Juniocola

Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Motivation

Av Löfgren - 7 december 2008 10:23

Jag måste bara länka till ett härligt blogginlägg. Ni som känner att träningsmotivationen tryter nu när det är mörkt kallt, slaskigt, snöigt, tråkigt.... Läs det här http://behavoristen.wordpress.com/2008/12/06/tankens-kraft/

/P 

 
ANNONS
 
Sinna

Sinna

7 december 2008 11:06

TACK för länken!!
HÄRLIGA snuttfilmer vi får se!! SKITKUL för att uttrycka sig lite slarvig ;-) Men du har verklgien en underbar blogg, ett rent njöe att gå in här varje dag :-)
kram Sinna

http://gizmo.cybersite.se

 
Biggan

Biggan

7 december 2008 11:35

Jag håller med ovanst. inlägg. Här är så kul att kolla in. Å, vilka duktiga o GLADA hundar som tränar. Härligt. Lyckliga dom som har er som valpköpare.

http://123minsida.se/FajtaNano

 
Lena

Lena

7 december 2008 14:23

Ha en trevlig 2:a advent!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se