Juniocola

Alla inlägg under december 2008

Av Löfgren - 20 december 2008 08:42


 Först måste jag säga tack för alla fina kommentaren om filmen i gårdagens inlägg!!  Man blir så glad och ...ja, lite stolt över damerna (o husse;))här hemma, fast det var jag ju redan förståss;)

Och stolt, inte för att de kan tricks och så..när någon skriver att de blivit  inspererade att träna med sin hund!! DÅ blir jag stolt o glad!

Och så hoppas jag att de som tycker om lite hårdare tag, kanske ser hur kul det är att träna med en hund som VILL..inte pgr av att de kan få straff utan bara för att de VILL!!


I flera utav bloggarna jag läser , badas det hundar för brinnande livet nu inför jul . SÅ, vi vill ju inte bli beskyllda för att ha lorthundar....efter gårdagens sista träningspass och en långpromenad med Husse och Gustav i skogen, fick damerna Löfgren minsann sig en rengöring också!

Juni finner sig i badet utan protester, men hon ser ganska så lidande ut,.

En som däremot lääängtade tills hon fich hoppa i var Cola..(ses kika fram bakom husse) Hon stod och var beredd under hela Junis  dusch.


ÅÅÅ, Äntligen vart det Colas tur. Hon kan inte förstå alla vovvar som kallar detta "tortykammaren". Hon har värsta spa upplevelsen när hon tar sitt skönhetsbad:):) Hon var och tittade flera gånger under kvällen i badkaret om det möjligen kunde vankas lite bad igen;)

Sedan var det mys i soffan med en film som jag fick tips om i Camillas blogg om.Tack gumsan .Anger manegment..den var skitbra,REKOMMENDERAS!

/L

ANNONS
Av Löfgren - 19 december 2008 11:25

Killarna handlar, Jag datoriserar.

 Igår filmade vi ju lite under träning bla.annat klippet på Colas Volt..här kommer lite mer ..när juni backar mot stol osv..ska bli stå på händer ..eller nåt..och det är det som är så kul med klickern ju...man behöver inte ALLTID bestämma i förväg vad det ska bli..Om man inte tränar lydnad förståss..DÅ..gäller planering;)


Kissande hunden tex..vart när hon skulle backa upp på en pall..då kan man bara "spara" det beteendet ju och hitta på ett kommando..och sedan ...vidare mot nya färdigheter;) Kul, kul  så här kommer lite olika övningar färdiga och ofärdiga, från igår :):)

Metallapporten har juni med i "trixträning" ibland, eftersom hon inte har direkt älskat den under lydnaden..och nu fungerar det utmärkt;)

Och OJ, vad skönt att kunne spara klippen såhär..bra att slänga alla småsnuttar!!!*glad*

/L

ANNONS
Av Löfgren - 19 december 2008 07:29

och är sjuk är jag...men barnen är friska och det är huvudsaken.

 Skickar mannen och storhandla inför julen idag..barnbidraget lär ryka snabbt, för jag har skrivit en låång lista!(gäller att passa på ;))

Ganska skönt har jag här ändå. Skriver listor vad Pake måste fixa..mat, någon resterande present..tandläkartider med Gurra o Affe..ja, inte känner jag mig stressad heller:)

Igår var Patrik på fest med alla killarna. 6 orna hade fixat stor fest..med Rymdtema. Uppvisningar av specialarbeten, massor med bakverk och rymddrinkar..GISSA om det var sockerhöga killar som kom inramlandes vid 20.30 tiden...man kan lugnt säga att de inte var direkt avslappnade när de skulle gå isäng...konstigt nog somnade de snabbt ändå!?

Patrik förevigade partyt med kameran...

Tänk er att få hem dessa monster lagom till läggdax:):)

 


Alfred på väg hem från fest ..sockerhög?? Vaddå??

Ludde har också försett sig av bakverken minsann...

Gustav var lite coolare..det svarta håret tillhörde "rymdutstyrseln;)

ha en hääärlig dag /kram L

Av Löfgren - 18 december 2008 12:54

Stackars lilla Cola. Idag var hon jätteduktig att träna..lagom taggad;) men ibland tar hon i från tårna och då blir det lite obalans*ler*..och matte o husse bara skrattar :(

Hon gjorde inte ialla sig utan fortsatte som vanligt sedan ;)

Idag vill inte Cola träna ute, tyckte inte om att sätta sig i PLASKSLASKET som tyvärr är ute idag.

Här e Cola, som förövrigt blir 7 månader på söndag!

/L

Av Löfgren - 18 december 2008 10:40

Nu har det kommit något nytt på nätet. Man kan kolla var en mobiltelefon befinner sig!!

Är sambon var han säger att han är??

Är den sjukskrivna anställda verkligen hemma i sängen??

Vet du vart din man är nu?? Testa om du törs;)

HÄR


/L (som nog behöver få bli frisk snart och sluta överösa bloggen med dryyga inlägg;))

Av Löfgren - 18 december 2008 10:32

När jag gick en kurs i hundpsykologi, förklarade instruktören att ett bra sätt att testa en hunds psyke var att ramla omkull och spela skadad.

En hund med dåligt temperament skulle försöka bita sin husse, medan en bra hund skulle slicka honom i ansiktet eller visa sig orolig.

En kväll när jag satt i vardagsrummet och åt pizza, bestämde jag mig för att testa hans teori på mina egna två hundar. jag reste mig upp, satte handen för bröstet, gav till ett skrik och sjönk ihop på golvet. Hundarna tittade på mig, kastade en blick på varandra och rusade sedan raka vägen till soffbordet och slukade min pizza.

dagens skratt 2..

Bonden och hans hund satt och tittade på en cowboyfilm, när bonden plötsligt säger till sin hund:

- Kolla vilken knäppis, cowboyen pratar med sin häst

/L

Av Löfgren - 18 december 2008 09:36

ÅÅ, varje morgon tittar Alfred i Pinnburen och hoppas på småttingpinnar..besvikelsen är stor, när det inte blivit några under natten..Det ligger några ägg där och skammlar..men jag tycker de legat läänge...borde väl inte va så lång"ruvtid" på en pinne.?? ve och fasa..det kanske inte blir några bebisar, då är det en liten herre som kommer bli mycket besviken  :(


Ni som nyligen börjat läsa bloggen kan läsa ett "reportage"om det fruktansvärda drama som utspelade sig i Alfreds rum , en dag i september.


.HÄR!!

.

Alred och herr(???) pinne

Av Löfgren - 18 december 2008 08:00

weeee, Juniocola har fått inte bara en ..utan 2 utmärkelser ;)

Tack Molle och Anna med flock

Jag ger den härmed till ALLA bloggar som vi brukar kommentera i..eftersom vi bara läser de superduperbraiga bloggarna ;)

award_23698749_237111381


Motiveringen är:

Denna bloggen byggs och fylls av NÄRHET - närhet i rum, tid och förhållande! Dessa bloggarna är osedvanligt charmerande och söta, och syftet är att finna och att vara vänner. De är inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Vårt hopp är att när banden på dessa utmärkelser är gjorda, vill ännu flera vänner fortplantat sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Ge denna utmärkelsen till åtta bloggare, som i sin tur väljer ut åtta bloggare. Kopiera in texten o bilden på deras utmärkelse…Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se