Juniocola

Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

Juni o cola kan minsann också slöa ;)

Av Löfgren - 22 februari 2009 08:08

Gårdagen kan väl bäst beskrivas som... lugn..mycket lugn!



Ibland skriver "folk" i sina kommentarer..typ...era hundar får träna så mycket...osv..många vovvar tycker t.o.m lite synd om Juni o Cola som får slita såför bröd(läs korv)födan..;)




MEN ..Juni o Cola är också riktiga slöhundar ibland.Det fåår dom (läs :när husse jobbar;))

Inte ett endast litet sitt eller ligg ,sa jag  åt dem igår..inga "kommandon" alls faktiskt.....JO, föressten..nu ljög jag..


...HIIIIT, skrek jag när Cola rymde ut o" pizzaavlämningsgubben" vart livrädd...OOPS!..jag skulle ju bara hämta pengarna..(sedan när hon inte lydde HIIIT,eller HIIIIIIIT trots upprepning...OCH tonartshöjning....(-ar) utan bara skuttade runt..ensisådär 5 meter ifrån mig....(hoppas inte Pake läser) så lockade jag med pizzakartongen.. kom hon..och fick lite kebabkött för besväret.;).


..och kanske ett


" litet "TUT,TUUUT, när Cola försökte sno åt sig en liiten smakbit kebabkött till..vid bordet..men det räknas väl inte som kommando..!?!;)tugg, tugg tugg  på ben  ..och Cola hade baaara varit söt för att få det.

(Detta var innan

"pizzagubbenståridörren-mattehämtarpengar -jagpassarpåattsmiter-attacken" då..*harkel*;)

Juni drömmer skööna drömmar..goos, o katten Tuva övervakar..äsch, OJ, nu blixtra det av kameran...jaja, inte vakna hon för det..bara bytte till en bekvämare position;)Tuva rörde också på sig..men föll snabbt i sömn igen..

1 timme senare.

Juni sover i fotöljen.

haha, Cola vaknade o såg att jag tog kort.. 

bäst att strrrräcka på sig om man ska komma med på bild.


Kvällen avslutades med melodifestival OCH  pizza OCH godis OCH vindruvor...överdrifter hör melodifestivaler till;)

Vi tyckte rätt låtar gick vidare igår..fast inte där där röda killarna med konstiga namnet..dem gillade vi icke.

Ha en fin dag alla :)

Kram Lotta

 
 
Ingela

Ingela

22 februari 2009 08:21

God Morgon!!! Ser ut som hundarna haft en härlig kväll med massor av soffmys;-)

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
Birgitta & Lizzie

Birgitta & Lizzie

22 februari 2009 08:40

Morrn ! Vi tyckte att rätt låtar gick till Globen :-) från Leksand ! ( Fast jag trodde ju att jag skulle få se er oxå, eller iaf höra .. * fniss * !
Trodde dessutom att jag skulle gilla BWO bättre än EMD, ( jag brukar ju gilla dom ju .. ) men deras låt tyckte jag bara så där om i år .. men som sagt, Molly S kan nog bli hur bra som helst !!

Kramizar från oss, som naturligtvis även blev kvar framför TV:n tills LG B missade förstaplatsen med en dryg tiondel .. :-( !

http://icelolly.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

22 februari 2009 09:07

Jag tyckte först att jag såg Ludde precis i början men det var inte det såg jag sen :-) Vi skulle egentligen vara på väg på jaktträning nu men det blev inget för det är för kallt coh typ snöstorm! Så idag blir det nog bara prommis och inomhusövningar .....för Vilja är ju också een sån där "stackars" hund som alltid måste träna nåt

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lizziemattenonlineagain ...

22 februari 2009 09:20

Hm .. ;) skulle stå RG och då förstår du nog, ( även om det inte var en rosa pålle .. ) åsså pratar vi riktigt HÖGA hopp på Scandinavium :-) !
Kraaam
PS Du, det snöar hos oss .. DS

 
Åsa

Åsa

22 februari 2009 09:36

Vilka gosebilder, man vill bara krypa ner där och vara med ;)

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
molle

molle

22 februari 2009 10:04

ASG
vart han rädd för dej lilla söta cola...undra vad som hänt om jag studsat ut efter ????kul tanke

http://bobmarleys.wordpress.com

 
AnnelieH

AnnelieH

22 februari 2009 10:11

Hundar behöver det ni ger dom. Om vi skaffar hund igen är ni mina förebilder, så det så! (skratt). Ni verkar ha haft en härlig kväll..kram!

http://www.metrobloggen.se/annelieh

 
Eva me resten av flocken :0)

Eva me resten av flocken :0)

22 februari 2009 10:19

*fniss* jasssåååååååå frun sa "fulord" åt liiiiillllaaaaaa oskyldiga *harkel harkel* Cola... *hehe* flat-släkte tro??? *fniss-igen*
här är det TYVÄRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!! kattlådor som är högaktiva att äta ur, för fröken Lexi.... *mutter mutter* ÄCKELPADDAN HÄR... ;0) tur hon é så förbaskat söt.... så man kan inte vara arg länge
Tack för dina rara ord i bloggen! Kramiz å ha en bra söndag! håll en tumme för att en av rödingarna(kattungarna) blir såld nu mitt på dagen, ett äldre par ska komma å titta...

