Juniocola

Direktlänk till inlägg 2 februari 2009

Jag är så nyfiken på er alla som tittar in..

Av Löfgren - 2 februari 2009 19:49

så jag tycker det är dax att vi presenterar oss..

..gamla som nya..vem e du?

Jag börjar !!

GODDAG !!

 Jag heter Lotta.

Jag är 37 år och fru till Patrik sedan snart 2 år.

 Vi har vart ihop i 15 år och har 3 söner tillsammans.

Gustav(13) Alfred(7)Ludvig (5).

Vi har bott på landet i 7 år på gård och haft hundar (mest då Leonberger som även  fått valpkullar)


katter, får, höns,Ankor, påfåglar, kaniner, minigris o getter..och säkert fler sorter som jag missat just nu;)

 Idyll javisst...men ACK, så mycket tiiid det tog...

Tröttnade tillslut på låånga bilresor ...gräsklippning,snöskottning, skötsel av marker, ladugård renovering, renovering o r-e-n-o-v-e-r-i-n-g osv.osv som tog tid ifrån det vi egentligen ville göra..

....nämligen vara med barnen och syssla med hundar.Så sedan 5 år är vi tillbaka i stan.

Lättskött bostadsrätt med liten tomt. ..och jag känner mig så FRI :)


 Nu har vi bara 2 hundar och en katt.Jag jobbar som personlig assistent. Trivs mycket bra. Jag  jobbar  7 dygn i månaden så jag är hemma med barn o hundar ganska mycket:)

Jag önskar att jag kom igång med friskis o svettis igen...men det dyker upp olika saker som ställer till det  hela tiden..(phu;))

Kanske jag även satsar lite på hundträning lite senare..skulle vara jättekul att testa agility med Juni.Jag tävlade faktiskt lydnad innan jag fick barn...fast då var det inte direkt träning med klicker som gällde.Som det är nu är det mannen som tränar hundar" klickerskt"..jag ser o lär...och tar kort;)

Fick iden av coolbettan att sända ut en liten "goddagvända" såhär:)
Hoppas att någon vill säja hej till mig:)


/kram L

 
ANNONS
 
Veronica

Veronica

2 februari 2009 20:33

Hejsan på dig!
Mitt namn är Veronica och jag är också 37 år
gift sedan 8år tillbaka med Roger. Vi har ett barn tillsammans Casper 12 år och jag har ett sedan tidigare Joacim 17 år.
Jag har bara haft katter tidigare så Frippe är min första hund, jag tycker att det är jätte kul med hund. Mitt stora intresse. Sen är det ju en till Grandis på väg hem till oss som ska heta Cash och han är ju Frippes son.
Jag tror det var allt!!!

http://frippe.bloggagratis.se

 
Madelene

Madelene

2 februari 2009 20:50

Tänkte bara höra med er om ni har några bra tips ang 3:ans vittringsapportering?? Har lite trassel med det med Melker och vet inte hur jag ska trassla mig ur det... ;)

http://maddy81.blogg.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

2 februari 2009 20:57

Hej,
Jag heter Karin och är 40 år. Jag bor sedan 6 år med min sambo i Nacka. Vi bor i ett litet rött hus som vi båda var väldigt förvånade att vi köpte. Det gick väldigt fort... Vi skojade när vi letade hus, Peter sa att huset måste ha bryggplats (eftersom vi har segelbåt) och jag sa att det måste ligga nära ett stall eftersom jag red på den tiden. Eftersom veckopengen inte räckte till så fick det bli nära vattnet och ridhus. Vi trivs i alla fall jättebra.

För tre år sedan utökade vi famlijen med Wilma som är en energisk Tollare. Jag tröttnade på att vara medryttare och ville ha ett eget djur att ta hand om. En häst är svår att ta med på segelbåten på sommaren så då blev det hund istället :-) Jag har alltid varit en djurmänniska och skulle kunna tänka mig att ha fler (inte höns för de tycker jag är lite läskiga).

Mitt måtto är att jobba lite och tjäna mycket. Det går bra i teorin. Viktigast för mig är att ha mycket tid för mina egna projekt, för hundträning och att kunna var utomhus mycket.

Oj vad jag skriver...

/Karin

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
molle

molle

2 februari 2009 21:27

You know me !!!
And i like you

http://bobmarleys.wordpress.com

 
Helena

Helena

2 februari 2009 21:35

Jag heter Helena och blir 44 år i år. Jag är gift med Perra sedan 18 år och vi har två barn Linn -92 och Elias -96. Vi bor i mitt föräldrahem så jag har bott i detta hus i nästan hela mtt liv! jag har alltid älskat djur och när jag var liten ville jag bli veterinär.... ja nu också förresten men det blev inte så. Jag blev arbetsterapeut istället och för några år sedan pluggade jag vidare till ergonom. Jag jobbar sedan 9 år på ett litet företag med arbetsmiljö och hälsa och en del annat också. I vår familj är det jag som tränar hundarna, Perra och barnen har "tyvärr" andra intressen. Vi har under åren haft en del hundar och nu har vi vår andra bruna flat Vilja, pudeln Tina och katten Misty. Under förra året läste jag en del kurser om hund på Linköpings universitet och SLU i Uppsala och det finns en hel del kul kvar att gå som jag tänkte beta av vartefter! Det är superkul att bara läsa för sitt höga nöjes skull men tyvärr tog det en del tid från min egen hundträning och umgänge med familjen så nu har jag haft ett "sabbatsår". Ja du Lotta när ni kommer hit i sommar och vi sitter uppe på berget bredvid friggan och grillar och kanske dricker ett glas vin.....då skall du få veta ännu mer!! Kram!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

2 februari 2009 21:43

Lotta, tro inte på Helena ;-) Inte kommer det bli ett glas vin, det kommer bli jägermeister och tio glas vin *ler*. Och sen ligger hon och busar och håller barnen vakna hela natten. Att hon ska bli 44 måste vara en ren lögn!!

http://www.ryegates.se

 
Annica igen

Annica igen

2 februari 2009 21:52

Passar på att skriva kort om mig själv också ;-) Född -66 i Bagdad där min pappa då jobabde. Tyvärr så dog han i en bilolycka då jag var två månader och mamma flyttade då hem med mig och mina tre syskon till Stockholm. Vi har alltid haft hund och då jag var tio år skaffades den första flatten vilket innebär att jag haft rasen i 33 år.. Har uppfödning sedan arton år och det har fötts lika många kullar vill jag minnas. Bor numera med Thomas strax utanför Eskilstuna. Vi har Alvin snart fem och Engla 3 år, jag har även Malin 14 och Richard tolv i februari från ett tidigare förhållande och även Thoms har två barn sen innan.... Jag jobbar som polis sedan 22 år tillbaka och har tjänst som Biträdande Vakthavande Befäl, tyckte jag gjort mitt ute på fältet med att jaga snabbfotade sjuttonsåringar för ett par år sen *ler*. Hundträning, avelsansvarig i FRK, uppfödning och allt vad det innebär tar nästan all min lediga tid.. Nä, nu ljuger jag.. Det blir tre-fyra pass på Friskis i veckan också: Lotta, vi åker till Visby och kör deras utejympa i sommar ;-)

http://ryegates.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

2 februari 2009 21:54

Klart ni ska ta en tur till Stockholm/Nacka i sommar! Hur är det nu? Är Juni en halvsyster till Vilja?

