Juniocola

Direktlänk till inlägg 29 november 2008

ååå, fick en utmärkelse av Molle *glad*

Av Löfgren - 29 november 2008 07:43

pris_22297039

jag har fått en UTMÄRKELSE av  MOLLE och nu ska jag dela ut den med stor vånda till 7 st av mina bloggvänner…kul att få utmärkelsen, men svårt att skicka vidare...jag tycker ju om så många. .osså får jag väl inte ge till någon som molle gett till...SÅ, alla som har bloggar som vi kommenterar i. WE LOVE YOU!!!

Här kommer iallafall de jag först går in o läser i :)Bently camilla -för att jag tycker så mycket om er!


Ett litet katteri och några hundar- för att det är så kul att läsa där


hexhundar och himlakatter- så söta missebilder...osså flatt..osså skrattar jag mycket


cinnas hundblogg- härliga bilder o hundar, fnittrar alltid när jag läser


Timsevimse- för att hundarna är så vackra


Colas syrra Siri-för att det är så kul att se henne


Cavvetjejerna-för att de är så söta o bedåårandeNu ska jag bara tala om det för dem på deras bloggar!


Och tjejer, ni ska länka till mig och sedan välja 7 stycken andra bloggar som ni vill ge utmärkelsen vidare till och länka till dem och dessutom skriva en kommentar på deras bloggar om detta..


 
ANNONS
 
camilla

camilla

29 november 2008 08:34

Kära nån. Nu blev det alldeles fuktigt i ögonen jue!
Tackar så mycket!!! Får jag inte ge denna till dig då?. Det gör jag iaf ;)

Kramelikram!!!

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eva å Kira

29 november 2008 09:06

Oj! håller me Camilla...
Tackar tackar :0) va glad jag blir! Kjamizzzzzzzz på hela flocken

 
Lena

Lena

29 november 2008 09:54

Hur gjorde du när du sparade ner bilden på utmärkelsen?
Jag kan inte!!!!
Den säger att det är fel format!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se