Juniocola

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2008

klicker träning

Av Löfgren - 26 oktober 2008 10:20

 halloj..

Här i borlänge har vi denna vecka haft

Chicken Camp with BOB BAILEY 2009

Man får lära sig Operant inlärning - klickerträning genom att träna med höns. ...här är ett inslag från Gävledala...
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1290312

Lite retsamt...så nära men ändå så långt bort, eftersom pengarna i detta hus måste räcka till så mycket annat..men, men man ska väl ha något att göra när barnen flyttar hemifrån också!!

/L

 
ANNONS
 
Lotta

Lotta

26 oktober 2008 11:07

hej!
Fina bilder på era promenader,allti8d kul att läsa andras bloggar,alltid kan maqn ju snappa upp ngt,kasn hålla med om att det stämde in mycket detdär om man e hundmänniska el inte.Ett tips klickerklok.se kolla filmerna om du inte redan varit där håller själv på med stdga och frisignal vilket går framåt ha de bra med dina hundar så kikar vi in här igen /Lotta

http://zebulon.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se