Juniocola

Direktlänk till inlägg 20 december 2008

Badbrudar...och om gårdagens inlägg!!!

Av Löfgren - 20 december 2008 08:42


 Först måste jag säga tack för alla fina kommentaren om filmen i gårdagens inlägg!!  Man blir så glad och ...ja, lite stolt över damerna (o husse;))här hemma, fast det var jag ju redan förståss;)

Och stolt, inte för att de kan tricks och så..när någon skriver att de blivit  inspererade att träna med sin hund!! DÅ blir jag stolt o glad!

Och så hoppas jag att de som tycker om lite hårdare tag, kanske ser hur kul det är att träna med en hund som VILL..inte pgr av att de kan få straff utan bara för att de VILL!!


I flera utav bloggarna jag läser , badas det hundar för brinnande livet nu inför jul . SÅ, vi vill ju inte bli beskyllda för att ha lorthundar....efter gårdagens sista träningspass och en långpromenad med Husse och Gustav i skogen, fick damerna Löfgren minsann sig en rengöring också!

Juni finner sig i badet utan protester, men hon ser ganska så lidande ut,.

En som däremot lääängtade tills hon fich hoppa i var Cola..(ses kika fram bakom husse) Hon stod och var beredd under hela Junis  dusch.


ÅÅÅ, Äntligen vart det Colas tur. Hon kan inte förstå alla vovvar som kallar detta "tortykammaren". Hon har värsta spa upplevelsen när hon tar sitt skönhetsbad:):) Hon var och tittade flera gånger under kvällen i badkaret om det möjligen kunde vankas lite bad igen;)

Sedan var det mys i soffan med en film som jag fick tips om i Camillas blogg om.Tack gumsan .Anger manegment..den var skitbra,REKOMMENDERAS!

/L

 
 
Åsa & Bråkstakarna

Åsa & Bråkstakarna

20 december 2008 08:55

Bita fick sig ett bad i går kväll också....inte för att det snart är jul utan för att....just det...hon hade rullat sig i katt bajs!

http://www.brakstakarna.se

 
Helena

Helena

20 december 2008 09:44

Så nu har era hundar fått årets julbad....här hemma är det väldigt skev fördelning på badandet eftersom pudelns päls behöver schamponeras oftare :-) Vilja brukar badas med schampoo inför utställningar men däremellan blir det om hon har "smutsat" ner sig....typ som hunden i inlägget ovan :-) Kul att Cola gillade badet....Vilja älskar att bada UTE men ser mer ut som Juni när hon skall schamponeras. Kram på er!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eva å Kira

20 december 2008 09:51

*å-NEeeeeeJ-när-ska-ja-hinna-me-dé-da* ;0)

 
Lena

Lena

20 december 2008 10:00

Det där såg skönt ut!

Ha en bra dag!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

20 december 2008 10:07

Jag vill inte ens tänka på att bada Bentley nu. Har aldrig vart med om maken till motsträvig badare. Får jag väl in honom i duschen så sitter han på mina fötter genom hela processen ;o)) Dåre!!

Kul att du gillade filmen!! *I feel pretty*

Kram!

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Cavvetjejerna

Cavvetjejerna

20 december 2008 10:22

Visst är det gött mä ett bad tjejer!
Här ösregnar det idag så det blir en gratisdusch när vi går ut, Bara att tvåla in sig först. Hihi....

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

20 december 2008 10:28

Här håller vi på md ad vi oxå. Alla skall vara fina till jul.
Va ni är duktiga på att träna. Kissande hunden va bra. Bakåt kullerbyttan var inte dålig heller.
Ha det gott

http://www.vitaalvan.se

 
Annelie H

Annelie H

20 december 2008 10:38

Det ser helt underbart ut..Tack så hemskt mycket för dina fina och kloka kommentarer..//A

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken

20 december 2008 10:58

hihi sötproppar, ja vi lade märke till en liten go brun nos som stack fram o var rysligt nyfiken o undra när det var hennes tur!

 
Sinna

Sinna

20 december 2008 11:14

Ja det verkar vara "den stora hundbadar" veckan nu!! :-) Det måste ju göras, så varför inte till jul ;-)
Ha en bra dag
kram Sinna

http://gizmo.cybersite.se

 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

20 december 2008 12:57

Kul att jag kunde roa dig så på morgonkvisten;) Men gud jag är helt slut efter den kanaljens upptåg!!hi hi....

Bada hund ska oxå göras här, men just nu är det sådan gegga ute så det känns meningslöst!
Kramis

http://www.ackebus.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

20 december 2008 13:07

Ja godiset var faktiskt jättegott och om du tar osöta
d mörk choklad måste det väl räknas som GI-godkänt? Jag är självingenm fena på GI men försöker byta ut allt vitt mot fullikorn, äta frön, nötter och torkad frukt, mm. Annars blir det nog tyvärr en hel del traditionell julmat och julgodis så efter nyr blir det väl strängare diet :-) Ni inspirerade även mig att bada pudeln när vi kom in från en lerig skogsprommis och Vilja fick sig en underedesdusch :-) De skall ju gå bort ikväll så då gäller det att vara rena och fina :-) Nu skall vi åka på julmarknad på Gröna Lund. Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Tina

Tina

20 december 2008 13:08

Hej lotta, brukar vara in här och titta vad ni har för er ibland.. helt underbara vovvar ni har och man blir så glad av att se vad man faktiskt KAN göra =) Passar på att önska er en underbar jul och många kramar till dig och alla dina pojkar- och damer då ;) God Jul!!

http://trolltyget.blogg.se

 
Helene & Wallander

Helene & Wallander

21 december 2008 10:42

Wallander älskar att bada men helst INTE i badkaret. Något julebad blir det inte här men julefriserad har han blivit (det blev ganska bra för att vara första gången som jag höll i saxen)

http://wallander.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Ovido - Quiz & Flashcards