Juniocola

Alla inlägg under oktober 2008

Av Löfgren - 11 oktober 2008 14:41

Solen skiner och det är en underbar höstdag. Skulle ha åkt till min mamma idag, men Gustav har blivit sämre igen i sin förkylning :(, så vi stannar hemma.

Han har haft feber sedan 14  !! dagar nu. De 2 senaste dagarna har han blivit bättre, men nu ligger tempen på 39 igen..och nu har han ont i bröstet också. Ska till Läkaren vid 16.00..nu MÅSTE han väl få en pencillinkur!


Igår fick ju Cola vara med Pake i skogen, så idag tog jag med Juni på en fin promenad. Killarna fick vara hemma.Tog med mig kameran för att ta någon fin höstbild nu när hösten är som vackrast..men som vanligt vart det mest på hunden..

Nu har Pake och småkillarna åkt till Agua Nova, så Gustav och jag har det lugnt i huset nu.

 Det finns mycket att göra för en liten hund nere vid älven...

låånga trappar att springa i upp o ner, hinner några varv innan matte tagit sig ner..

 

 Idag var det väldigt stökigt tyckte Juni..det låg löv överallt!

 Hon fick lov att städa lite..

Sedan var det dax för drickpaus..Nyfikna änder kom och dem måste man ju hålla koll på.

Faktiskt så fanns det lite blommor kvar..


 Sedan tog vi lite rast på fikastället..fint att ligga och kika ut över älven


 

 Passade på att leka lite i löven också, skönt att inte alltid behöva vara så duktig och vuxen. Mysigt att lämna Cola hemma och vara sig själv för en minut eller två! Att få vara huvudpersonen(huvudhunden??) för ett tag är härligt..Matte o husse håller bara på att uppfostra cola hela tiden annars..nu fick jag ALLT godis!

 Men oj, va trött man blir

Tar nog och vilar en stund innan matte släpar hem mig den sista biten.

/L
ANNONS
Av Löfgren - 11 oktober 2008 11:47

Ska ju tävla med Juni i lydnadsklass tre på lördag. Jag har senaste veckan kört igenom nästan hela programmet varje dag. Jag går först ut och ställer upp alla korner, hinder och apportbockar. Sen kör jag hela moment med belöning efter varje moment. Det positiva är att jag ser att juni verkligen orkar köra ett långt program. Hon har verkligen en bra attityd hela tiden. Men under veckan så har alltid ett moment strulat, men det har varit olika moment varje gång. Igår strulade rutan, Juni tittade på kornerna som var till inkallande med stå o ligg och såg inte alls rutan. Så det är där vi är nu. Men jag tror vi är på rätt väg. Vi tränar hårt, men så länge som Juni tycker det är kul så fortsätter vi på samma sätt./P


ANNONS
Av Löfgren - 10 oktober 2008 18:07

Idag var vi iväg med några från SSRK och tränade jakt. Cola är bara med och tränar passivitet. Jag varvar med att Cola får vara still, och att leka med henne. Hon sköter sig jättebra, hon är knappt medveten om flygande dummys och arbetande labradorer. /P

Av Löfgren - 10 oktober 2008 07:19

Idag lämnar jag killarna ( och tjejerna) ett dygn igen. Cola har faktiskt sovit till 6.30 2 dagar på raken nu..härligt. Det är nog mörkret som gör det, känner själv att det är tuffare att komma upp. Hoppas att Cola fortsätter att sova längre...

Idag ska Cola och Patrik åka på jakt träning med SSRK. Det blir väl mest att vara med och observera..Spännande att höra hur det gick:)

Inatt vilade Cola ut ordentligt

Ha det bra/L

Av Löfgren - 9 oktober 2008 18:52

Måste bara rekomendera denna blogg som jag brukar kika i. Idag var ett inlägg som jag kände igen MYCKET i .

Periodvis, när det är stressigt, så känner man lätt så här!http://fyrabarnsmamman.bloggagratis.se/2008/10/08/1007579-alla-dessa-masten/


/L
Av Löfgren - 9 oktober 2008 12:56

Nu jobbar Cola bra med bakbenen. När jag får flyt på 90 graders ingångar tänker jag ta bort pallen. Eller så ska jag köra 180 grader vi få se./P

Av Löfgren - 9 oktober 2008 06:57

God morgon . Vilket skitväder det blev idag då !! Frippe...glömde du beställa fint väder till oss idag ?? vi skulle gå runt älven..jaja, tur att din matte valde att åka till Sthlm idag. Bra dag att sitta i bilen.

 Juni bäddade ner sig brevid mig i tv soffan igår kväll .Juni får vara där ibland..men hon frågar alltid om Lov först..iallafall om  man sitter i den.. Lägger huvudet på sne, fixerar en med ögonen..också stirrar hon stint, tills man säger varsegod ! Men nu..Hon såg ut att ha det så skönt att jag inte KUNDE väcka henne, så hon fick bli "inbyggd" med stolar(lägger  i  på natten för att inte Cola ska hoppa upp, för hon kommer inte ner.)

 Förut( before Cola..) så sov Juni uppe  hos oss på övervåningen. Nu tycker vi att det är skönt att ha dem nere.Vart lite naturligt så eftersom Cola inte skulle springa i trappor..

Tydligen så passade hon på att njuta ordentligt, Och i Morse låg hon kvar som jag lämnade henne..Under min sköna fusk pälspläd..skulle inte ha något emot att krypa ner brevid henne och vänta ut spöregnet.

/L

Av Löfgren - 8 oktober 2008 16:46


I hundsport hittade jag denna länken.


http://www.fototips.se/reklamretusch.asp

Till och med jag blir nog tjusig om de fick jobba med mig lite..fast det kanske skulle ta längre än en minut!

/L

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se