Juniocola

Alla inlägg under oktober 2008

Av Löfgren - 15 oktober 2008 15:43

Försöker få Cola att ta ett bra grepp om dummyn. Jag klickar när jag känner ett motstånd. Målet nu är att sträcka tiden hon håller i dummyn och sen att jag kan släppa den utan att hon byter grepp. Jag känner att vi fastnat i det här stadiet men det gäller väl att ha tålamod och höja kriterierna långsamt, tiondel för tiondel./P

ANNONS
Av Löfgren - 15 oktober 2008 09:48

Jamen nuu så,  märks det här att hösten är kommen!!  Tyvärr kommer det ju också lite tråkiga, äckliga baciller med den..

Iförrgår (samma dag som de kom på att Gurra hade lunginflammation), vart Ludde snuvig.

Inatt vaknade Ludde av jätteont i ena örat. Stackarn har vart vaken sedan 03.00.SÅÅ ONT!!

 In med honom till läkaren i morse..och mycket riktigt! En rejäl öroninflammation:(

Det blir antibiotika för den lille herren också..undra om det är samma elaka bacill som ställer till det???

/L

ANNONS
Av Löfgren - 14 oktober 2008 20:33

Nu har jag tagit bort pallen och Cola har börjat använda bakbenen utan pall. Jag väntar lite med att hon ska sätta sig i utgångsställning och koncentrerar mig på att hon ska snurra in i rätt posotion./P

Av Löfgren - 14 oktober 2008 06:25


 

Juni funderar vad denna dagen har i  sitt sköte???Jag åker o tar ett dygn på jobbet igen! Få se vad P tar sig till med hundar och barn i em!

Träning och finslipning inför söndagen kantänkas..!?


Oj, det tog tid att skriva detta måste skynda mig ...ge hundarna mat,ge katten mat, att väcka barn,även väcka G och se till att han är OK,..ooops, ludde är genomförkyld..kan ej gå på dagis! ? måste omorganisera lite!


 klä på , fixa frulle,borsta hår, borsta tänder, klä på mer, hämta pake på hans jobb, han o ludde får skjutsa mig till  jobbet ( så får han skjutsa till Affe skolan)...tur att jag har varit ut med hundarna redan..för jag börjar 8.15

Ha en bra dag allihop!

/L
Av Löfgren - 13 oktober 2008 18:41

Gustav har, efter en lång dag på barnkliniken i Falun, lung inflammation:(.

Var först på blge sjukhus..men de såg bara ut som stora frågetecken..vänta och se säger de..!!!???


När jag kom hem ringde jag barnkliniken i Falun o sa att han hade haft hög feber i 17 ! dagar och ont i bröstet..KOM IN !! sa de

Efter ett flertal prover och lung röntgen så vart diagnosen lunginflammation. Så nu äntligen fick han antibiotika..VARFÖR åkte jag inte dit med honom på en gång??? Jaja..tur att jag åkte med honom idag iallafall..

P. jobbar, så farmor fick ta Affe och mormor kom farandes från Ludvika och tog Ludde och hundarna..skönt att vi har så fina, goa mammor jag och Pake :)

Nu ska jag mysa med mina pojkar...


/L

Av Löfgren - 13 oktober 2008 11:41

under sångstunden , (som Alfred hade medans han satt och skärde kassler till middagen!!), dök Cola upp. Vi trodde att hon beundrade Alfred..men så var inte fallet..Hon tog chansen till lite extratugg, medans vi hade fokus på annat *ler*

Vi har visst inte riktigt vant oss med att ha en hungrig flat i huset..vilket Cola nog tycker är BRA!!

/L

Av Löfgren - 13 oktober 2008 11:37

Alfred, har lärt sig massor av nya sånger i klass 1. på ENGELSKA. såå duktig, här kommer ett smakprov. ha en bra dag..

/L

Av Löfgren - 12 oktober 2008 07:07

Jobb igen för mig,Lotta..blir borta ettt dygn igen.

Lite jobbigt eftersom Gustav fortarande ej mår bra.

Gustav var hos läkaren igår och något prov togs, det klämdes och kändes,togs EKG!Allt lite avvikande med ändå normalt!?Gustav såg lite förvånad ut när han fick alla kluttarna på sig, men vi skojade om sugmärkena..

Ska tillbaka på måndag och ta fler prover. Avvakta tills dess..ta det lugnt..drick mycket..ring om det blir värre..:(..mykoplasma ? vilket pencillin? annat??


Kul att det var så många som skrev att det var fina kort igår! Riktigt kul att ta mad sig kameran, när man har iallafall en chans att kunna knäppa i "rätt" ögonblick..

 Nu ska det knäppas som aldrig förr.


Rätt eller fel ögonblick..ja det e frågan!?!? Men ett kul ögonblick iallafall :)

/L

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se