/K

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Eva å Kira

Eva å Kira

2 februari 2009 21:55

Vilken kul idé!!!
Tja, va ska man säga om sej själv... känns ju som vi "känner" varann vid de här laget...

Mennnnnnn.... Eva 42 gift sedan -99 med John, bor i ett stort hus med MYCKET stora renoveringsbehov, *fniss* å liiiiiten ekonomi som inte gör saken bättre, men men... man får ta de i den mån man kan... Huset STÅR upp iallafall *l* Här bor åsså en massa djur, närmare bestämt 4vuxna Skogkatter, 4 missebäbbar, och två katter som huserar mest ute... givetvis med eget "hus"... sen har vi då 4 (!!!!) hundar... ;0) gissa vart min tid går åt.... japp *nickar-på-huvudet* till att umgås med folk med hundar... och att träna hund... det tillhör det absoluta i livet... har "tyvärr" inga egna barn... och nu känns det som att det inte är en nödvändighet, då jag mkt väl kan "låna" min grannes barn :0) lättsamt!! gnäller dom: GÅ HEM.... är dom snälla: STANNA KVAR *asg*
Jaja, de va väl de hele... jo... bor ju i Norrland av alla ställen... just nu ett KALLT sådant... men den norrländska naturen är underbar...

Har sagt det förr och står för det nu med... ni är sååååååååå välkomna hit ;0)

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

 
Agneta & Tyra

Agneta & Tyra

2 februari 2009 22:14

Hej!

Nu har jag också anmält oss till utställning, får väl se hur det går då??? Håller ju tummarna för er till helgen så jag hoppas ni gör det för oss då det blir dags!

Lite om oss, jag och gubben har varit tillsammans i många många år, 27 närmare bestämt. Är 45 och har en son på 20 som kör motocross på elitnivå. Har hållit på med travhästar i många år i ungdomen då jag också var i ett proffsstall. Jag har också ridit både på ridskola och även på våra travhästar. Just nu är det 4 st i stallet. Själv har jag sadlat om till hund. Har tagit jägarexamen för några år sedan och älskar att vara ute i skog och mark. Jobbar som tekniker på NLL och handhar supporten i hela länet. Bor i hus som vi byggde för 25 år sedan. Tyra skaffade jag för snart 3 år sedan och det är min första retriver. Tränar och tävlar i lydnad där vi tagit LPI 2008. Vi tränar och tävlar även jakt där vi tog 1:a pris i Nkl i fjol. Har haft ett par stövare av olika sorter också. Det var lite om oss.

Kram

Agneta

http://www.nogg.se/tyra

 
Monty,Jesper & Leo

Monty,Jesper & Leo

2 februari 2009 22:19

Skojig ide.
Mitt namn är Hanna O'malley 36år gift med en engelsman Liam där av vårt sköna efternamn.Jobbar som matkreaktör och stormtrivs med det.Bor strax utan för Stockholm.Har tre strävhårstaxar av normalstorlek.Vi tränar lydnad,Viltspår,gryt träning,drevjakt.Håller också på med utställning en hel del.Har ni vägarna förbi Stockholms hållet får ni gärna komma på fika!
Kram

http://www.omalley.se

 
Ingela

Ingela

2 februari 2009 22:28

Jag heter Ingela och fyller 44 i år. Sambo med Mats. Har två barn Linn 18 och Filippa 15. Bor i lägenhet i Märsta men tíllbringar mycket tid på landet i Torshälla ( skulle helst bo där jämt)Provat på dom flesta husdjur... Men nu har vi bara...Siri, hennes mamma Zelda, katterna Liza och Casper. Hundar och hundträning är mitt absolut största intresse. Men jag kan också baka en o annan kaka. Filmintresset delar jag med dottern Linn. Jobbat som undersköterska hela mitt vuxna liv, snart 26 år. För närvarande arbetar jag på SÖS förlossningen.

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
Ingen bild

Tessan och pälsbollarna

2 februari 2009 22:33

Ja jösses!! jag ska berätta om mig, men inte i kväll är såååå himla trött och lite små krasslig....jag är ju rädd att jag inte kan sluta skriva när jag väl börjar:)

Fattar inte vad som menas med utmaningen...6:emappen 6:e bilden?? Vilken mapp?? DA!?....

Kramis till er...har läst alla inlägg som jag missat men är för trött för att kommentera:(
Kramis!

 
molle

molle

2 februari 2009 22:35

I`M BACK
näää jag är inte så haj på den sidan..jag har bara registrerat mig där..men sen fattar jag inte så mycket mer..
lycka till.
bye the way !! jag jobbar imorgon...men hoppas vi hinner träffas på torsdag...kaffe hos dej då eller här kan vi oxå vara

http://bobmarleys.wordpress.com

 
Ingela

Ingela

2 februari 2009 22:40

Jag gillar verkligen mitt jobb. Ingen förlossning är den andra lik. Skulle gärna föda några barn till själv. Finns absolut ingen häftigare upplevelse än att föda!!! Natti natti

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

2 februari 2009 22:46

Ja jösses var det dom mapparna! trodde det var ngt med bloggen att göra?? Oj du skulle bara veta hur många mappar och bilder jag har där....får räkna uppifrån då....görs i morgon om jag minns ( påminn mig annars!)

