Juniocola

Direktlänk till inlägg 25 mars 2009

Fin dag trots kylan

Av Löfgren - 25 mars 2009 16:34

 


Å vad fint väder det faktiskt vart idag...trots kylan. Har vart ut och gått med mina nya förälskelser(skorna ja;)) Hundarna klagade inte på att jag idag höll betydligt snabbare takt än vad jag brukar :)


Faktiskt så kom jag på att vi har skobidrag på jobbet, alltså man får några hundringar om man köper arbetsskor..SÅ, jag tog och köpte mig ett par rundade sandaler idag också..tillsammans med rabatten som är denna vecka vart de inte speciellt dyra alls..Så nu har jag sandaler i sommar (de här dojsen får självklart följa med hem de dygn jag inte jobbar;))också..kanske inte värdens snitsigaste..men klart skönaste:)

Imorgon är vi lediga både jag och Patrik. Det blir mysigt. Hoppas såklart på fint väder då. Det blir bla annat  hund träning med en annan kille som också ska tävla på Lördag. ..nerverna börjar göra sig påminnda här hemma vill jag lova;)

Alfred har önskat Vofflor till middag, så nu ska jag ställa mig och göra en bunt sådana.kramis

Lotta


 
 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

25 mars 2009 16:52

Ska bli spännande och höra ifall du oxå får träningsvärk efter "dojjsen":) Ja fula som stryk är dom, men kanske ngt för min kaputta kropp? Oj oj tävling.....lovar att vi kommer hålla tummar och tassar!!
Våfflor....där sa du ngt...men jag har ju redan "moffat" imig lite kladdkaka på dagen...men men har ju bara ätit kycklingsallad innan:)
Sol har vi oxå, UNDERBART!!
Kramen till den vackra damen och dom fina branen...en stor puss till voffsen och ...ja Ok då, en kram till maken ;)

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

25 mars 2009 17:16

Vilka fina bilder! =)

Vi hade -10 idag på morgonen! Renaldo fick ta moppen för jag skulle vara hos mamma kl 7. Han frös nog lite tror jag! Fniss.
Ingen snö än, den kommer nog först till helgen! =)

Må gott!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

25 mars 2009 17:27

Åh har du köpt di sådär sköna grejor jag har varit i valet och kvalet men det blev ju ballerinorna de rosa men kanske skall jag investera i de där "tanksen" Min dotter har ett par och har tyckt jag skall ha sådana med Hon säger hon blivit bättre i ryggen av dem! det låter ju ganska bra tycker jag.

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

25 mars 2009 18:02

Funderar starkt på att köpa sånna där skor. Vart var det du köpte dina?

http://rocky.cybersite.se

 
Gazton

Gazton

25 mars 2009 18:13

Söta bilder på snygga hundar, vofflor kladdade folket i familjen i sig igår å vi fick inget. Jävla typtag

http://gaztons.wordpress.com

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

25 mars 2009 18:43

Vi fick också våfflöor när iv kom hem idag. Jag har också provat sandaler idag men sen blev jag snål och så är dom ju inte snygga direkt så jag köpte inga......men jag älskar ju mina MBT-skor så dom går jag ju runt i fast de är fula som stryk så ett par sandaler vore int eheller så dumt. Lyllo dig som har skobidrag och kan köpa som arbetsskor. Kram kram Ps såklart kommer vi hålla tummar och tassar på lördag antingen det behövs eller ej Ds

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Agneta & Tyra

Agneta & Tyra

25 mars 2009 19:03

Godkväll! Jag och Tyra har precis kommit hem från en skön långprommis! Vi körde lite fritt följ och snabba sättanden och lägganden både vid min sida och fjärr. Nu börjar det likna något. Tänk vad dum man är, glömmer bort såna här "enkla" saker och dessutom belöna dessa!!! Usch! Man man kanske lär sig någon gång??? Vad tror du???

Kram

Agneta

http://www.nogg.se/tyra

 
Birgitta & Lizzie

Birgitta & Lizzie

25 mars 2009 19:08

Som vanligt fiiiina bilder på jättefiiiina doggs, men vars är filmen och / eller bilderna på dej och hussen promenerandes i era nya " snygga " fotbeklädnader " .. :-) !?!?
Hade ju sååå sett fram mot den " dokumentationen " .. * ler * !!

Kramizar !!

http://www.lizzieonline.net

 
Mia

Mia

25 mars 2009 19:13

Ja, här har det varit kring -10 och en gudomligt vacker senvinterdag. Hundarna och jag var ute och traskade på skaren i närmare 2 timmar och solen gassade från klarblå himmel. Underbart!
Mina sandaler ser inte heller så himla coola ut men de är toppen och aj löööv them:)

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Carolina & Latte

Carolina & Latte

25 mars 2009 19:16

Så vackra ni är! Javisst är det gottigotti med våffla, hihi:-)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam,

//C&L:-)

http://latte

 
Lilltroll

Lilltroll

25 mars 2009 19:44

Kanske man ska satsa på såna där, mina knän håller på att DÖDA mej känns det som - jäkla kyla!
Jo, läs boken du... min första tanken var inte heller att det var HUNDEN som skulle uppfostras :)

http://lillatrollet.wordpress.com

 
Sigge

Sigge

25 mars 2009 20:36

Inga våfflor i sikte här inte men jag fik nåt som slår våfflor med miljoner med hundlängder!!!!!!!

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

25 mars 2009 21:25

Sandalerna såg lika sköna ut dem med, härligt att flyga fram i bekväma skor, eller hur?? Härlig bild på Cola, men hu vad med snö ni har kvar! Ja, Juni är söt hon mé!

http://www.ryegates.se

 
Christina

Christina

25 mars 2009 21:27

Ja, gud så kallt det har varit idag!
Masaipjucken har jag provat i en butik en gång, men de var så jäkla fula så det bidde ingen affär.
Jag kanske ska tänka om?

http://stribergsstation.blogspot.com

 
Ingela

Ingela

25 mars 2009 23:14

Vi ska hålla tummar och tassar på lördag att det går bra för Patrik och Juni!!! Kul att du är så nöjd med dina skor. Men var det inte kallt om fötterna idag? Natti natti

http://www.siriochjag.blogspo.com

 
Ingen bild

Helene & Wallander

25 mars 2009 23:49

Visst är skorna underbara... jag har blivit nästan helt bra i mina höfter. Jag har haft mina MBT:er i snart ett år nu och längtar efter att få ta fram sandalerna snart. Jag har nämligen ett par helt oanvända i garderoben för de jag köpte ifjor somras fick jag reklamera, var ett "måndagsexemplar". De tålde inte daglig användning från Maj till September, men inget tjafs fick ett par nya på direkten = BRA SERVICE. Oj vad gott det ser ut med våfflan!

Hoppas ni får en härlig dag imorgon.

Kramizar

 
Jill

Jill

26 mars 2009 06:38

Vi åt oxå våfflor igår... Och det var mumsigt! Lycka till nu på Lördag ni kommer att ta det!! Kramisar

http://hundarnaojill.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Ovido - Quiz & Flashcards