Juniocola

Alla inlägg under mars 2009

Av Löfgren - 18 mars 2009 06:27

Nu först idag är det kvartsamtal hos Alfreds fröken. ..hon har en jaktlabrador  , så henne gillar vi skarpt;)Efter det så sticker jag och Pake till Camilla, några mil härifrån.

Det ser ut som om det kan bli ytteligare en härlig vårdag...hoppas:) Fiket på altan blir ju onekligen mysigare då;)

Bla annat ska vi träna rutan med varandras koner..man vet ju aldrigt riktigt vad det är för kon på tävlingen..Bra oxå att få träna med en apport som luktar bently(annan hund)..

Har laddatkamern..så hoppas på att det blir några braiga;)

Ha en bra dag, kram lotta

ANNONS
Av Löfgren - 17 mars 2009 18:00

har jag haft det idag. Hann med loppis på vägen hem...men snåålt med fynd idag;)

 Sedan hem och svidade om.

STRÅLANDE VÅRVÄDER!!

Gick min vända runt älven. Cola följde med för 2a gången, hon börjar ju faktiskt att bli stor nu.

 Ghaa,  så duktiga de var hundarna att gå brevid mig idag...SÅ stolt och glad över dem blir jag, när vi möter skällande hundar..och mina damer bara trippar på :D...tycker det har tagit ett tag att få hundarna att gå avslappnat tillsammans på min vänstra sida,  ..utan att byta plats   med varandra och trixa...men jag tror bestämt vi har börjat fått "fjong"på det nu;)

Skönt att kunna ha dem så när man vill "motionsgå"..utan att behöva fixa med hundarna hela tiden:)

  Hem och duschade sedan var det dax för hämtning av barn..ja, och sedan har det ju gått i ett;)..Fotoredigeringen gick med andra ord upp i rök..jaja, nån annan dag..

 

DODGEN skall ut på tur imorgon..

Imorgon åker vi till Camilla och Bentley . Skall tränas lite hund minsann:)....åsså har vi blivit lovade fika på altanen:)

Det blir jättekul, hoppas vi får samma härliga vårväder som idag:)

Ha det fint/L

ANNONS
Av Löfgren - 17 mars 2009 07:59

GODMORGON

Slutar jobbet om en timme. Secondhandaffären är öppen  idag, så jag tar en tur förbi på vägen hem:) ...Sedan ska jag hämta mina hundar och gå ut på en snabb promenad med" gammal techno" dundrandes i öronen.(få se om det blir lite spring också..idag har jag dessvärre inte min "personal trainer" med mig..Gustav alltså;)).sedan hem och duscha..sedan försöka sätta mig och komma underfund med photoshop ..har fått en fin beskrivning av Tessan om hur man suddar bilder i kanten..DEN ska jag försöka följa...sedan är det dax att samla in alla mina söner...hoppas jag hinner allt;)


Tog kort på barnen häromdagen jag tänkte trixa me..

Svart/vita ..lite annorlunda mot alla tjim och stoj bilder jag brukar ta...är inte säker kanske blir det någon annan slags "inramning":/

 Kul iallafall att få sitta i fred ett tag och fixa:)


 Ludvig

.

 

 Ludvig

 .

Ludvig


sista på Ludde


Å så några på Alfred

 

 alfred


.

 Alfred

.

 Alfred

/ha en fin dag..kram Lotta

Av Löfgren - 16 mars 2009 18:27

OJOJ...

..I inlägget nedan var det några som kommenterade att hundarna måste vara väluppfostrade som stannade på gården...smickrande att ni tror det..men..jag är rädd  att ni har fel....:/


Lugn,Lydig, väluppfostrad, vet alla gränser....I WISH!