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
Helene & Wallander

Helene & Wallander

2 februari 2009 22:51

Vad roligt att få veta lite mera om flera :-)

Jag heter Helene och är född 1964. Har bott hela mitt liv i Malmö. Köpte min 1:a hund -1979 en golden som hette Linus. Träffade min man Anders året efter och vi firar 20 år som gifta i slutet av detta år (oj vad tiden går... 29 år med samma gubbe!). 1986 & 1990 kom barnen, två tjejer Sara & Frida. 2006 kom "lillebror" Wallander och jag gick in i en ny fas i livet... har aldrig haft så roligt och aldrig träffat så många goa härliga hundvänner både personligen och så här via bloggar. Jag arbetar som System Analyst på American Express och har så gjort sedan 1992. Ja nu vet ni lite om mig oxå...

http://wallander.blogg.se

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

2 februari 2009 22:59

Hej Lotta!
Jag heter Ulla och är 55 år och bor med sambo och två goa cavaliertjejer som du redan känner i ett hus på landet. Har två vuxna söner från ett tidigare förhållande. Har jobbat på Rörstrands porslinfabrik i många år. Är numera sjukpensionär på grund av arbetsskada.
Vi har även ett hus på kusten som är min sambos föräldrarhem.
Kul ide' med presentationen.
Ha det fint!
Kram

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

2 februari 2009 23:16

Då kör även jag en liten presentation då! :)

Jag heter då Anna, 25 år boende i Örbyhus!
Jag bor med min Sambo Jane, vi har varit tillsammans i snart 2 år.
Bor i en lägenhet, ganska mysigt men längtar så klart till första huset och gård!!! :)
Vi flyttade till Örbyhus i mars förra året, jag från Hudiksvall (där jag är född och uppvuxen) och Jane från Uppsala.

Jag har haft ett antal hundar, Tora är faktikst nr 5 i ordningen!
Först är Trassel som fortfarande är kvar :)
AxaTax är nr 4 och även hon kvar!

Jag jobbar som personlig assistent inne i Uppsala, är just nu sjukskriven halvtid pga höftproblem som jag länge dragits med.

Ja, det var lite om mig! :)

http://www.odjurenochanna.blogspot.com

 
Marianne

Marianne

3 februari 2009 00:55

Trevlig presentation av dig själv. Och ärlig. För många längtar till landet och vill ha en liten gård med många djur mm. Att sedan gården med alla djuren tar all ens fritid och blir till ett måste göras, det räknar nog inte så många med.
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

 
Yvonne

Yvonne

3 februari 2009 07:11

Yvonne heter jag. Fyller 40 i år. Jag lever med min man Renaldo, 33, dotter Michelle 15, hennes kompis Toni 19, min tvillingsyster Anette och 5 katter i ett nyköpt, gammalt, nedgånget och fult hus strax utanför Borås. Jag hatade att bo i stan och älskar att nu ha naturen inpå knuten!
Jag har fibromyalgi, liksom min dotter och min syster. Är sjukpensionär sedan många år tillbaka.
Michelle och Toni har en liten dotter, Judith, mitt älskade barnbarn! =)
Hon bor hos sin morfar för att M och T ska kunna bli klara med sina utbildningar.
Vi letar just nu hund.
Ja... vad ska jag säga mer... Jag älskar att pyssla, att blogga och att umgås med min familj!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Agneta

Agneta

3 februari 2009 07:37

Den är den 7:e mars. Nu jag måste jobba vi hörs!

Kram

Agneta

http://www.nogg.se/tyra

 
Elenor och Zidane

Elenor och Zidane

3 februari 2009 08:49

Ja jag heter Elenor Rohlin (ca 30 år) och bor med min man och två barn i Lammhult utanför Växjö.Har en flat coated retriever som jag tränar mycket jakt med och visar på utställning. Jobbar som idrottslärare och stormtrivs med det!!!
Tjing

http://www.ilsanosfatboy

 
Thina  me hundar

Thina me hundar

3 februari 2009 08:59

Thina 40+ singel med en grabb hemma på 14 år. 3 Hundar en Golden 3år en mudi 8 år o en flatt snart 8 månader. Tränar mycket mest lydnad men även apportering o viltspår. Bor i Norrköping. Har även ett gäng katter.

http://goldenmudi.info.se

 
Lizzieonline ...

Lizzieonline ...

3 februari 2009 09:00

Morning !
Lizzie på linjen får i vanlig ordning fatta pennan ( det är ju dessutom faktiskt jag som både äger bloggen och sidan .. *s* ) och berätta att min flock består av matte ( som är född nån gång på Hedenhös tid, eller kanske rentav vikingatiden .. :) ) och hon jobbar numera hemifrån med redovisning och ekonomi här i Uppsala ( ja, jag vet, visst låter det jättetråkigt .. ) och min husse, som sen i höstas " fritt kan disponera sin tid " , vilket är samma som att han nu på heltid kan ägna sig åt musiken ( mest jazz, viss låter det oxå tråkigt .. ;) ) medan jag själv är flockens första hund av " annan " ras, än mattes ursprungsras Schäfer, som hon både haft uppfödning av och även tävlat med inom i stort sett alla tänkbara grenar utom sök !

Att på sommaren vara ute och segla och övriga årstider vistas uppe i vår lilla " oas " i Grönklitt, ( med mycket drag under galoscherna på vintern !! ) tillhör oxå livets små höjdpunkter .. *s* och det är väl bl a sånt som jag brukar skriva om i min alldeles egna blogg :- !
Om det inte handlar om att på ett eller annat sätt träna förstås, för det gillar faktiskt både matte och jag !

Hjälp vad långt det här blev då förresten !Solli, solli ..

Nosgnugg och glada svansvift från en liten Odåga alias Lizzie

PS Om du vill så kan du kika på det här datumet i den bloggen, som numera heter låst, men än så länge bara är delvis låst .. för där la jag in en bild på matte ... ( Olovandes .. * ler * så skvallra INTE ! )

torsdag, oktober 16, 2008 @ 11:10
Till fotografen ...

http://segla.mera.nu/lizzie/lizzie.htm

 
Lizzieonlineagainandagain ...

Lizzieonlineagainandagain ...

3 februari 2009 09:14

Tillägg från Lizzie :
Den " låsta " bloggen hette tills för alldeles nyligen " Lizzies egen blogg där matte får skriva ibland .. *s* ! " , men sen fick ju jag en ny egen blogg i " julklapp " och då fick matte ärva den gamla, och det var då hon döpte om den och började att låsa den ibland .. :-) ! Varför vet jag egentligen inte .. * ler * !

http://segla.mera.nu/lizzie/lizzie.htm

 
camilla

camilla

3 februari 2009 09:25

HOHOOOO!!! *ropar högt*
Ser du mig bland alla kommentarerna?? ;)
Hur bär du dig åt? Jag har ju oxå provat men bara EN okänd lämnade ett avtryck. Hmmm!
Javisst kommer jag på torsdag! Vid 9.30?

