Juniocola

Direktlänk till inlägg 24 januari 2009

För sent

Av Löfgren - 24 januari 2009 06:52

Här kommer en liten film från träningen igår. Filmen kommer lite sent, precis som mina klick när jag tränar med Cola. Jag ser på filmen att jag klickar när Cola stannar...det är ju inte stannandet jag vill belöna. Mårten säger att man ska försöka klicka lite för tidigt, då brukar det bli rätt. Jag måste skärpa mig.


 Någon sekund från inlärningen av kryp vart med. Sätter in mer när vi kommit lite längre. Jag använder en targetstick som hjälp. Den ska hon ju markera med nosen och följa efter..osv

Juni tränar inför vad som ska bli dumrutan.

/P

 
ANNONS
 
Agneta & Tyra

Agneta & Tyra

24 januari 2009 07:52

Godmorgon, här har ni varit igång tidigt, ute på bloggen menar jag! Även om filmen är från igår så är den ju publicerad idag.

Här är det kallt inne idag Slog av pannan igår för det var såååå varmt men glömde slå på den då vi gick och la oss så det var under 16 grader då vi vaknade i morse. Vi kröp ner under täcket igen kan jag säga. Nu ligger vi här och huttrar under täcket, ja inte Tyra för hon mår prima!!! men jag!

Idag ska jag fara till Älvsbyn och träffa en kompis. Vi ska planera hundåret 2009 he hee

Kram

Agneta

http://www.nogg.se/tyra

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

24 januari 2009 08:37

Det är såå kul att se film från när ni tränar. Ni är så duktiga och både Juni och Cola är verkligen alerta och tycker det är kul! Va duktig Cola är som sitter och väntar när du tränar Juni!! Lite skönt att se att det inte bara är jag som har svårt att klicka exakt rätt. Det är som du skriver att man nog skall klicka precis innan man tänkt egentligen. Jag skall gå en heldag med klickertröning för Mary Tjärn (tror jag efternamnet var). Har du hört talas om henne? Hon verkar ha gedigen klickerutbildning, hon har gått hos Fanny Gott och har precis varit i USA. Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Jill

Jill

24 januari 2009 08:44

Jag vet att det kommer att vara folk som fan då det är löningshelg.... Och det är skit väder här med men jag kör försiktigt och hoppas på att de andra bilisterna kör det med :)

http://hundarnaojill.wordpress.com

 
Petra

Petra

24 januari 2009 10:24

Snyggt och vad söt hon är Cola när hon sitter och tittar på när Juni tränar!

http://picantes.se

 
Ingen bild

Tessan och pälsbollarna

24 januari 2009 12:48

Vad är det du skulle klickat för? Backandet eller?? Härliga är ni i allafall och jag sitter och småler åt Cola som tittar så snäll på....hennes min är bara för GOOOOOO!!
Känner mig världelös som inte kunnat tränat på evigheter...klickande går ju inte med en hand jag ej kan klicka med...med vänstern skulle allt bli upp och ned;)Ja ja får väl ta en dag i taget...
Må gott på er allesammans!

 
helena h

helena h

25 januari 2009 10:17

MEN GUD VAAAAAA DUKTIGA NI ÄR !!!!!!!!!!!!!!!

http://www.hagstromberga.com

 
Ingen bild

malte o snoken me husses kommentar

25 januari 2009 13:08

vi tycker ni är jätteduktiga!! det enda vi gör snabbt är att slänga oss i soffan o det utan kommando!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se