Juniocola

Direktlänk till inlägg 21 november 2008

Boll lek med juni

Av Löfgren - 21 november 2008 18:04

Efter den långa promenaden på fm, så har vi vart ganska trötta idag. Slöat hemma, skönt när jag ska iväg och jobba dygn imorgon.


Tog fram gympa bollen o klickern...för att se vad det kunde bli ...

Skulle vara så lätt att be henna hoppa upp på bollen, för det skulle hon göra utan att tveka...men meningen är att hon ska klura ut själv vad som väntas av henne :)

Hmm, räcker det om jag gör så här???? nehej..

Om jag lägger ner huvudet och ser riktigt snäll ut då ??nehej...

Okej, nu vet jag. Hoppas upp o sätta mig??? nehee, han är FORTFARANDE inte nöjd!!men om jag lägger mig då?

Äntligen vart husse nöjd :)

Detta gick på ca 4 minuter med klicker o korv ;), kanske lär hon sig hålla balansen själv sedan...utan stöd av husses fötter.

Cola har också fått "träffa" bollen..det sätter jag in i morgon .

Ha en trevlig fredagkväll!

/L

 
ANNONS
 
Ulrica

Ulrica

21 november 2008 19:42

Hej! Vilken härlig sida du har och vilken söt flattetjeja du har!!! Jättego! Hoppas ni får en fin helg allesammans! och jo jättefin dag idag, helt ljuvlig! Vi har varit på bio med ett par kompisar, på den tecknade filmen Niko och det var bara vi i hela salongen, det var nästan lite småkul=)
Må väl! Ulrica

http://www.lyckeboet.dinstudio.se

 
 Anna med Tim & Ina

Anna med Tim & Ina

21 november 2008 19:54

Underbara bilder, så kul att se hur väl klickertränade hundar klurar och funderar för att hitta vad det är husse/matte vill. Vilken balans hon måste ha juni...imponerande...

http://timsevimse.blogg.se

 
Annelie

Annelie

21 november 2008 20:49

Hej!
Wow jag är imponerad. Tänk att få upp en av mina på en sån boll. Ja varför inte!
Ni ser ut att ha enormt kul.
Ha en trevlig helg.
//Annelie

http://www.vitaalvan.se

 
Ingen bild

molle

21 november 2008 21:59

kan väl jag med

 
Frida

Frida

21 november 2008 22:31

Hej! Kul att du gillar bloggen!=) Såg att ni har en flat, roligt! Vilken kennel? Hälsningar Frida med flock

http://www.frida.doggyblogg.se

 
Ingela

Ingela

21 november 2008 23:09

COLA STORT GRATTIS på 6 månaders dagen;-) Hipp hurra!!! Siri hälsar med nospussar!! VI VILL TRÄFFA ER SNART!!!! ;-)

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
Tina

Tina

23 november 2008 16:48

Va duktiga hundarna är med bollen. Jag är sugen på att skaffa en jag med.
Tina

http://workinglabs.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se