Juniocola

Direktlänk till inlägg 1 november 2008

trevlig helg!

Av Löfgren - 1 november 2008 08:35


och en läskig Tuva.......

Öskar alla en trevlig fortsättning på helgen!


 
ANNONS
 
Ingen bild

malte o snoken

1 november 2008 17:29

å en sån otäcking...hoppas ni får många pussar o många frolicringar i er påse!!!

 
Lena

Lena

1 november 2008 17:54

Ja, hu så läskig Tuva ser ut!

Ha en trevlig kväll!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
frippe

frippe

1 november 2008 18:19

Det var den läskigaste katt jag sett!!!
Fyyy då!!
Jag blir rädd på riktigt, Ni har en ju en Djur-kyrkogårds katt.....
Hoppas att helgen är/har varit bra.
Kramizz Frippe

http://frippe.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

1 november 2008 18:31

Katten ser nästan lika läskig ut som Penny Pök som jag bor ihop med. Trevlig fortsättning på helgen

http://svamphunden.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se