Juniocola

Alla inlägg under mars 2009

Av Löfgren - 22 mars 2009 08:06

photoshop elements 7 är det vi har och jag är 4kantig i ögonen efter att ha "pluggat" hela kvällen! Inte är jag mycket klokare för det:(..men lite iallafall;)

Gustav o hans kompis kollade in Robinsson  igår kväll, jag tyckte inte att det verkade vara nå bra alls, men det tyckte dom..

Djuren fick en lugn dag igår.Här lite mys i soffan.Tuva var så söt och tvättade Juni nogrannt på nosen..Juni njöt:):)

 Snäälla Tuva, ge mig en liten sådandär sträv puss..det kliar så på nosen..?


 

mmmmmmmmmmmmmm, syskonkärlek;)

Det var skönt, rekomenderar alla hundar som inte är med egen katt, att skaffa en snarast!


Idag får vi besök ända ifån Norge!Kul. Patriks syrra , med man och barn kommer på fika, sedan åker vi till Nyhammar till min syrra och hälsar på en sväng.Tror att det blir en bra söndag:)

Hoppas att ni får det också :)

Kramis LottaANNONS
Av Löfgren - 21 mars 2009 17:22

nää, det vart inget besök på Kupolen idag, Ludde hostar och hostar..å ett köpcentrum är väl inte direkt rätta platsen att vara på då..Vart en skön dag hemma istället. Idag har jag haft tid att sitta med datorn ett tag och kämpat med Photoshop..ghaa,att det kan vara så svårt.Eller, är det inte så svårt..bara jag som är totaalt oteknisk..jag fattar inte riktigt det där med lager och dyl. Men Tessan skickade mig en jättefin guide om hur man suddar i kanten..och jag har tittat i länkarna jag blivit  tipsad om av några bloggvänner:):)


Ett lite coolt trix som jag vill lära mig bättre..Svart /vitt är snygg, med Alfreds blåa ögon är ännu snyggare,..så de kan vara kul att spara.(och förstärka!)..lite läckert tycker jag:)

 

Alfred tyckte han såg ut som en i Star-Wars;)Jag har iallafall fått till Suddet på Ludde(tack tessan);)


 Cola in natural..

Cola in photoshop..


 

B-igt värre.:(.Jag vill ha en himmel från ett vackert  kort jag har!...BUT HOW??..NU ska jag sätta mig och påbörja min Photoshopkurs:)HÄR!!!..fortsättning följer..förhoppningsvis;)


Ha en skön Lördagskväll:)

Kramis/L

ANNONS
Av Löfgren - 21 mars 2009 07:51

Ja, det har inte hänt så mycket sedan igår..förutom att Morgan  åkte ur Lets dance, och vi tyckte det var heeelt OK;) Jag hejar på Laila(girl power;)) och killarna på starke Magnus.

Jag vet inte riktigt vad som häner idag...Klippa klorna på hundarna är det enda jag bestämt..;)

G har sin bästis här hela helgen, så de har fullt upp.Patrik jobbar dygn idag(ja, idag gör han faktiskt det;))..så det blir väl Jag och småkillarna idag.Kanske tar vi en sväng till Kupolen idag,,Måns Zelmelöf, Molly Sanden..Shara. down Finer...och Caroline af Ugglas, skulle vara där idag..få se hur Ludde mår, han hostar lite läbbigt!

Hittade några kuliga bilder. Reklam för hundmat.Håll till godo:D


URK!! 

NÄÄ, så strong tror jag inte jag vill att mina ska vara..;)

 

 !!!!?

Kanske borde jag testa det där fodrat...!;)

Hihi..faktiskt lite cool, fast inte om den var riktig förståss..
Haha, det vet jag inte om Tuva skulle skriva under ...;)

 Ha en fin dag alla därute.

Kram Lotta


Av Löfgren - 20 mars 2009 14:45


 

.....................................(bilden från dogmodel..Junis sida!)

När jag kom hem fick jag reda på att Ludde var lite hostig och lite trött. SÅ..istället för hurtiga prommisar kom Molles matte på fika..och sedan vart det lite plock och städ här hemma inför helgen. Tog en kortare  prommis och hämtade Alfred istället...Patrik jobbade inte dygn som jag trodde(snacka om koll;))..han jobbar bara till 18.00, så det blir en skön familjekväll med Fredagsmys och Lets dance:)..

