Juniocola

Alla inlägg under november 2008

Av Löfgren - 6 november 2008 13:48

På loppis fick Patrik en anka..från" gratis leksak"-backen...

(eeeh,  egentligen för barn)

 Den fick såklart vår apportör Cola.

 Först måste man ju bekanta sig lite...

Sedan träna att bära...liite lik en riktig en liten fågel iallafall..men lite fjun som yr(men luktar inte lika illa o inte läbbiga baciller heller ;))! PÖÖRFEKT!!


 

..bra att kunna hålla fast " vadsomhelst" i munnen utan att tugga :)

/L

ANNONS
Av Löfgren - 5 november 2008 13:33

Idag har vi promenerat med Frippe och hans matte. Härligt väder, trevligt sällskap, hundprat, älvpromenad..en fm kan inte bli så mycket bättre:)

 lite tips inför utställningen fick jag o Cola också..nu ska här tränas, vi har ju hela 3 dagar på oss ;)

Det är så bra för Juni att gå med Frippe, stor men snäll! Skönt för juni , hon tycker inte om "buffliga"hundar som är för på, då blir hon så undergiven o fjössig..

/L

ANNONS
Av Löfgren - 5 november 2008 09:23

Läste ett inlägg av Maria.."cowgirlup". Eftersom att hon skriver så himla bra, lite av vad jag känner..och dessutom har en rolig film till  bara måste jag  tipsa om hennes inlägg !http://cowgirlup.bloggagratis.se/2008/11/03/1078939-ny-hundhjalte-i-etern/

Denna blogg rekomenderas varmt..Vad tycker ni andra som sett programmet. hundtränaren.? Är han bra? lite "snällare" än cesar milan?  eller?   är han inte bra??  annat?

Jag skulle såklart vilja se ett hundprogram med riktigt klickerinstruktörer..som lär ut en lite annan ideologi! ...Om några år kanske..!? Tror det skulle vara väldigt intressant..jamenar ..de här traditionella träningsmetoderna kan ju typ alla  brukshundsklubbar lära ut...Klicker träning får man ju lära sig själv , på nätet/böcker om man inte har turen att bo nära någon sådan tränare..eller har lite mer pengar än ex. vi har ...

/L

Av Löfgren - 5 november 2008 07:40

Igår em var Molly , Madde o Emelie på besök. Hundarna fick leka i trädgården..synd, jag missade nån inställning med kameran..det vart disiga bilder...men vovvsarna hade kul iallafall..skiljer typ 3 månader.

 

.ska Cola hinna bli så stor och fin..ser lite ynklig för tillfället..

hmm, vems tunga är egentligen i vems mun??

MEN, i vissa positioner o vinklar så ser de nästan lika stora ut ;)

/L
Av Löfgren - 4 november 2008 22:07

Måste ju visa Luddes nya tröja.

.


han fick den nu efter jag tvättat den o han vart GLAD!

Lovat Affe att nästa gång jag köper en grej, blir det till honom :)

Här är en sådan pälskrage jag snackade om..det var någon som funderade på vad man kunde ha den till!? hundleksak..de kan ju kampa/leka ..ja typ så ;) Juni får ofta leka  vid träning istället för godis!

Nu på em har Madde, Emelie o Molly(flat) vart här och hälsat på. Så Cola har verkligen fått leka idag! Sätter in något kort på dem imorgon

Sov gott alla!

/L

Av Löfgren - 4 november 2008 12:58

Vart på promenad med flatkompis Molly idag.

Tyvärr ingen kamera med, då det var ganska oplanerat..men Blondie matte hann knäppa något kort på vildarna , så vill ni se dem kan ni kolla  in här

http://simpsonblondie.bloggagratis.se/  ..

Riktigt härligt, vackert väder idag. Tänk om det kunde få vara såhär hela vintern, då skulle t.o.m jag njuta av det vackra vädret.

Har vart på emmaus och köpt ny matskål till Juni för den står kvar i Norge. På Emmaus kostar en rostfri skål 10 kr....samma som på djuraffären kostar ca. 10 ggr mer..bara ett litet tips.

Gamla pälskragar är jättebra att fynda på liknande ställen också..alltså till hundleksaker ;)

Slog även till på en alldelens ny spiderman tröja ( a 15 kr). Ludde kommer jubla när han får den..måste bara hitta något till Alfred först, annars måste jag ta den eviga diskusionen   om rättvist eller orättvist igen..och det orkar jag inte ;)..så det kanske inte e så billigt att att fynda ändå, när man måste köpa till den andra lillkotten också!?? Man kan ju inte ge dem i smyg heller för de är vääldigt snabba på att "råka" tala om för varandra ...med triumfen lysandes i ögonen..och då hörs det ett vråål - De e orättvist, han fick men inte JAAAG...*suck*

/L

Av Löfgren - 4 november 2008 12:40

Ghaa, varför e man så virrig??

Vi har totalt missat att Tuva fyllt ett år!!...den 25e oktober...Rackarns

Juni vill fira med blommor..

Lilla tuva ..har blivit stor nu..

När hon kom hem hit så kände hon sig hemma direkt..

kollade på tv som alla andra här i huset ;)


 Här pussas hon med sin älskade Alfred, som hon dyrkar..och det är ömsesidigt :)


Hurra, hurra..Vi får väl fira ikväll istället då! man måste ta vara på alla chanser till mys..det blir nog räkmackor då, så att födelsedags katten får mys också :)

/L

Av Löfgren - 2 november 2008 19:29

Ville tipsa alla er klicker intresserade om Canis(igen!!)

Nu ska de starta Canis tv..på onsdag.

Det finns redan lite smakprov om vad som väntas skall!!

http://www.canis.tv/   (vänta ett tag när du kommer till sidan, tar ett tag för den att laddas upp!!)


Man bli ju såå inspirerad :)


Ps. haft en härlig dag i Nyhammar. Promenad i fina vädret med min syrra , Juni o Ludde. De större grabbarna och Cola drog till skogs och kollade på Orre. Angelica var nykär och hade sin 1a?? pojkvän hemma. Sött!!

Vi fick jäättegod mat och åt så magen stod rätt ut!

Vi lassade in älgklövar (som nu är förpassade till frösaboxen) och påvägen hem stannade vi och beundrade Angelica när hon red Islandshäst!!

Nu är det slut på skol lovet och imorgon är det vardag igen..

/L

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se