Juniocola

Alla inlägg under februari 2009

Av Löfgren - 21 februari 2009 17:40


Skall snart sätta mig o beställa pizza på nätet och få den hemkörd.NICE!

(vi skulle ätit igår efter schlagern, men det vart ju såå seent för småkillarna, så vi sköt upp det till ikväll..tog en kokt med bröd från  statoil i bilen istället:))

Ni vet väl att det går att beställa på nätet i de allra flesta städer..

online pizza 

eller   pizza nu
Ganska skönt att kunna sitta o fila på beställningen i lugn o ro...lägga till pålägg..ta bort pålägg...I LIKE!!


Idag har jag o barnen bara myst o slöat. det vart sent igår o de små är förkylda(de "preparerades" igår kväll med en mix av alvedon, nässpray o hostmedecin...och feststämning;)


Gustav skulle vart på fest igår kväll, men det vart försent att åka dit också...och tur var det eftersom han spydde inatt:(


Både han och småpojkarna (och jag;))känner sig dock redo för en pizza nu;)JAG HEJAR PÅ MOLLY IKVÄLL..(BWO kan få komma 2a bara för att Martin e så söt;))som sagt tyckte jag uppvärmningsmusiken var bättre än bidragen igår..FÖRÖVRIGT..Alcazar e klart bäst hittills...med Lili & Sussi som god 2a..bara så ni vet;)

ha en fin kväll..kram Lotta

ANNONS
Av Löfgren - 21 februari 2009 09:59

Å så kul vi hade igår.

 Det vart en sen kväll och idag tog vi oss en riktig sovmorgon.


Vi fick festivalkänsla direkt när vi kom in i Leksand,.

 De hade gjort så fint med Isskulpturer som var belysta i rondellerna.

 Bron var oxå upplyst i riktig melodifestival anda:)

Pojkarna fick dra melodifestivalfiskdam så fort vi kom innanför dörran.De fick snask såklart;)

Vi var där i en timme innan så att vi skulle hinna "mingla" :)

Det var glitter & glamour..rosa paljetter & schlageryra:)

DÄR TRIVDES JAG !!

denna metod tyckte de att vi skulle använda oss av...


 


Alfred var inte svårövertalad;)

Det delades ut smakprov på mat, godis, punchbollar...

Vykort, pins  och melodifestivalen tidningar, aftonbladet..:)

VI tog förståss emot ALLT !!

Det var även interjuver med arister i ett hörn..här EMD..och sedan gick de förbi oss...NÄÄÄRA..;)...(det du systerdotter Angelica;)..nästa år får du följa med!!)

Vi såg Bert Karlsson som minglade runt;)

Vi fick riktigt bra platser, på parkett. BRA, eftersom jag endast hade Gustavs lilla kamera med mig..men upptäckte efter divärse inställningar att den tog riktigt bra kort...PLUS kunde filma små snuttar!! MED LJUD!! En glad överrasskning:)Grabbarna fick festivalsnurror som de härjade med:)haha ,Affe ser hypnotiserad ut..till att gilla schlagers kanske..;)

 Ludde var den av pojkarna som verkade njuta mest av detta med schlagerfestival..han e ju lite lik sin mamma o gillar rosa, rych o pysh;)

Han gick runt och riktigt myste!!

 åå ,sätt igång nu då..


 japp nu börjar det...o in kom..

Petra mede o knäckebröd, ishockeylaget,kullor o masar..och DALAHÄSTEN!!!

 


Mina 4 killar *puss*

 HAHA, Pake tog på sig sin D&G skjorta...Den har han satt på sig varje gång han skall på fest o ångrat sig o dragit av sig den igen...INTE RIKTIGT VÅGAT!!!

Men igår, på schlager, satt den som ett smäck;)

Fixade till en liten film från igår...men man fick visst inte visa den :(

Det enda jag var besviken på...var BWO..som sjöng en lugn!?! låt..favaaan, de ska ju sjunga sånt som jag gillar..eurodisco !!!;)


Och idag när ni  ser påannonseringen till programmet...JAPP, då e det vi som vrålar högst:)ANNONS
Av Löfgren - 20 februari 2009 13:12

En Rosa Dalahäst såg de flesta att det var....

JAHA..ÅÅ, nu lägger vi ihop ett o ett....Rosa dalahäst +melodifestivaltider+Leksandsomgången imorgon= GENREPET PÅ MELODIFESTIVALEN !! SÅKLART!!;) :)


 

 

Haha.. trodde det skulle bli en ganska lätt nöt att knäcka.

Jag trodde fel..bara syster yster och Sara hade gissat rätt:)

Haha ..dalahäst museeum var roligaste gissningen..JO SÄKERT, gå på museeum en Fredagkväll e ju JÄTTEKUL;)

Det ska bli kul att styla till sig lite och åka dit. Barnen vill se "snygg-Erik(från bla.annant körslaget) o jag vill se BWO..Pake vet jag inte riktigt..