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
mimio

mimio

3 februari 2009 11:59

Goddag, goddag goddag!
Jag heter Maria och i år fyller jag förrrrrtiofem år (tiden går)!
Är sambo med Inge sedan -89 och vi har pojkarna Marcus o Joel födda -90 och -88.
Hunden vi har, Niño (2 år) är en Pumi och han är vår ögonsten vilket han vet och inte är sen att dra fördelar av. ((o:
Har tidigare haft en Golden Fanny (hon blev 14 år o dog 1999)
Marcus har flyttat hemifrån och det ända till Arjeplog där han arbetar som kock på en restaurang.
Joel går sista året på gymnasiet, Teknik o blir student i juni! (o: Joel har en landsköldpadda som heter Alessandro del Piero (Italian fotballplayer Juventus)han sover på övervåningen om vintern och vaknar typ nu i februari mars när ljuset kommer tillbaka.
Inge och Joel är mest fotbollstokiga i familen och vi håller på HIF!!! (nja inte sambon då som är Hässleholmare o därför gillar IFK Hässleholm stenhårt)
Jag är undersköterska och sambon är mentalskötare. Vi träffades på jobbet och ljuv musik uppstod! Kärlek på lasarett ni vet. (he he.. vi pussades i skjölrummet o kom ut röda om kinderna.. haha de var tider)
Numera jobbar jag sedan fem år med utbildning i kommunen. Dokumentation för undersköterskor...
Inge harvar vidare på vårdavdelning.
Vi bor i ett litet gathus i centrala Helsingborg (1905) trivs superbra.
Henrik Larsson, by the way, har bott i det huset (så man e nästan världberömd)
Bokskogen Pålsjöskog ligger precis intill och vi har fem minuter på cykeln nedför backen till stranden eller city.
Vi älskar att resa och har varit bla i Vietnamn, Philippinerna, Kenya, Venezuela..Italien...
Trädgård gillar vi också och naturligtvis gillar JAG hundträningen, trots att jag är nybörjare och inte sååå vass.
Det är skoj att vara här bland hundbloggarna eftersom man lär sig hela tiden och får tips o inspiration.
Tja, det var en liten presentation av mig o flocken! (O:
kram
m
m

http://mimio.blogg.se

 
mimio

mimio

3 februari 2009 12:04

Å herre guuud vad lååångt det blev ! *skäms
vill bara säga att det är sköldpadan och inte sonen som sover fram till mars ha ha (man skulle lätt kunna ta fel i o för sig...)

http://mimio.blogg.se

 
AnnelieH

AnnelieH

3 februari 2009 12:14

Annelie, lever söder om sthlm på landet med man och barn och rosa laptop! ;)

http://www.metrobloggen.se/annelieh

 
Sigge

Sigge

3 februari 2009 14:20

Äsch, mej vet ni det mesta om så jag presenterar matte i stället.
Helena heter hon, påstår envist att hon är 18 och inte en dag äldre, hon har två människovalpar Mattias och Marcus dom i sin tur har människovalparna Liam och Oliver.
Matte är menstalskötare men sedan några år skrotad från arbetslivet.
Tidigare uppfödare av Norska skogkatter.Plockat svamp sen hon lärde sej gå.
Gillar att hålla på med hantverk och förädlar det mesta som går att plocka i skogen.
Singel sen Gustav Vasa låg i vaggan eller så (hur nu det stämmer med att hon bara är 18)
Mycket intresserad av det övernaturliga och en jäkel på att förut säga saker o sen ha rätt.
Läser massor med böcker och glömmer alltid att sätta på TVn.
Jag är hennes första hund, förr var hon ständiga hundvakten.

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Veronica

Veronica

3 februari 2009 14:59

Min kod för att lämna detta medelande var "kurt"Hahaaa....
Jag håller med Camilla hur gör du??????
Det funkar inte för alla!!!
Men du har ju en bra blogg så!!!
Det är roligt att det går bra för er!!
Jag kan ju inte komma på Torsdag "Snyft,snyft" jag jobbar till 14. Tråkigt tycker jag...
Kramen på er...

http://frippe.bloggagratis.se

 
Ellen

Ellen

3 februari 2009 15:40

Jag är 21 och pluggar till redovisningsekonom på linköpings universitet. Har flatten Nelson som är min första hund och vi hittar på div. roligheter tillsammans :D Vi tränar främst lydnad men har provat på lite viltspår,apportering och utställning också.

http://ellenochnelson.zoomin.se

 
Sinna

Sinna

3 februari 2009 18:11

Vilken rolig ide!!
Jag är en 40 årig kvinna som bor med min man i ett rött hus på landet. Barne är ganska så stora nu, mina tejer blir 22 och 18 år och bonussonen blir 15 år. Här hemma finns två hundar, två katter och fyra kaniner. Djur har alltid varit är är min stora passion i livet!!
Pluggar nu Rehabiliteringsvetenskap på universitet och till hösten är planen att jag ska börja läsa till Socionom. Plugget tar MYCKET tid så hundträning blir det "lite vid sidan av" just nu.
Kram Sinna

http://gizmo.cybersite.se

 
SARA

SARA

3 februari 2009 18:28

Hej
Sara Axelsson 42 år bor i Sifferbo , en liten by i Gagnefs Kommun tar ca 10 minuter att köra in till Borlänge..
Jag har alltid haft djur , tagit hand om andras, jobbat åt Djurens Vänner bl a,
Jobbar idag som Servicekonsulent, och med det fria schemat passar det kanonbra att ha hundar..
Startade uppfödning på Cocker Spaniel, men har nu övergått till endast Chow-Chow Kennel Miatas, ( som är namnet på sportbilen som står i garaget )
Har idag 3st Chowar, ska para en tik snart så det lär bli fler i huset.
En Maine Coon på 10 år Ariel.
Gillar utställningar ,viltspår, hundarna drar pulka vid bra före.Min dotter kör Agility, med sin cocker Hollie.
Har gått SKK Hunduppfödareutbildning, och springer på föreläsningar när jag hinner.
Läser gamla utställnigskataloger innan jag somnar , senast den från WW HUND 2008, där jag var som åskådare och bara njöt ; )
Pratar,läser,tänker, ser på tv ,allt om Hund.
Min son blir 20,jag är farmor till Liam snart 2 år, min dotter fyller 10 idag
och jag firar snart 10årig bröllopsdag..
Fast vi har inte kunnat bokat nåt pga, hundarna (om Dora ska paras eller är dräktigt )
VOV FRÅN OSS

http://WWW.MIATAS.SE

 
kapten har läst och läst och läst..

kapten har läst och läst och läst..

3 februari 2009 21:53

Den elaka kaptenkrok som tog snälla kaptenkroks namn (dvs MITT) har ju bara en hand eftersom han blev biten av en krokodil...