 Cola är en 10 månaders glad....busig..AKTIV flat som fullkomligt älskar allt och alla..HÄRLIG..men ack så busig och impulsiv..och oförutsägbar..presiis som det ska va;).så jag är väldigt glad och tacksam att hon var kvar på gården hela tiden(vad vi vet;)..Det känns  dock INTE som om det skulle bero  på att hon skulle vara så väluppfostrad..hihi..den som brukar träffa Cola irl.håller nog med mig;)...hade någon pratat eller jollrat med henne från vägen är jag övertygad om att hon "studsat" ut...överlycklig dessutom;)...vill bara inte att ni ska tro att våra hundar är väna , väluppfostrade små änglar som aldrig skulle hitta på bus (skulle vara Juni då;))....de kan minsann de med...speciellt då vår härliga lovely Colis;)

Det slår mig fortfarande vad som kunde ha hänt...å  om det hade kommit en tjuv...trion skulle väl på sin höjd ha hånglat upp den;)

Jaja,altandörrn kommer nu att kollas både en och 2 gånger innan vi lämnar hemmet ..!


.NÄPP, nu måste jag fortsätta jobba:) sov gott!


Lotta

Av Löfgren - 16 mars 2009 07:37

Jag vaknade idag med riktig träningsverk efter älvturen igår .skönt! Idag är det jobb som gäller för mig...med möte och stillasittande..

Föressen ,tur vi har hundar och katt kvar.

 I Lördags var killarna på 80årsfest(jag jobbade) Hundarna var ensamma 4 h. När killarna  kom hem vid 20.00 stod altandörren på vid gavel....och det var iskallt inne. De kom då på att Ludde vart ut på altan och glömt trycka ner handtaget innan de stack....Vi har ju så mycker snö, så på vissa ställen behöver hundarna bara kliva över staketet...plus att typ halva Borlänges befolkning kvällsrastar sina hundar här utanför på vägen(jaja, överdriver nog liite;))..MEN alla hundar kvar..OCH katten:)Cola hade bärt  ut sitt märgben på altan och har nog legat där och njutit..Juni var varm och torr nerbäddad i soffan;)..ibland har man tur:)

Kram Lotta

Av Löfgren - 15 mars 2009 18:20

När jag slutade jobba kom killarna och hämtade mig.

DET HAR VART VÅÅÅÅR I LUFTEN IDAG :D.

VARMT, BLÅ HIMMEL,SOL...UNDERBART!!!

 

Så här pigga var dom då;)

 

COOOL!!

Ludde hade snygga jeans på sig...sina första "märkesjeans"..Lee(bought on the Loppis;)) Han var såå tuff:)


Mycket mys blir det här.

Här är det Ludvig och mammas nakenhund Rocky...haha de är lika på nåt vis...?????:)

Vi åt fläskfilegryta, glass och njöööt..vad härligt att få bli bortskämd av mamma ibland:)

 Mamma har sjötomt..så det gäller att ha lite extra kontroll på Cola ...

....mååånga fina änder att jaga;)....Men hon var såå duktig:)

Juni har inget "andintresse" alls..så henne behöver vi inte oroa oss för att hon skall dyka i;)

 

Juni och Cola njuter av vårsolen

 Altanen är fortfarande "vintrig"...

 ...men det droppade för fullt från taken...

HÄR ÄR  MYCKET VACKERT OM SOMMAREN!!!Då går vattnet ända fram till altan på bortre sidan.

Det är ett tag kvar till sommaren...läängtar..har är en liten igenfrysen damm...isen ligger kvar i viken..fågelbadet..oanvänt..

Mammas gamla katt..som även har vart våran katt, när vi bodde på landet...i "vårt förra liv";):)Börjar nu att få grå strån i det svarta...har passerat 10 år...still going strong:)LOVE!!

På väg hem...vart det KAOS i några minuter. Riksvägen går strax utanför mammas tomt och grannens häst hade sprungit genom staketet..


Det var skräckfyllda minuter innan hästen var i säkerhet igen...FYY, vad otäckt..bilarna körde i 280..kändes det som och fick tvärnita...var beredd på det värsta ett tag..men phu, det gick bra!