Ha det så trevlig ikväll..det tänker vi ha:)

Lotta

Föressten..hundarna behövde lite hjärngympa eftersom de ska vara ensamma hela kvällen..P jobbar, så jag tog mig friheten att ordna en egen liten träning;)

(har bara tagit i alla lapparna med plasthandskar..utom såklart den de skall finna :)

Är det inte heelt otroligt vilket luktsinne hundar har ???

Av Löfgren - 20 februari 2009 06:49


 

Härligt nu är fredagen här igen. En mycket bra dag...alla bli liksom på så gott humör då ;)

Å sportloooovet börjar idag, yippiiiiii!! 


Idag på em ska vi göra oss snygga..

Först ska vi äta pizza...köpt pizza(hemmagjord är inte lika gott enligt kidsen.:(.) sedan ska vi iväg på lite trevligheter..

 

En ledtråd!Bilden ovan..Hundar är tyvärr inte välkomna.. Gissa??någon???;)

Ha en trevlig dag

och TREVLIG HELG

Kram Lotta & la familia

**********************


ps tänkte på en sak... de senaste vintrarna så här innan vasaloppet har det vart snöbrist och varmt..tidningarna har frossat i den ena artikeln efter den andra om att det är så varmt,ska vasaloppet få ställas in...jordens uppvärmning bla bla bla...Iår har det vart ganska så tyst om det...undra varför??;).!!

Förstå mig rätt..bra att de skriver om miljöförstöring osv...bara det att det blir så fånigt när det skrivs sådant varma vintrar, medans nu när det är kallt så blir det liksom inte lika kul att skriva om det ..fast det känns ju onekligen mer skrämmande att läsa om det när det är 10 grader varmt o man ser gräset i februari...än nu!

Så vi ska nog vara glada för lite kyla, det e ju så det SKA vara på vintern..eller hur? (säger jag som har fjärrvärme i golven;) i förra huset skulle jag sagt åt mig själv att hålla kä--ten när jag bubbade ved och eldade frenetiskt  och vaknade på morgonen med röd fryssen nästipp ;))

ooops, det vart ett långt ps...DS


Av Löfgren - 19 februari 2009 12:48

Backa intill vägg, funkar ganska okej nu. Jag tycker själv att det ser bra ut. Om någon har något tips så mottages det tacksamt. Nästa steg blir att testa fler väggar och dyligt. Sen ska vi köra backa i vinkel intill vägg innan vi tar bort väggen./P

Av Löfgren - 19 februari 2009 06:48

Måsta börja med att tacka för alla fina, goa kommentarer till föregående inlägg... TACK  , vad roligtatt ni gillade filmen:) !! Alfred möös igår när jag talade om att flera sagt att han var såå duktig;)


På kvällen åt vi smörgåstårta...mycket gott. Vi har alla längtat länge efter det, men det har inte blivit av,men igår så....mmmm.

Gustav tog med sin mamma(mig) och Juni på en långpromenad runt älven  i går em. Vi var ute i 1.5 h och då gick vi i snabb takt, G har lite mani på att ta tid ...också ska det gå fortare o fortare för varje gång...phu, jag blev helt slut...men med ett hett bad och lite smörgåstårta, japp då mådde man bra:) Här är en bild på Juni från prommisen  .

Cola följer fortfarande inte med på alla långa prommisar..men snart så, är liite för ung än! Juni klarar kylan bra så länge hon rör på sig, men vill inte gärna stå still, då börjar hon snart att huttra.

Idag är det jobb som gäller för mig.

Ha det bäst

Kram Lotta

Av Löfgren - 18 februari 2009 15:00

I vår familj händer det ofta(speciellt när vi sitter och äter) att någon(läs: Alfred eller Ludvig) rätt var det är sitter på toa...med dörrn vidöppen..och en viss odör sprider sig i huset...Då får man lov att springa  och stänga dörrn...Händer även ganska ofta att det sedan glömms bort att  stänga dörren  efter att "ärendet" där inne är klart..så det kan bli ganska mycket spring..Lika ofta när de placerat sig på"stolen" drabbas de av plödslig blyghet...och vrååålar -stääng dööörren!!..NU har vi kommit på ..att vi ju faktiskt har en medhjälpare här i huset som gärna hjälper till, aldrig suckar och stönar när hon får resa på sig...och kan stänga dörren minst 100 ggr per dag bara hon får en liten godbit eller klapp:)Så här kommer en liten film från idag ...När vi lärt in klart är tanken att barnen från toa ska kunna ropa att hon skall stänga..och att vi kan skicka henne från vart som helst från  huset...för...just det : dörrstängning;)Nu ska jag och Gustav göra smörgåstårta och sedan blir det en långpromenad medans tårtan står och "gottar till sig":)

Av Löfgren - 18 februari 2009 07:31

Dax att uppdatera" presentationslistan".

Föra alla nya eller ni som bara inte hunnit/vågat..glömt

Presentera er gärna här:) 

denna länk finns nu även i länklistan;)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se