Orginal kaptenkrok är ett normalgammalt fruntimmer som inte tar livet på så stort allvar. (för det finns det ju andra som gör)
Lever med gubbe sedan +20 år tillbaka och har en utflugen unge. Familjens överhuvud är ett svart monster, en 11 årig pitbullpudel.
jag jobbar som personlig assisten och gillar mitt jobb (läs:gillar mina arbetstider)

Är egentigen utbildad beteendevetare men kommer aldrig i livet att sätta mig bakom ett skrivbord igen och UTREDA och HANDLÄGGA ,om det tycker jag bara FY FAAAN!

det här var en liten kort presentation!http://kaptenkrok.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tessan och pälsbollarna

3 februari 2009 23:27

Jaha jag gillar inte sånt här för jag vet inte hur jag ska börja....när jag väl har börjat finns inget slut;)

Jag fyller 45 i september, född i Uppsala av Polska föräldrar därför är jag 2 språkig.... Har bott i Malmö...( där jag -85 träffade min sambo Assar som är från kiruna)Torsby,Luleå,Lenhovda, Åtvidaberg och sedan -94 bor vi i Linköping. Jobbat mest inom äldreomsorgen och däremmelan läste jag in gymnasiet på komvux. Har alltid varit en som haft hundra järn i elden,varit både gymnast,dansat klassisk balett, friidrott och ridit. Våra första 2 hundar var Bearded collie, den första skaffade vi -92 vidare nästa -93. -96 var det året jag tänkte ta tag i mitt liv och plugga och bli ngt "vettigt" Men så ville det sig inte...bilolycka -96 med en kraftig Whiplash. Prövade att endå plugga turismlinjen på folkskola men det gick inte...arb prövade på många ställen, men -02 blev det stopp och sjukpension. Tack vare mina hundar har jag fixat min skada med kronisk värk och myckte annat. Tack vare mina härliga vänner och den hundförening jag kom med i -06 har jag ett innehållsfullt liv endå. Fick för ca 1 månad sen veta att jag även fått MS...inte kul, men det är bara bita i det sura äpplet och kämpa på!!


Ja det var en "snabbversion" av mig;)

 
 Anna med flock

Anna med flock

3 februari 2009 23:37

Jaha ja...vad ska man skriva tro...

Hej!
Anna vet du ju redan att jag heter, är iallafall 25 år och utbildad arbetsterapeut sedan i somras och för tillfället arbetssökande... Bor i lägenhet i ett område straxt utanför stan med min sambo (inga barn ännu), mina två hundar Tim och Ina samt två bondkatter Anton och smulan.

Fick min första hund 2002, en mkt speciell schäfertik en ompacering som kom till mig som sjuårig men tyvärr gick bort hösten 04, Skaffade därefter Tim våren 05.
Mitt stora intesse är hund, både mina egna men även allmän inlärning och annat (var tidigare aktiv hästtjej).

hmmm...drömmer om ett hus på landet med stor trädgård men tills dess får jag nöja mig med balkongodling och långa promenader i närliggande "naturreservatet".

Var det jag kom på för stunden...

http://timsevimse.blogg.se

 
Ingen bild

malte o snoken med matte

4 februari 2009 11:50

hej, jag heter catrin är 37 år o gift med en smålänning på 41 o vi hamnade i skåne... vi har två strävhårstaxar malte o snoken o vi har inga barn, självalt. Matte jobbar deltid i sin egen firma (jobbar med bilder på olika sätt)för hon har eds sen många år. Husse jobbar med data o jagar med våra taxar.
Han bankar o bygger mycket hemma på vårt hus o jag,matte sitter gärna i trädgården o beundrar blommorna jag satt.
Kort om oss!
tjing

 
Myrras matte

Myrras matte

4 februari 2009 19:22

God kväll Lotta! Jag heter Mia och är 52 år, kommer ursprungligen från Skellefteå men bor sen snart 30 år här nere i Uppland. Make nr 2 (Per 47) sedan 10 år, och jag bor i ett rött hus mitt i skogen utanför Tierp (eller förresten - mot grannen till är det ingen skog numera...).
Myrra är min femte hund, har tidigare haft golden retrievrar och schäfrar.
Jag har 3 vuxna barn med make nr 1 - Lina 32 är astrofysiker och bor i Heidelberg, Milla 27 studerar till trädgårdsmästare och bor i Uppsala liksom Karl 25 som nyss kommit hem från tjänstgöring i Afghanistan.
Jag jobbar inom Uppsala kommun som arbetshandledare för vuxna människor med grava funktionshinder, maken är enhetschef. Vi har förutom Myrra 4 katter (Spöket, Kezo, Sigge och Sesam)och en nästanfoderhund som heter Tindra.
På somrarna bor vi uppe i Ångermanland på släktgården som vi delar med mina 4 syskon och min far.
Mina stora intressen, förutom hundar och fotograferande, är måleri och trädgård.
Ja det var väl i korta drag jag då:)

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Lotta

Lotta

4 februari 2009 20:29

Hej!
Lotta heter jag o 40 år,bor ihop med Stefan och vi har varit gifta i 3år och innan det sambo i 17 år,2 flickor Therese 18 år Cecilia 15 år,våra hundar Jessie blandras mellan golden/bordercollie och hon blir 11år nu imars.Zeb 2 år i juni min efterlängtade flat som jag drömt om i flera år.Mitt största intr är förstås hundar mina andra fammedlemar kan bli lite trötta på mig ibland.Jag jobbar som undersköterska i hemtjänsten sen 22 år tibax och trivs med det.De var lite om mig måste sluta nu annars blir det långt.Måste bara säga datorn o mobben passar dig som handen i handsken.Mvh Lotta

http://zebulon.bloggagratis.se

 
Madelene

Madelene

4 februari 2009 21:19

Jaha, man kanske skulle presenterat sig åxxå...hade skallen så full av förvirrande vittringar förra vändan jag var in så det glömdes totalt bort! ;)

Madelene som sagt, 27 år, bor på en liten gård i Dala-Floda med en sambo, Michael, och en byracka av de eminenta raserna Labbe, BC och Dalmatin, en Melker helt enkelt! Är inflyttad Värmlandstös och gör gärna reklam för min hembygd även om tanken att flytta tillbax är avlägsen!
Till vardags jobbar jag som frisör i Borlänge och min fritid ägnar jag åt att träna, tävla hund lr lära mig mer om dessa fantastiska djur! Ja, lite annat hinns väl med åxxå...men inget är ju som vovvarna!

