Juniocola

Direktlänk till inlägg 23 januari 2009

Köksträning

Av Löfgren - 23 januari 2009 11:30

Det har bara blivit inomhus träning för hundarna igår och idag. Men vi har tränat massor och det har varit riktigt kul. Inspiritationen har varit där och då brukar resultaten komma också. Juni har tränat fjärrdirigeringen där våran svaga punkt är bakåtsitt från stå. Frivilligt är hon säker på den men när vi blandar med andra skiften kan det bli fel...men det börjar lossna nu. Signalkontroll på stå sitt o ligg under marsch...det tycker jag går riktigt bra så där har vi fortsatt med det som ska bli dumrutan.

Cola har fått börja backa både framför mig och vid sidan. Lite trixigt när Cola vill sätta sig när hon är vid sidan. Hon kryper....iallafall så sträcker hon på sig...det är riktigt kul. Cola är väldigt snabb och livlig så dom lugna momenten vill hon gärna göra snabbare än mig. Ska snart göra en hårdsatsning på "bli" momenten. Jag kanske väntar för länge...men snart./P 

 
ANNONS
 
Lena

Lena

23 januari 2009 12:24

Vad ni är flitiga med träningen ; )

Ha en bra dag!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

23 januari 2009 12:29

Hehe ja ibland blir det mycket!!
Jag har tittat lite på klipp när Cola tränade och blev så klart inspirerd att träna vidare.
Axa har det lossnat för och hon kan det fint nu, iaf nästan :p
Tora däremot tar det lite längre tid med, men när det går bra med ena hunden så blir man ju insporerad att fortsätta :)
Ska försöka få Janie att filma Axa under helgen kanske.

Hoppas resten av familjen slipper magsjukan!

Ha De :)

http://www.odjurenochanna.blogspot.com

 
Dat

Dat

23 januari 2009 17:54

Jag blir SÅ imponerad varje gång jag läser om era träningspass!

Vart bor ni? Tävlar ni runt om i Sverige?

Kram

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Ingen bild

malte o snoken

25 januari 2009 13:11

vi tränar oxå i köket, varje dag flitigt!! ibland händer det att man får en gosak...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se