Nu ska jag sätta mig och läsa lite papper. Gustav (13 år)ska förmodlingen börja sälja aftonbladet på helgerna och har fått hem info idag..kul för honom att tjäna lite egna extra pengar..han hade tur och fick området vi bor i!:D

Ha en fin fredagskväll :)

kram Lotta

Av Löfgren - 20 mars 2009 08:31


 

...och jag får gå hem..MEN VAD håller solen på med?? Gömmer sig??  Hon och jag skulle ju vara med varandra idag..!!!?  hmm, får verkligen hoppas att hon bara luras med mig lite och bestämmer sig för att komma fram..SNART!!..för det ser väldigt grått och blåsigt ut??Inte alls vad jag planerat!

Idag är det Ludde och jag hemma på dagen.Tänkte att vi skulle gå runt älven med Juni&Cola  och en vän eller två.Ludvig kanske kan cykla nu..eller så får jag klämma ner honom i vagnen..pulka är iallafall uteslutet för nu är asfalten framme på de flesta ställerna..JIPPIII!!

Pake möter jag snabbt i dörren nu när jag kommer hem, då sticker han och jobber  ett dygn :/  Gustav slutar tidigt på Fredagar :)

Jag hämtar Alfred vid 14.00..sedan börjar helgen:D

Ha en härlig Fredag

Kramis L

Av Löfgren - 19 mars 2009 16:44

Jag gillar bland annat Alfred & Cola..rosa...lite glitter.."bling-bling"..brunt...

Ja, så det är nog därför  jag tog detta kortet imorse;)

 

Cola vart  en riktig donna i sitt nya halsband..och hon verkar också gilla Alfred:) ;)

Imorgon bitti får jag åka hem till dem igen:)

FREDAG..härligt, för jag har ledig helg :D
Ha en fin kväll alla:)

Kram LottaAv Löfgren - 19 mars 2009 06:57

tempraturen ligger på 0an. Pake ledig..perfekt dag för långprommisar och utevistelse..men JAG JOBBAR! Så kan det va..hoppas att helgen blir lika fin;)

                                     

 Ha en fin torsdag alla Juni&Cola läsare:)
FÖRESSTEN!!

Har fått ett varningsmail av ett flertal vänner!! 

Ett varningsmail som jag vill vidarbefodra eftersom jag vet att många utav er har barn!!!


FARLIGA HUNDAR!!!!Om du är ägare av en hund som tillhör kategorin "farlig ras", och du har ett litet barn:
Ta detta som en varning! Lämna inte din hund med barnet utan uppsikt under några omständigheter.
Endast ett ögonblick var nog i det här fallet. Se bifogat foto!
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

.

.

.
                                         

Kram Lotta
Av Löfgren - 18 mars 2009 17:42

Idag var jag först på kvartsamtal med Alfred.Klart godkänd vart han:)

Sedan åkte jag, patrik, Juni & Cola iväg till Camilla och Bentley.

Vi börjar med en bild på den fina trion..Arrangerad ??? YES;)Solen sken, precis som vi hade hoppats på.

Bentley  & Juni fick börja med en platsliggning.

Sedan körde de sina lydnadsprogram i resp.klasser..och dirigerade varandra..(ja, Camilla och Pake alltså;))...Jag, jag bara tittade på och förevigade ;)..synd bara att jag tryckte in fel knapp så att hälften av träningen inte vart med:(...jaja, så kan det bli. ..lite kom med iallafall och ses längst ner i inlägget..mix av Bentley & Juni...Passade på att träna med olika koner i rutan, samt varandras apportbockar..P var mycket nöjd med Juni och Camilla verkade mycket nöjd med Bentley :D.Cola fick också träna litegrann, sedan fick alla leka.

 


Fasiken vad Juni har tuffat till sig..


.LEKTE MED EN SCHÄFER IDAG!!!:D

 


Inte så läskig alls, Mr  B;)


Glad Patrik

Efter det tog vi fika på Camillas inglasade altan. Solen sken och det var jättesköönt och mysigt.Alldelens för snabbt var det dax att åka hem. Stannade på vägen och åt thaimat..sedan hem och hämta upp småpojkar;)..Jag "knölade ner" Alfred i vagnen, tog med Juni och gick en härlig , låång prommis i snabb takt..herrejösses, så härligt !!.1.5 h var vi ute.Haha, Alfred riktigt njöööt där han satt nedpackad ..hihi..tur att han är liten..;) Snart hoppas jag att snön smält bort så barnen kan cykla med på prommisarna..

Nu ska jag hoppa i ett riktigt hett, skönt långt bad:)

trevlig kväll/L

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se