Juniocola

Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

Björnidet

Av Löfgren - 16 februari 2009 15:54

Så hette hallen vi tränade i igår. Jag njuter när vi är där, varmt och ett helt underbart underlag. Man får nästan sommarkänslor. Gott om plats var det också igår. Synd att det är så långt att åka bara.

Igår gick jag in i hallen och körde fyra moment tävlingsmässigt med Juni. Fritt följ, sättande under gång, hopp apport, och metallapporten innan jag belönade. Hon gjorde alla moment bra utom fria följet där det märktes att det var länge sen vi tränade bland andra hundar. Hon var lite flackig men hängde med ändå. Det är skönt att köra flera moment på rad så att man får ett kvitto på var man står. Tyvärr missade jag när dom körde platsliggningen, det skulle vi ju verkligen behöva träna på.

Cola gör ju inga hela moment, men hon erbjuder frivilliga beteenden som ingångar, sitt, ligg,och explosiva starter. Hon kan också bli kvar i sitt och ligg korta stunder, och vad hon leker, den damen har kamplust....härligt.

Ps. Hon rymde bara en gång. Och hur är det man säger....en gång är ingen gång./P

 
 
Lena

Lena

16 februari 2009 16:10

Vad träningsflitiga ni är!!!!
Ha en skön kväll!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

16 februari 2009 16:27

Vilken underbar träningshall! Vad kul att det går så bra ändå, bra att veta vad man behöver finslipa och inte när man får möjlighet att träna med störningar så där.

http://timsevimse.blogg.se

 
Ingen bild

Lizzieonline ...

16 februari 2009 16:36

Tjaba !
Nog för att " vi " har Börniden i Grönklitt, men jag tror nog inte att vi vill träna inomhus där iaf .. :-( !

Är det den här hallen som finns i Smedjebacken, och vilken klubb är det som har sina tävlingar där ?

Kramizar !

PS Ser fram mot att få se Colas spindeldiagram så småningom ! L:s finns under hennes " presentation " .. *s* ! Finns ju lite kamp där med, om man säger såå !
Ja, förresten : En gång ingen gång :) två gånger osv .. ;) !! DS

 
Bettan

Bettan

16 februari 2009 17:11

Vilken härlig hall det ser ut att vara!
Tycker era hundar verkar väldigt duktiga!

http://coolbettan.blogg.se

 
Yvonne

Yvonne

16 februari 2009 17:38

Så roligt som ni har när ni tränar, så kommer unga damen bli jätteproffsig när hon fått växa till sig lite! Det är jag övertygad om! =)

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

16 februari 2009 17:49

Vad fantastiskt med en inomhushall! Här har vi svårt t o m att få plats i ridhus.

Jag har testat att sätta upp barrikader runt lådan så att Wilma ska backa upp på den. Först försökte hon med alla krafter att backa runt det jag hade ställt för. Hon såg för rolig ut, gjorde allt för att slippa backa in i "fållan":-) Men till slut så gick det ganska bra. Jag fortsätter att träna.

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

16 februari 2009 18:41

Verkligen en toppenhall att träna i! Finns inget liknande här vad jag vet.

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
molle

molle

16 februari 2009 19:24

vad härligt att få träna inomhus...

http://bobmarleys.wordpress.com

 
Agge

Agge

16 februari 2009 19:32

Vad mysigt det såg ut i hallen, aldrig skulle vi få vara i de två inomhushallar som finns för fotbollen. Den är upptagen från morgon till kväll! Vad skönt att kunna träna inne!!!! Hur ofta får ni vara där?

Ha det bra med den lilla rosa.... he hee

Kram

Agneta

http://www.nogg.se/tyra

 
Helene & Wallander

Helene & Wallander

16 februari 2009 22:34

Vad härligt att ha tillgång till en inomhushall att träna i nu när det är vintertid och störningar är ju alltid bra.

Hoppas ni snart får tillbaka kameran :-)

http://wallander.blogg.se

 
Dat

Dat

16 februari 2009 22:48

Jo, kortison är det jag tänker på först....eller kanske prova sprutorna. Det är färre biverkningar med sprutorna men chansen att hon blir tillräckligt bra är ju liten, men man kan ju prova...Jag vill bara inte utsätta henne för massor med obehag i onödan liksom.

Tack för att du bryr dig! Kram

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Gunilla & Asta

Gunilla & Asta

18 februari 2009 11:46

Oj, vilken lyxig hall!!! Här är det ridhus som gäller, en dag i veckan - tyckte att det var lyxigt men nu vet jag inte längre ;)

http://vitherde.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Ovido - Quiz & Flashcards