Juniocola

Direktlänk till inlägg 8 december 2008

Måndag

Av Löfgren - 8 december 2008 10:50

Har just kommit hem efter ett dygn på jobbet!  För de flesta (alla!)är det måndag idag...och det är det ju såklart för mig med, men det känns som helg.

 Har det väldigt lugnt här på fm, ska gå och hämta mina pojkar på dagis/skola vid 14.00, och jag ska inte göra någon nytta alls innan dess!!! Jobbar dygn imorgon också..sedan blir det långledigt ...jag kan vara nyttig då!:)

Snön fullkommligt vräker ner. Har snöat i flera dagar nu. SÅ vackert.

 Cola njuter o myser i snön.

 

Men matte...kom igen o lek då!

Hihi...de här damerna myser lite i mysburen istället..SMART! 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

8 december 2008 11:15

Ååå vad avis jag blir!! Underbart med all snö ni har! Här är det bara regn, regn och grått. Hur trist kan det bli?? Skulle gärna byta bostad med er just nu;-)

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

8 december 2008 11:35

Man får verkligen en känsla av att det faktiskt snart är jul när man ser hur mycket snö ni har.
Här vet man inte om det är höst, vinter eller vår!
Blä för allt regnande!

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken

8 december 2008 13:08

här är bart o lite regn o grått i grått grått

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se