Juniocola

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

en ny dag..

Av Löfgren - 28 oktober 2008 09:44

Idag ær det KALLT!! Frosten ligger øver fælten hær!

Patrik och jag tog en promenad  ensamma nu på morgonen, barnen stannade inne i værmen med x-boxen..

Skønt før hundarna att kunna springa i det fria..

Cola funderar nog vad jag håller i , en kamera???

Bæst att springa och kolla upp vad hon har!

Husse springer mot værmen, kaaallt!!

Hær bor vi nu, inte spøklikt på dagen ;)bara vackert!!

NÄ, nu sticker vi på utflykt:)

/L

 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

28 oktober 2008 10:18

Ha det så bra! Vi får se om jag klarar att var lika avancerad som dig och göra inlägg i bloggen när jag är utomlands *ler*

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
Ingen bild

malte o snoken

28 oktober 2008 11:22

å va härligt o krispigt det såg ut! hoppas ni får en skön dag med spännande utflykt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se