Juniocola

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Rutan andra dagen

Av Löfgren - 13 januari 2009 16:34

 

Kommer precis in från en blöt och isig fotbollsplan. Det är inte lätt för Juni att springa där men hon gör sitt bästa.

Körde sex rutor idag (jag flyttar rutan varje gång nu) där målet var att öka avståndet till rutan. Körde på 15-20m. utan target.

På andra rutan vände hon för tidigt, då gav jag henne en chans till där hon vände tidigt igen. Då flyttade jag rutan, och resten av rep. gick bra. På dom två sista rep. körde jag med avståndbelöning 15m rakt ut till vänster.

Att Juni vände för tidigt tror jag beror på att jag kanske ökade avståndet för snabbt. Måste kanske träna mer längre avstånd.

Dagens pass blev kort då det började bli så mörkt att konerna blev svåra att se. Därför ingen film idag.

Cola fick köra en del av apportering. Hon fick sätta sig frivilligt... jag gick ut med en dummy 5-10m... gick tillbaka och förbi Cola... sade JA... Cola rusar ut...plockar upp..vänder upp....klick....jag springer iväg med kamptrasan vilt viftande.

Jag vill att Cola bara ska ha en tanke i huvudet när hon har plockat upp dummyn och det är att springa så fort som möjligt till mig.

 
ANNONS
 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

13 januari 2009 19:20

Jättebra att redan från början jobba med Colas attityd då hon apporterar......att hon inte skall ha någon annan tanke i huvudet än att springa till husse!

Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Latte

Latte

13 januari 2009 19:53

Hinner inte läsa nu, gör det om ett tag... Men jag måste ju bara berömma för det otroligt vackra bilderna!

//C&L:-)

http://latte

 
 Anna

Anna

13 januari 2009 20:37

Kul att det går så bra med rutan, hon verkar ha en himla härlig attityd Juni!

http://timsevimse.blogg.se

 
Annelie

Annelie

13 januari 2009 21:09

Ahhh, jag hajjar ingenting, rutan hit och tutan dit. men det jag HAJAT är att när vi väl skaffar hund igen så är det hit jag vänder mina blickar för KUNSKAP!!!!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Lena,Moa och Maiko

Lena,Moa och Maiko

13 januari 2009 22:21

Oj, vad ni tränar. Här blev det inställt för mina damer har fattat att det är HALT och trippar på som äldre damer med handväska, så några fartövningar har vi inte förrän vi hittar något vettigt ställe att träna på!
Är det OK att ta er lilla presentationsbild och använda den som länkbild till er blogg på vår egen bloggsida?

http://nysvansat.blogspot.com

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

13 januari 2009 23:12

Vilka underbart härliga bilder på tjejerna!

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snokas

14 januari 2009 12:09

vilka härliga himlar, man kan tro att det är sommar!
som ni märker så konc vi oss på sånt vi förstår oss på, vi tycker ni är helt fantastiska med er träning men vi är liksom inte riktigt med i svängen där så vi nickar beundrande o tänker kanske i nästa liv!

 
Ann-Louise

Ann-Louise

14 januari 2009 19:50

Vilka bilder! Vilka hundar! WOW!

http://hastochhund.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se