http://Maddy81.blogg.se

 
Petra

Petra

5 februari 2009 08:51

Kul idé detta :) Jag heter då Petra och bor låååångt upp i Norr i det lilla samhället Jokkmokk som är mest känt för sin vintermarknad, viken börjar idag. Min sambo sen snart 20 år heter Björn och vi har två barn tillsammans, Emilia född -91 som flyttade hemifrån i somras :( Tur att sonen född -96 har lovat att aldrig göra det :) Våran första hund var en leonberger och sambon säger att vi ska ha en sådan igen i framtiden. Annars har vi nu en tervueren som skulle bli bevakningshund men som skiter i den aktivieten totalt och med det har sambon tappat mycket av sin lust att träna, dock är det han som kör spår med våra andra, mest viltspår med cocker tösen Fanta. Förutom terven och cocker'n Fanta har vi ännu en Cocker och hon tillhör dom med hur mycket energi som helst, henne har jag tänkt testa agility då hon har väldigt svårt att vara tyst och i den sporten får dom skälla hur mycket som helst. Sista vovven boendes hos oss är då flatten Chanel, där jag envist försöker träna mest lydnad, med varierande framgångar då hon och jag inte riktigt funkar ihop trist men så kan det ju vara. Ja vad mer ska jag skriva, jag jobbar som undersköterska på ett boende för aktivt dementa, vilket jag trivs bra med. Jag fyller 37 år i mars, så ja några år börjar det bli på nacken ;) Mer om mej och hundarna finns så klart på hemsidan www.picantes.se

http://picantes.se

 
Sara

Sara

5 februari 2009 08:56

Jajajaja...jag fattade piken...;-) Jag ska skriva några rader....!!
Sara heter jag, är 35år har fyra barn födda 91,94,95 och 02, dessa barn är från mitt förra äktenskap. Nu är jag gift med Micke sen snart 2år tillbaka, han har två barn sen tidigare, födda 87 och 89. Sååå det blir sex barn. Tillsammans har vi två stycken fyrfota "barn", 2 flattar. Ninja är en svart tik född 05 och Visa är en brun tik född 08.
Jag är född upp i västerbotten och har senare mellanlandat i ångermanland och västmanland för att slutligen hamna i uppland. Jag är sjukskriven (sjukpensionär) sen snart 5år tillbaka bla pga av min fibromyalgi, men arbetstränar just nu på en scrapbook-butik i Enköping...stormtrivs med att skapa med händerna, min pysselblogg... http://trollmor.chorells.se
Djur i överlag har alltid varit min stora passion, sen kommer människor och pyssel/hantverk. Ville bli veterinär som liten, men en liten baby blev prio ett istället.
Är uppvuxen med hundar, men alltid velat ha en flatt. Nu har vi två stycken som vi älskar, vi tränar viltspår, lydnad (inte i er klass..*L*) apportering. Vi har ställt ut några gånger.
På min önskelista just nu ligger en lydnadskurs med bägge hundarna, att hälsa på vargarna i kolmården och att få komma ner till Malmö till scrapeventet där.
Nåja...jag tror att jag har fått med en del.
Ha e underbar dag vännen
kramkram

http://www.chorells.se

 
Elisabeth och Sacco

Elisabeth och Sacco

5 februari 2009 17:11

Hej, kul idé och kul att så många har skrivit och berättat om sig själva! Jag heter Elisabeth är 40 år och jobbar som controller på ett arkitektkontor i Stockholm där jag har jobbat i 13 år nu. Gift med Kenneth (systemtestare på Ericsson)sedan en väldig massa år tillbaka. Vi har hängt ihop i drygt 20 år nu. Har två söner tillsammans, Kim 18 år som går andra året på gymnasiet och läser natur med marinbiologiinriktning samt Tobias 16 år som går i 9:an och till hösten ska utbilda sig till kock på gymnasiet (ser fram emot alla goda middagar jag hoppas bli bjuden på). Till familjen hör förstås schäfern Sacco och två katter, den svarta långhåriga Tyson (maincoon) och den röda, slöa Tuffe (norsk skogskattsblanding). Ett antal katter har alltid funnits under samma tak. Kan inte tänka mig ett liv utan djur. Vi bor lantligt 2 mil söder om Stockholm med härliga strövområden in på knuten. Huset har vi byggt själva (och blir nog aldrig klara) Jag är uppväxt på mindre gård med allehanda djur och ägnade sommarloven åt att lasta tonvis med hö till gårdens djur. Ägnade som liten all tid åt hästar men det blev lite mycket av det goda med en massa inackorderingar så sedan jag flyttade hemifrån som 17 åring byttes intresset för hästarna mot hästkrafter i form av motorcyklar (och killar). Sedan kom barnen och och nu är det bara hund som gäller på fritiden.

http://www.bjorkmannarna.se

 
Kärran m jyckar 4

Kärran m jyckar 4

5 februari 2009 19:52

Tja!
Halkade in här från Lizzies blogg! Å vem e jag då?
Bor i Åkersberga utanför Sthlm. Jag är urdålig i matte, kan enbart räkna till 20, men jag uppskattar att jag fyllde 20 för nått decenium sedan.(Hm. Det är inte bara matte jag är dålig på, utan jag är nog även ganska dålig på att uppskatta tid oxå! ;)) Jag har 3 eng springrar o 1 mellanpudel. Hundar e bäst, o roligast av allt. (Förutom att sova, då.. DET är min största hobby-sysselsättning!) Tränar (Eh... När andan faller på, typ) mest agility, vilket vi även tävlar i. Lydnad o freestyle håller vi oxå på med. Fast allt gör vi framför allt för det är KUL! Jag har alldeles för lite vinnarinstinkt (Tyvärr, kanske). Å jag är alldeles för LAT!!! (Kanske oxå tyvärr... Jag vet inte så noga. ;))
Humor är viktigt för mig, och musik.
Jaha... Va ska jag skriva mer...? Äh! Kolla in vår hemsida. Jag orkar inte mer.

Glada svansviftningar

PS. Jag tyckte om er sida - kommer kolla in här igen. Lovar! DS

http://www.storolillnos.dinstudio.se

 
Sara

Sara

5 februari 2009 20:46

Oj, vad många som har svarat! Och jag har konstaterat att jag iaf är en av dem yngsta som läser här :P Jag heter iaf Sara, är 22 år gammal, är gift med Per sen ett halvår tillbaka. Är för tillfället sjukskriven från mitt jobb som Personlig Assistent, jag tänker aldrig återvända till det yrket heller tyvärr, min man jobbar som kock - så jag blir ofta bortskämd med god mat! :) Vi har 2 hundar, en tollare och en kelpie. En liten huskatt bor också här. Vi bor i Uddevalla, men jag kommer ursprungligen från Sala uppe i västmanland :)

http://djurens.wordpress.com

 
Nina Eide

Nina Eide

6 februari 2009 12:16

Hei Patrik!

Slenger meg med de andre, for en kjempe ide dette var!!
Jeg heter Nina, er akkurat fylt 30, og bor i Oslo sammen med sambo og en Riesenschnauzer på 9 måneder.
Jeg er snart ferdigutdannet spesialpedagog, er nesten manisk opptatt av læring generelt.. men mest av alt trening av hund såklart!

Jeg gleder meg til å se resultatet av utmaningen vår. Du får legge ut film her på bloggen slik at jeg får se hvordan det er gått!!

PS: du har en kjempefin side, denne skal jeg jammen meg frekventere OFTE!

