Juniocola

Alla inlägg under december 2008

Av Löfgren - 17 december 2008 16:05

Juni ville också va en moviestar liksom Cola.

oj, va kul det va att vara filmregisör, perfekt sjuklingsjobb;)

Nu får Patrik lov att komma hem så att jag får tillgång till lite mer/bättre klipp att göra filmer av..Håll till godo med detta sålänge

/L

ANNONS
Av Löfgren - 17 december 2008 13:34

 hihi..Fick ett tips av Ingela(tack Ingela för ett härligt skratt) om hundens o kattens dagbok..först är det lite hundens dagbok  sådaär :/..och sedan blir det kattens dagbok..och herregud, jag sitter här och frustar o frittrar i min ensamhet..Jag är ju så förkyld, så skratten blir uppblandade med lite hostattacker och divärse nysvarianter ;) Ville iallafall ge er chansen att lyssna också *asg*.tryck här DAGENS SKRATT

/L

ANNONS
Av Löfgren - 17 december 2008 08:15

ÅÅ vad kul, nu har vi massor att göra med alla våra filmsnuttar!!

Vi filmar och filmar och har massor med filmsnuttar på barn, hundar och resor...men NU ska det bli ändring.

Vi ska "rensa i röran" och sätta ihop snuttarna. Det tråkiga är att vi hade rensat i datorn och fört bort snuttarna till X-boxen, så vi måste först föra tillbaka dem, men nu vet vi iallafall hur man gör.

Testade lite igår på de klippen vi hade i datorn...och det var inte presis några "skrytklipp" HaHa..Det mesta från igår när jag var ut och filmade precis när de började träna..SÅ det är en busig Cola som tränar fritt följ, men , men..hon har iallafall kul!! 

Jaja...det är kanske bra att visa att träningen inte alltid går som på räls här!! Vi bjuder på det ;)

Konstaterat är att hon har en bit kvar till tävlingsdebuten ..

Men det ska bli kul  när man kan samla ihop bästa klippen och göra filmer av:)

May we present the beatyful flatcoated  Colaaaaa..............

Av Löfgren - 16 december 2008 18:39


Nyss hemkommna från Luciatåg med Alfreds klass!De är ju helt ljuvliga att se på 1akladdarna;)  SÅ vackert de sjöng. sedan hade klassen bakat lussekatter och pepparkakor. MYSIGT! Jag är så glad att jag är mamma och får vara med om dessa stunder.


Jodå..det vart hundträning...idag liksom alla andra dagar.

 Lite irreterande att träna på vägen, för även om det inte är mycket trafik, så kommer det ju en då och då. Men, det verkar som om det börjar töa lite och då blir våran fotbollsplan snart träningsbar...alltid något gott som kommer ur töväder..

Jag hastade ut och knäppte något " Cola in action" kort. Meen, kände mig inte direkt på topp...så jag drog mig innåt ganska snart igen .

Här är alltså några träningsbilder från idag. Svårt att ta några nya varianter av träningsbilder. Som tur är växer ju Cola..så hon blir iallafall större och större...och sedan är det ju gräs ibland...och snö ibland..regn brukar det inte vara på våra filmer, för då tränar vi inne istället ;)

Tränade på fritt följ...och det gick..sådär..mycket att titta på här utanför, men lyckades ta 2 kort där hon ser duktig ut iallafall ;)

Leka lite måste  man ju också göra!!

 Håller på att fixa en liten film , men måste sätta "some music" på den,

 för att dölja det faktum, att jag fick vråla-AAAKTA BILEEN!! ..mitt i alltihop..tänkte bespara er det ;)

/L


Av Löfgren - 16 december 2008 09:16

Japp, jag klarade besiktningen utan anmärkning..så nu behövde jag faktiskt inte gå dit på ett helt år. sköönt!

Näpp, nu ska vi försöka få fart på de här damerna


 


så vi har nåt att blogga om ikväll ;)

/L

Av Löfgren - 16 december 2008 07:08

Nu har jag tagit mig ett bad för jag skall på min halvårliga besiktning hos Rematologen:(

Usch, svettig, feber och sjuuk, men jag måste åka , för jag har avbokat o ändrat tider "hurmycketsomhelst"..lite otäckt när de ska klämma o känna när man är svettig o frossig ..av en hurtig, smal, och garanterat svettfri läkare..eller var det en fördom!?

Appropå fördomar...kolla in BJÖRN

Hundträning utomhus blir det senare idag..jag kanske kan filma från altan med mina rosa raggsockor på ;).

Ha en härlig dag!!

/L


Av Löfgren - 15 december 2008 20:06

Jahapp, så var den dagen snart slut!! Det var jättetrevligt i skolan idag...hade lyckats pricka en dag med julpyssel OCH Tacos till lunch. Det gäller att planera sina föräldradagar väl ;)

Efter maten kom P och skulle vara med Alfred på em..

Jag kände mig hängigare o hängigare...och nu har jag jätteont i öronen , halsen och så har jag feber :(

åååå, vill inte, nu blir jag sur :(:(

Jag blir SÅÅ TRÖTT...nu i juletider också..man har ju inte tid liksom!

Hundarna har varit på 2 lååånga prommisar med patrik.

Tränat lite trix inne har de gjort.Nej, nu kryper jag under pläden och dricker lite the.

God natt sov gott

kram L

Av Löfgren - 15 december 2008 06:46

..ska jag följa Alfred idag! För "alla" andra föräldrar har vart där en dag redan minsann ;)

 Pysseldag är det idag, så det ska bli kul.


Alfred har börjat fundera på det här med kärlek,vem som är poppis, tuff , tjejer osv..så här lät funderingarna  vid köksbordet för någon dag sedan...

A

-hm, jag förstår inte....

Jag

-Vaddå??

A

- jag förstår inte riktigt varför alla är kära i Albin...Vi e ju ganska lika han och jag och ingen är kär i mig???(jag lägger på mig min bästa förstående mammaröst)

mmmm, neej, det är konstigt!! Men är du kär i någon då?

A

- Ja,..... jag är kär i Albin!!Hihi..den där Albin verkar vara en riktigt poppis kille *ler*

---------------------------------------------

Ludde går det lite bättre för..han berättar...

- En gång när jag lekte med Josefin så kysstes vi(ludde säger kyssas om pussas)


jag

-Jaha...var det mysigt

L

- Njaaae, jag vet in´t, jag blev mest förvånad

---------------------

kanske får jag höra den här vackra sången idag i skolan;)

Ha en trevlig dag


/L

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se