Juniocola

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

GOD MORGEN!!

Av Löfgren - 27 oktober 2008 09:21

Hærligt att vakna på norsk mark ;)

Krånglar lite med att få in våran dator på husbondens trådløsa..så jag får låna deras tillsvidare..så jag nallade kort på huset från dem!

Cola får træna mycket nu på att kunna ligga och slappna av i okænd miljø. Hon var lite orolig først, men natten gick bra trots många okænda ljud!

Vi bor i ett JÆTTESTORT , mycket vackert,gammalt hus.

Jag tror ju inte på spøken, men inatt var jag påvæg att byta tro..fast sedan somnade jag som en stock och hann inte bekymra mig så mycket om det fanns några osaliga andar. Om det fanns någon så var de snælla som læt mig sova. Hoppas att føljande 2 nætter føljer samma mønster..

Fortsættning føljer/L

 
ANNONS
 
Ingen bild

malte o snoken

27 oktober 2008 09:37

hihhi roligt med alla norska bokstavslösningar! Vi ser fram mot bild på spökhuset moaoaoahahahah....

 
Ingen bild

lotta

27 oktober 2008 09:41

ni fick kort væældigt snabbt! fanns ju på deras dator..så jag redigerade inlægget snabbt, men ni hann visst føre ;) gulltaxar!!

 
Ingen bild

malte o snoki me matte

27 oktober 2008 10:17

såg lite extra ruskigt ut eftersom det var svart vitt men det var ju fint! vårt hus är från 1832 men lugnt o skönt inga spöke här inte bara små taxisar som trippar lite...
slafspussar

 
 Anna med Tim

Anna med Tim

27 oktober 2008 10:48

Spökus eller ej så såg det väldigt mysigt ut, hoppas ni får en riktigt trevlig vistelse!

http://timsevimse.blogg.se

 
Kennelmamman

Kennelmamman

27 oktober 2008 12:11

Ha det så kul i Norge!! Vad bra att ni har kontakter i Norge, där kan man starta i nkl på dummies.. Om man tycker det tar för lång tid med vilthanteringen...Bara ett tips alltså ;-) För det jag såg på apporteringsfilemn med vilt såg ju jättefint ut!!

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se