Mvh Nina

http://www.hundehjornet.blogspot.com

 
Ingen bild

Musse o Molle

6 februari 2009 15:48

Hej!
Vi är oxå Ryegatare och bor i Kisaskogen låångt ner i Östergötland. Trivs bra med att bo i skogen förutom att det finns vildsvin här, inget kul att möta dom..Skogen är stor när jag, Molle, kollat in något roligt spår och matte inte kan hitta mej..Som tur är har jag en snäll familj som letar efter mej och värdens bästa brorsa, Musse, som alltid hittar mej.(fast det kan ta en väldans tid ibland..)
Vår flock består av matte Anna, som ser till att vi tränar och får mat osv. Matte Ronja 17 som tränar med Musse men nu går i skolan så mycket att hon har ont om tid, Lillhusse Henrik 15 som leker och gosar med oss och ibland går en promenad, och så husse Johan förstås, han ger oss frukost och lär oss dumheter.
Kanske ses vi någon gång hos Annika.

 
Sussie

Sussie

6 februari 2009 21:46

Hej, Försökte skicka en liten presentation men den försvann. Jag testar väl igen ;)
Jag är en nybliven 50-åring som bor med min man, mina två söner, 19 & 16 år, och våra tibbar i ett radhus i Knivsta.
Jag har haft hund i snart 40 år, alla storlekar av pudel, dvärgschnauzer och sedan några år tillbaks Tibetansk Spaniel, som jag föder upp.
Jag tillhör dem som gillar att åka på utställningar, inte bara för att springa runt i ringen utan även för det sociala :)
Förutom mina hundar så älskar jag att fotografera, gillar heminredning och att läsa böcker. Min nya hobby är bloggeriet och det slukar ju en del tid ;)
Välkommen till min blogg och min hemsida (ligger som länk på bloggen).

http://bullmamman.bloggagratis.se

 
Jessica H

Jessica H

7 februari 2009 00:21

Jessica heter jag och är 32 år och bor med man & två döttrar i en villa strax utanför Torshälla i Södermanland. Jag är undersköterska och jobbar natt på ett serviceboende här i Torshälla. Fritiden präglas av döttrarna och deras intressen som är hästar & fotboll. Tiden som blir över lägger jag på mina hundar & deras träning.

Jag är uppväxt med hundar och har tränat hund sedan jag var 10 år. Jag började tävla lydnad när jag var 12 år med mina föräldrars Bichon Frisé. Jag har hunnit träna & tävla lydnad, agility, bruks, viltspår, jakt och även utbildad hund till tjänstehund (bevakning).

I dag har jag tre hundar hemma. En hovawart & två flatcoated. Jag har en liten uppfödning av hovawart sedan 7 år tillbaka.

Tja det var lite om mig.....

http://www.skeppartorps.se

 
Jessica & Vexa

Jessica & Vexa

7 februari 2009 11:16

Jessica här oxå;) Fyller 25 till våren, bor i Kristinehamn, Värmland med min sambo Micke, 29 å våran dotter Emilia 1,5 år. Bor i ett renoveringshus sen juni-08 men de är ju vårat egna iaf:)
Jobbar som djursjukvårdare på en klinik i Karlstad, älskar mitt jobb!

Min fritid består mest av jakt träning av mina små bruna brudar, 2 flattar I-Vassens Snow crystal "Vega" 7 år & Ryegates Rough Shooting "Vexa" 2,5 år, bättre hobby finns inte (går till överdrift om ni frågar Micke) vi delar inte samma intressen när de gäller hundar. När de finns lite tid över så gillar ja att hålla igång mig själv, spelat handboll i 12 år som målvakt men sen ja blev gravid så har ja gjort några desperata försök att ta mig tillbaka till handbollen men aldrig lyckats så bra som ja har velat.

Springer & cyklar mkt men mest för att de stimulerar både mig själv & hundarna:)

Har flyttat väldigt i mitt liv, född i Västerås, uppväxt i Kristinehamn, studerade i Norrköping, flyttade hem igen, bott i Filipstad, Karlstad, Skoghall hmmm, pappa skulle kunna öppna flyttfirma med tanke på va mkt han har hjälpt mig:)

Uppväxt med hundar, mina föräldrar har fött upp (enligt mig - golvmoppar) Bichon Havanais sen -92, haft berner, thai ridge back, mops i familjen men tröttnade på allt va pälsvård heter så då kom en flat in i mitt liv när ja bodde i Norrköping.

En lärare på skolan hade 2 st en brun & svart ifrån Meitas som fastnade i mitt hjärta!

Lite blandat onödig information.

http://wikstrand.bloggagratis.se

 
Jane (Gazton)

Jane (Gazton)

7 februari 2009 16:48

Hejsan!
Jag heter Jane är född -63, gubben heter Tomas -60, dottern heter Astrid -93. Vi har varit ihop sen 1986, gifta sen 1988.
Fick min första svenska lapphund när jag var 5 år och har fortfarande samma ras, har 3 st här hemma och det finns 3 st vid min mor. Mor och jag har en kennel ihop som vi tagit över från en dam som inte hade nå egna barn men som tog mamma som sin dotter =).
Vi bor ute på landet, 1 mil från Avesta. I en liten trä kåk, i en liten by som heter Knutsbo. Har dessutom 2 katter också.

http://www.strahles.com

 
Ingen bild

Maria Bäckman

7 februari 2009 21:25

Hej på er!
Brukar titta in på er blogg ibland.
Maria, 46år bor i Nås =)) fortfarande (men renoverar inte speciellt mycket längre)
Bor med min man (sen i somras)vi har hängt ihop i 18 år nu. Har 3 barn Emma 13, Johan11 och Elin 6.
Har dragit ner på djurbeståndet,jag vill ju också hinna med mina barn, så nu har vi bara 2 katter och 1 irländsk varghund.En eleonora kakadua har vi också förresten.
Jag jobbar kvar på Nåshemmet och Peter jobbar i Norge.
Ha det bra, kram Maria

 
Jill

Jill

8 februari 2009 18:14

Hej mitt namn är Jill och har man och två pojkar på 6 och 8 år. Denna sommar fyller jag hela 30 år :) Uj vad tiden går :)

I hela mitt liv har bestått av djur. Kaniner när jag var ca 6 år sen blev det hästar. När jag skulle fylla 13 år så fick jag välja mellan häst eller hund och jag valde en liten collie pojke. Där började jag min tävlingkarriär inom lydnad och lite agility.

Och nu har jag tre hundar som förgyller min tid. Två Dvärgschnauzer och en Kelpie. Kelpien siktar jag mot stjärnorna!!

