Juniocola

Direktlänk till inlägg 6 december 2008

Matte utskälld

Av Löfgren - 6 december 2008 19:55

Hihi..här tränar Cola lite på targeten igen. Plödsligt ser matte som filmar tydligen lite farlig ut!! spökåldern som närmar sig kanske?? ;)

/L

 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

6 december 2008 20:12

Ååå, vad härligt med all snö ni har. Jag blir avundsjuk här är det bara blött och lerigt:-(

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
Annica

Annica

7 december 2008 22:37

Jag e avis me! grått o trist i Äckeltuna :-(
Roligt som vanligt se er träning, klart matte måste bli lite utskälld.. Antagligen var hon väl så koncentrerad på träningen att hon blev "överraskad" att du var med. Å jösses vad Juni var duktig på förra filmen, härligt att se! Och väldigt söt som afrikansk halsbandshund!!!

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se