Juniocola

Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Detaljer o helhet

Av Löfgren - 30 december 2008 08:41

För oss som tävlar med hundar, men kanske oss alla som har hund överhuvudtaget. Vi vill ju att hundarna ska "funka" överallt. Jag läste det här imorse. http://www.skogsborg.net/detaljer-o-helhet/

 
ANNONS
 
Biggan

Biggan

30 december 2008 08:57

Har läst på länken du lagt in. Ja,vad ska man säga. Hon har ju bara så rätt. Hon är också superbra att gå på kurs för. Så kunnig, men ändå så ödmjuk. en härligt kombination, tycker jag. Men vad fick jag se på sidan? Jo, en kommentar av en tjej o hennes hund Basta. Det ska ju min valp heta.

http://123minsida.se/FajtaNano

 
Ingen bild

Bigga igen

30 december 2008 08:57

Glömde ju säga Gott Nytt År!

 
frippe

frippe

30 december 2008 09:50

Nejmen hejsan på dig och välkomen hem.
Du är saknad!
Får väl säga GOTT NYTT.... Vad händer i dag då?
Kramizz på er...

http://frippe.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

30 december 2008 12:51

Hej Lotta! Tack för dina fina kommentarer!! Va kul att du tycker jag bloggar bra.....det är ju du som varit min inspiration till att börja blogga!! Det känns som om bloggandet är ett bra verktyg att sätta ord på det man gör och varför! TACK för att du fick mig att börja blogga :-) Om du skall ra en slideshow kan du bara klicka på rutan där det står "make your own" och sen kommer du in i programmet och sen är det bara att ladda ner egna bilder och leka ed effekter,mm. När du sedan har skapat en slideshow kommer det upp en sån där lång "bädda in text som du klipper ut och klistrar in i bloggen där man klistrar in Youtube koden annars! OCh vips så har du en slideshow.....! Lycka till!
Kraam och Gott Nytt År på er!!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Kapten krok

Kapten krok

31 december 2008 14:37

Blir alltid lite "lipsillig" när jag ser en kelpie. Den på bilden (länken) är så lik min älskade och saknade änglahund Nero.

http://kaptenkrok.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se