Annars så gillar jag även en påse chips och en bra film :) Och spela Fia med Knuff med barnen...
Kramar Jill

http://hundarnaojill.wordpress.com

 
Mita

Mita

9 februari 2009 19:48

Mita, född -64 i kallaste Kiruna, eller Jukkasjärvi församling.
Bor nu på Öland med min man Lasse och vår son Oskar, i hemmet bor även två kineser, Cha-Gall och Bechamel samt bonnkatten Mårten.
Har Kennelnamnet Rocotopepper's där vi fött upp tre kullar med av rasen Dogo Argentino.
Älskar att spendera tid i skogen samt pula i trädgården.
Syns endel på utställningar,samt tränar Agility och allmän lydnad.
har även en passion för tatueringer

http://rocotopeppers.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

10 februari 2009 16:11

Sorry, jag är en av dem som fuskat med detta. Så nu ska jag med skriva:
Åsa, 48 år född i Luleå. Uppvuxen i Stockholmstrakten och numera Västgöte sedan 10 år tillbaka. Långtidssjukskriven för en gammal ryggskada. Har arbetat över tio år inom krminalvården och dito med ideella kampanjer och på reklambyrå.
Jag är ensamstående sedan december, jag gillar egentligen inte att bo ensam, men det går förvånansvärt bra faktiskt! Sambo med alaska huskyn Engla och tre vita katter: Lizzy, Erika och Hanna.
Jag inser att Engla saknar hundsällskap och det kommer att bli en vovve till i sinom tid!

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Katta

10 februari 2009 23:08

Hjälp vad många presentationer! Men trevligt! Jag har suttit och läst cirka 75% och sedan orkade jag inte mer ;)
Ja mej känner du ju privat Lotta! Men en minipresentation kan jag ju skriva -om det nu är någon mer än jag som tycker det är kul att läsa om folk :)
Katta, blir 37 nu i vår. Har en pensionerad schäfer och har tidigare varit aktiv och ägare till totalt fem hundar. Har haft katter, marsvin, fiskar, fårglar, hundar, möss, och ägnat många år till hästar.
Nu är jag gift, har två söner, två katter, en man ;) och hunden.
Gillar verkligen Lotta och ni som ej träffat henne irl ska veta att hon är en GLÄDJESPRIDARE utan dess like!!!
Kram från mej

 
Carro5344

Carro5344

18 februari 2009 10:07

Hej!
Nu ska vi se vad jag har att skriva.
Jag bor i en liten by i dalarna med sambo och två hundar (bayersk viltspårhund och collie). Jag pluggar på distans och sambon jobbar.

http://marianova.com/users/carro5344

 
Ann-Louise

Ann-Louise

18 februari 2009 11:32

Hejsan svejsan! Kul idé!!!! Kul också att så många skriver.

Jag heter i alla fall Ann-Louise Ryrvik, bor i Vänersborg med gubbe och barn samt ett knippe djur. Jag har tre hundar(två schäfrar och en dansk-svensk gårdshund) samt fyra hästar (varav tre är hingstar bara för att göra livet lite mer spännande ;-)!).

Är en gammal brukshundsklubbsräv som nu driver egen hund (och även lite häst-) skola; Canis hundskola avd. Trestad. Där jag håller kurser i klickerträning för hund och häst.

Vad gäller hundgrenarna så är det söket som ligger mig varmast om hjärtat, men tävlingslydnad är också kul. Spårar förståss också och har kört lite, lite rapport med gamle hunden. Puppis, den yngre hunden, släpper man inte lös hur som helst fniss fniss..... Jodå, kanske ska vi prova det också.

http://hastochhund.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

18 februari 2009 15:08

Presentation....hm...Ja, jag heter ju då Linda och är stolt matte till två hundar. Julia är 3 år och av rasen australisk terrier, trots att alla som träffar henne påstår att hon inte är en terrier...tror dom menar det på ett positivt sätt. Ixa är 1 år och av rasen flatcoated retriever. Jag tränar båda efter bästa förmåga, tävlar när jag känner mig redo och nerverna tillåter. Roligast är agility med Julia och jakt med Ixa, men det blir även lydnad och spår -både person och vilt.

Förutom hund så gillar jag att läsa (även om det blir en hel del hund där med..) pyssla med blommor och plantor, umgås med vänner och familj.

Jag är nykär i en helt underbar tjej som jag hoppas få äran att dela framtiden med. Om det blir så eller ej lär ju visa sig med tiden, för tillfället njuter jag av att våren kom tidigt till mig :)

http://ixaojulia.bloggagratis.se

 
Tina

Tina

18 februari 2009 17:27

Hej!
Jag heter Tina och är 44 år, gift med Niklas sedan 20 år och vi har 2 barn, Vanessa 18 år och Filip 15 år. Så klart har vi hund också, vår första hund är Sabina som är 7 år och sedan har vi Freddie som är 3 år. Båda är svarta labradorer.
Mitt stora intresse i livet är allt som har med hundar att göra, träna, mysa, tävla, promenera... Jag tävlar/ska tävla i jakt,lydnad och sök. Dessutom använder jag mina hundar i praktisk jakt, Sabina är en utmärkt stöthund och Freddie en bra eftersökshund och apportör. Utöver jakt och hund trivs jag i trädgården som är lagom stor för att hinnas med. Gillar att vara i vår stuga på landet där vi går i skogen eller bara myser framför brasan.
JA det var väl det jag kan komma på om mig.
Tina

http://workinglabs.wordpress.com

 
Åsa & Bråkstakarna

Åsa & Bråkstakarna

20 februari 2009 11:51

Jag tittar ju in allt som oftast.

Varbergare på liite mer än 30, med två hundar (bc bägge två) och en skogkatt. Vi tränar och tävlar lydnad och vallning. Jag är distansstudent och tanken är att jag ska bli förskollärare när jag är färdig. Men med en bakgrund som stallchef och ekonomiansvarig, så vet man aldrig vad som händer!

En dotter och sambo har jag fått äran att dela mitt liv med!

http://www.brakstakarna.se

 
Gunilla

Gunilla

2 mars 2009 11:48

Dags för en kort presentation...

Är drygt 40 och bor "centralt" ute på landet mellan Ljungby, Växjö och Älmhult... Har en vit herdehund, Asta, som jag tävlar med i lydnad och bruks. Någon utställning blir det också mellan varven. Släkten är full av retrievermänniskor så ibland får vi även hänga med på jaktträning... Jobbar som AD och grafisk formgivare. I mitt liv finns även sambon Axel och (just nu "bara") två underbara katter, Saga & Tatz :D För utom att träna hund gillar jag att ta långa promenader, fotografera, fiska (gärna flugfiske), plocka svamp, åka skidor, skridskor, ect, ect... Har en karriär som elitutövande idrottskvinna bakom mig *ler* Just det - bakom mig ;) Kram /g.

http://vitherde.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se