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

 
Erica

Erica

22 februari 2009 10:32

nu har jag hunnit läsa ikapp! Har så mkt mindre datatid nu när man jobbar. Såg ut att ha varit ett härligt genrep i fredags. Lite avundsjuk är jag allt men någon gång så kommer jag också iväg på en deltävling!

hi, hi Error tycker det lät kul att jaga pizzabud kanske man kan komma åt ngt gott då?

http://flatcoated.bloggagratis.se

 
Erica

Erica

22 februari 2009 10:39

förresten bor ni Gagnef? Där har jag faktiskt varit och tävlat agility för en massa år sen vid midsommar :D Mysig by, vi bodde i dansbanan i ett rum backstage! Passade på att titta på ett äkta midsommarfirande när vi ändå var i farten!

http://flatcoated.bloggagratis.se

 
Vexa & Vega

Vexa & Vega

22 februari 2009 10:44

De låter bra att ni får slöa oxå, vi försöker HELA tiden smyga upp till matte i sängen men husse UPPTÄCKER oss varje gång, hur mkt vi än gömmer oss bland täckena.

Här har vi pizzaförbud;) Husses nyårslöfte, inge pizzaätning - tär på honom;) Skönt att han oxå får jobba för att få lite gottis!

http://wikstrand.bloggagratis.se

 
Milton

Milton

22 februari 2009 10:49

Toppen kväll med andra ord. Man kan inte göra alla nöjda för lite eller för mycket ? vikket snö väder vi har här idag ha det gott Milton

http://taxenmilton

 
molle

molle

22 februari 2009 11:08

kolla vad matte har fyndat

http://bobmarleys.wordpress.com

 
Monty,Jesper & Leo

Monty,Jesper & Leo

22 februari 2009 11:08

Härligt att bara slöa och ta det lung,det behövs i bland.Mys på er.

http://www.omalley.se

 
Dat

Dat

22 februari 2009 11:24

Man ser ju att Juni och Cola älskar att arbeta. Hundar vill ju ha en uppgift. Det är synd om hundar som aldrig får arbeta och som det kallas bara är hemma och "myser", det tycker iaf jag. Naturligtvis beroende på ras men ändå.

Keep up the good work, ni är bäst!


KRAM

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Agneta

Agneta

22 februari 2009 11:42

Vi gjorde precis samma som er igår kväll. Pizza blev det men vi fick hämta själv. Hit ut i byn kör ingen ut från nätet. Jag körde in och hämtade, Tyra följde med som stöd!

Det är i alla fall skönt väder här nu, lätt snöfall och -5 grader!

Kram

Agneta

http://www.nogg.se/tyra

 
Sinna

Sinna

22 februari 2009 11:57

En liten vilodag då och då är väll helt Ok :-)) Mysigt såg det ut att slappa :-)
Jag missade tyvärr meldoifestivlaen igår ;-)
Kram Sinna

http://gizmo.cyberiste.se

 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

22 februari 2009 12:30

Helloooo!!

Jag menar hon tjejjen som är mycket speciell, hon har jätte krulligt ljust, nästan vitt hår lite mer Jazzig ( vilket jag eegentligen hatar!) Ha ha jasså det finns folk som tycker ni tränar jämt:) men jag tror helt enkelt att P tränar så korta stunder så hundarna tar det som en kul grejj och lek med husse! Det syns ju på alla kort att dom myser och pyser i soffor och lite varstans! Garvar åt Cola ( dig) och Pizza killen;) Så är det när man har hundar som äääälskar folk!
Tänkte att jag skulle klippa hundar idag, men dom är ju så blöta på benen...massa nysnö och bara nollgradig, så det blir stooooora bollar på benen som jag måste duscha av SUCK! Så är det när man planerar in sin dag med vissa grejjor....nu fastnade jag på nätet istället!
Ha en bra dag, kramis!

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
Sacco

Sacco

22 februari 2009 12:34

Trevligt ni verkade ha i går kväll! Själva smaskade i oss stora, goda, hemgjorda räksmörgåsar och avnjöt showen från TV-soffan. Trevligt det också även om det inte går att jämföra med liveupplevelsen.