Pojkarna var HELT slut på efter dagen..och såhär såg det ut i bilen på vägen hem..

....INNAN vi enns hunnit ut från Ludvika:)..ja, Gustav sov inte förståss, han bara duckade för kameran;)

När vi kom hem piggnade jag och Gustav till och gick en promenad/joggingtur i vårvädret...HÄÄÄRLIGT!!!

Nu är Patrik och Juni och tränar i ridhuset. Hoppas att det går bra:)

Ha en fin kväll:)Lotta

Av Löfgren - 15 mars 2009 07:16

...vill man vara säker på att bli gratulerad av mig, måste man tala om för mig, klart och tydligt, att imorgon fyller jag år...ja, mina barn kommer jag iallafall alltid ihåg som tur är...(peppar, peppar ta i trä;))!!!

Men andras födelsedagar... går jag(om jag kommer ihåg överhuvudtaget!) och tänker på någon vecka i förväg, kanske tom köper present, men sedan när dagen väl kommer...ja då är det borta ur mitt huvud ...

Å på facebook..där får man ju t.o.m meddelande om att nu ,snaaart  ska den och den fylla år...men ni ska inte tro att jag är så smart att skicka ett litet grattis på en gång...nää, då tänker jag, alltid, -roligare att skicka på självaste födelsedagen....det kommer jag ihåg , den här gången kommer jag ihåg....men tyvärr, jag gör aldrig det:(

SÅ förlåt alla drabbade !!

Den 13 februari fyllde Juni år..och när tror ni jag kom på det...jo i förrgår...:(:(


 

Juni som bebis...för 3 år sedan...tänk vad fort tiden går *SUCK*

Tror iallafall att Juni kommer få en riktigt fin dag idag..(är även helt säker på att hon inte är ledsen över missen..eller enns bryr sig;))lite extra klappar o godbiter är aldrig fel;)Idag när jag slutar jobbet(om 2.5 h)så kommer mina killar och hämtar mig, sedan sticker vi till Ludvika...till min mamma. Umgås,Äter och myser.  Hundarna är såklart med och lubbar runt bland mammas 3 hundar...ja, så lugnt brukar det inte vara;)...


...Vi brukar ju annars köra att..är man borta är man lugn(för vovvsen)..tycker typ att nu slappnar de av bara de kommer in någon annan stans...vet liksom att BORTA=LUUUGN....fast så är det alltså inte hos mamma....och det vet hundarna;)..Och kommer min syster Kajsa dit...då väcks någonting i Juni...då SKRIIIKER hon av glädje..och blir så till sig, yyylar o alldelens galen och underbar;)...hon blir alltid väldigt glad när folk kommer ..ääälskar alla...men Kajsa , hon är favvisen:)På kvällen sedan är det dax för ridhusträning...sista innan den 28e....

Ha en fin dag alla som tittar in här under dagen:)

Lotta

Av Löfgren - 14 mars 2009 07:45

...och jag måste jobba.

Igår vart vi glada när Elisabeth åkte ut, det hade kännts väldigt orättvist mot de andra  annars tyckte vi:)

Ikväll hejar jag på Alzasar...Heat är också en favvis här.. Affe hejar på Amy Diamond...Ludde hejar på piloterna..få se om någon av oss blir nöjd;)

Glömde ju att visa er träningsmattan vi köpte till hundarna......tillbringar man några timmar hemma hos oss...är det garanterat att  denna syn kommer att "upplevas"(?!)minst en gång....fast bara om mannen e hemma förståss..;)...gäller att man e en hundintresserad gäst...haha, annars kan det bli trist;)


 

Alla 3 tjejerna följer nogrannt vad som händer:)


Men ibland är det annat man måste" pyssla med", tycker Cola.....!!!??


Ha en fin Lördag...och melodifestivalkväll:)

Kramis Lotta

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se