Juniocola

Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

Ridhus träning

Av Löfgren - 18 januari 2009 22:04

Har varit på ridhusträning med Cola nu ikväll. För Cola var det som att komma till ett dukat smörgåsbord, med all hästskit som låg överallt. Skämt och sido, Cola var jätteduktig och erbjöd beteenden som bara den...och vi lekte jättemycket. Efter ett tag var Cola så trött att hon lade sig ner och höll på att somna. Jag är glad att hon inte reagerar på schäfrar som skäller och på hussar och mattar som skäller, som Juni kan göra.

Jag jobbar mycket nästa vecka men sätter ändå upp ett mål så får vi se om jag hinner med. Målet blir att bli klar med apportering med dirigering./P

 
ANNONS
 
Jill

Jill

19 januari 2009 06:12

Vad duktiga ni är med målen hela tiden :)

http://hundarnaojill.wordpress.com

 
Petra

Petra

19 januari 2009 07:21

Jag har också en som tycker att det är dukat smörgåsbord att få vara i ridhuset :)
Tänk om en annan kunde få tummer ur ****** och sätta upp mål, detta har jag nu tänkt så länge men dom säger ju att det är tanken som räknas :)

http://picantes.se

 
Anna

Anna

19 januari 2009 10:38

Vad duktig Cola är som inte bryr sig i gapande hundar och folk! :)

http://www.odjurenochanna.blogspot.com

 
 Anna med flock

Anna med flock

19 januari 2009 13:47

Va härligt att Cola är så trygg att hon inte störs av såna saker, då har man mycket vunnet för framtida träning :)

http://timsevimse.blogg.se

 
Ingen bild

malte o snokas

19 januari 2009 17:24

hussar o mattar som skäller? va tråkigt...
mmmm gott me hästskit! kul att det gick så bra, cola verkar vara en cool o trygg tjej. puss på trynena

 
Thina o  hundar

Thina o hundar

19 januari 2009 21:27

hästskit är gott när dom inte får. Ville att Tudro skulle äta förra veckan haha men det ville inte han, Bella däremot åt så det stod härliga till. Några timmar senare spydde hon som en gris. Skiten som kom ut sen var stenhård. Det vill jag ju att Tudors skulle vara med:( jäkla skitsnack här. Hm gotland finns vissa planer här med skulle vara kul att ses. Kram

http://goldenmudi.info.se

 
Ingen bild

kapten beundrar

19 januari 2009 22:10

Hästskit som är en sån deli!!
Bra jobbat! *gör vågen*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se