sitta still när det smäller och luktar spännande.

Nöjda men trötta killar.


Efter förmaningar från kennelmamman sker apporteringsträningen nu mera strukturerat......onödigt tycker Cola:)  /P

 
ANNONS
 
Lena

Lena

24 oktober 2008 07:44

Härligt!
Här hemma tycker vi inte om skator, dom tar kycklingar och ägg från vårat hönshus!!!!

Ha en skön dag!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken

24 oktober 2008 08:45

här är vi inte rädda för fågelinfluensan ser jag ; ) Ni är så otroligt duktiga hon kommer bli en briljant hund!

 
Kennelmamman

Kennelmamman

24 oktober 2008 10:31

Uj vad ni är duktiga ;-) Och vilken tur att ni skaffat viltfrys!!! Borde nästan ingå i valppaketet när man skaffar flat, eller hur?? Kan tyvärr inte se filmklippet nu men ska kasta mig på datorn när jag kommer hem!

http://www.ryegates.se

 
Tina

Tina

26 oktober 2008 16:14

Ser fin-fint ut, en naturbegåvning lilla Cola.

http://workinglabs.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se