Visst kan det vara skönt att slappa ibland, men de flesta hundar gillar ju att jobba och aktivera sig. Tycker Juni och Cola är lyckligt lottade som får så mycket aktivering!

http://www.bjorkmannarna.se

 
Yvonne

Yvonne

22 februari 2009 12:46

Klagar tvåbenta och fyrbenta på att Juni och Cola får träna för mycket??? Eh, man SER på en hund om den vantrivs. Och det gör DEFINITIVT INTE era hundar! Så mycket lycka som dom får uppleva, är det nog inte många hundar som får! Så lyssna inte på sånt struntprat!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Lilltroll

Lilltroll

22 februari 2009 12:57

Det enda felet med er träning är att JAG får dåligt samvete... era hundar njuter nog i stora drag tycker jag det ser ut som och de flesta hundar VILL ju jobba (Zorro undantagen - jo i och för sig, när det gälelr viltspår VILL han jobba). Så träna på ni - fortsätt ge mig dåligt samvete bara.... jag tål det :)
Kramis

http://lillatrollet.wordpress.com

 
Lilltroll

Lilltroll

22 februari 2009 13:22

Åh, ta det lugnt - det gör jag :) Lite dåligt samvete har ingen dött av, och det är ju för att jag är lat - eller hur? Fast Zorro får vad han behöver, tränade jättemycket med min förra hund det är nog mest därför jag har dåligt samvete. Zorro är liksom inte så intresserad av träning han inte... inte lydnad i alla fall. Spår är ok, och det gör vi ju nu och då, lite småträning (klicker) är kul i 5 minuter sen får det vara! Men jag tror precis som du att hundar mår bäst av att jobba. Tänkte faktiskt prova att dra med honom, men det har inte blivit av. Kanske ett projekt för dagen!
Kramis

http://lillatrollet.wordpress.com

 
Lilltroll

Lilltroll

22 februari 2009 13:55

Hi hi... jag tror egentligen vi menar precis samma sak :)
Kramis

http://lillatrollet.wordpress.com

 
Latte

Latte

22 februari 2009 14:02

Haha, Juni! Du är för söt du när du sover... På rygg dessutom! Haha... Jättefina bilder! Hoppas ni får en rolig dag!

Kram

//Latte

http://latte

 
Lizziebackintown ....

Lizziebackintown ....

22 februari 2009 14:46

Undrar om inte Juni och jag är lite släkt iaf .. ;) !? Åtminstone om man ska döma av hur " sött " vi sover .. *s* !!

Nosgnugg, som ska vidarebefordras till just sömntututan Juni, eller var det Cola som körde med just tutututt kanske .. !?

// Lizzie

http://icelolly.bloggagratis.se

 
Lilltroll

Lilltroll

22 februari 2009 16:27

HA HA.... nu har jag en supertrött hund! Först en långpromenad i djupsnön på förmiddagen och nu har han fått varit ute och dragit (för första gången) lillhusse på skidorna (med MYCKET blandat resultat ska tilläggas) så nu är han helt däckad... sover väl en vecka stackarn. Men han ser himla nöjd ut i alla fall!
Kramis

http://lillatrollet.wordpress.com

 
 Anna med flock

Anna med flock

22 februari 2009 17:31

Klart vovvarna måste slappa lite ibland, vilka härliga gosebilder!!! Skön beskrivning av pizzagubben och colas smitning, kan nästan se det framför mig...skönt att höra att era små troll hittar på bus ibland okså ;)

http://timsevimse.blogg.se

 
Gunilla & Asta

Gunilla & Asta

22 februari 2009 19:05

Åh, så mysigt!!! Tihi, jag kan riktigt se Cola framför mig... Och pizzabudet... Och matte som ackompanjerar i bakgrunden *fniss* Här tränade vi lite doftdiskriminering - med tejpbitar! Men det verkar som om Asta gett sig tusan på att man kan bita i dem också - iaf försöka :D

http://vitherde.wordpress.com

 
Marianne

Marianne

22 februari 2009 20:32

Så länge både hund och ägare har kul så är det inte för mycket träning. Och man ser ju hur lyckliga era hundar är då ni jobbar med dem. Det finns de som inte gör något annat än slöar jämt och hur kul kan det vara för hunden? Jag tillhör skaran som har lite dåligt samvete för att jag inte hinner med att träna hundarna som är arbetsvilliga, mina soffpotatisar är nöjda med sina promenader. Men jag gör så gott jag kan för att stimulera de som vill jobba lite så att de får utlopp för sin energi och arbetslust.
Ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Helene & Wallander

Helene & Wallander

22 februari 2009 22:27

Ha ha, Lotta, jag håller helt klart med dig, de små lugna kommandoljuden kan inte räknas som några kommando, de ingår bara i vardagslydnaden!

Härliga bilder :-)

http://wallander.blogg.se

 
Ingen bild

malte o snokas

23 februari 2009 16:14

å så gottigt juni sov! man blev så gossugen o ville lägga kinden mot hennes mjukmjuka päls!!! (den ser mjuk ut!!)
pusselipuss från mustachgrabbarna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skapa flashcards