Juniocola

Direktlänk till inlägg 26 februari 2009

Cola springer

Av Löfgren - 26 februari 2009 13:50

När jag kampleker med Cola, och jag släpper leksaken så springer Cola iväg. Jag har inte ropat på henne för jag vet att det är ingen ide, hon skulle inte komma i allafall. Jag vill att Cola ska komma direkt till mig när jag släpper leksaken. Återkommer med hur det ska tränas in.

Så här såg det ut idag. Filmen kommer att skickas till Helena & Vilja (finns i länklistan)som ett bidrag till "Busigaste hunden". Hon har en tävling på sin sida.


 
ANNONS
 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

26 februari 2009 16:19

Tackar för bidraget!! Söööt, glad och busig Cola med spring i benen!! Tänkte väl att det skulle komma ett bidrag från en flatte till....hihi man riktigt ser hur nöjd hon är....när hon kan leka med husse en lååång stund. Det gäller verkligen att ha tålamod och bara vara passiv och Pake verkar ju vara begåvad med en ängels tålamod så han lyckas ju verkligen, att till och med vänta ut en flatte och det är inte dåligt :-)

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

26 februari 2009 17:33

Vilken härlig buscola ni har! Syns verkligen att hon njuter av sin leksak. Ska bli kul att se hur du tränar in inkallningen efter lek.
Önskar vi bodde grannar så jag kunde få lite extra tips hur man går till väga med en busig hund som inte lyssnar.

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

26 februari 2009 18:40

Hon har ju galet kul! tycker nog husse skulle kunna springa efter och hämta leksaken :-) det hade varit en syn! Följer träningen med spänning.

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Madelene

Madelene

26 februari 2009 19:08

Hon är så härligt Flatte-fnattig! =) Melker var/är likadan med leksak och det har vi fått bukt med genom att varje gång han kommer direkt med leksaken kastar man iväg den igen så att man inte tar den ifrån honom direkt utan han får utlopp för sin jaktlusta! Upprepas lite då och då! Vet inte om det funkar på Cola men värt ett försök!

http://maddy81.blogg.se

 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

26 februari 2009 20:25

Underbart att se en hund som får "glädje fanatt"!! Och snacka om bra träning för "stjärt musklerna" i all snö ;)

Glömde tacka för förklaringen på tiden mellan klick och godis..... TACK!

Må gott!

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
molle

molle

26 februari 2009 20:39

tack tack det tipset ser vi fram emot

http://bobmarleys.wordpress.com

 
h

h

26 februari 2009 22:22

Vilken lycklig Cola! Tänk så lite som behövs...

Härligt oxå att titta medans man hörde era skratt i bakgrunden.

http://wallander.blogg.se

 
Jessica

Jessica

27 februari 2009 11:48

Det där känner jag igen.... Alla mina hoffar har haft perioder som unga då de tagit leksaken och kört sitt eget race..... Och alla mina valpköpare har också haft/har samma problem :). Jag loooooovar att jag kan skriva en hel uppsats om olika lösningar *haha*

Om någon av mina flattar gjort så? Nej faktiskt inte.........

UNDERBAR FILM, unghundar är ju för härliga!

http://www.skeppartorps.se

 
Jessica

Jessica

28 februari 2009 01:53

Ooo nej att mina flattar inte fått "springa-med-leksak-ryck" beror inte på att de är lydiga... Jag har bara haft tur =)

http://www.skeppartorps.se

 
Gunilla

Gunilla

2 mars 2009 11:21

Såg den hos Helena & Vilja.

Hahaha!!! Hon har ju så roligt och med all denna härliga snö... Hahaha!

http://vitherde.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se