Juniocola

Alla inlägg under mars 2009

Av Löfgren - 9 mars 2009 05:54

Våra hundar ska ha hakan i backen på platsliggning..såhär...vi har tränat en hel del på det.Å nu har katten börjat köra det också .. 


Å hon har lärt sig aaaaaldelens själv;)...

Juni ska tävla 3an den 28 i Rättvik..kanske vi ska ta Tuva med oss;)

...hihi..nää, hon får nog vara hemma. Misstänker att denna platsliggning bara funkar i soffan..när hon är trött!!


Näpp, nu e det jobb som gäller..men armar av gele känns det som ....och nu gör det ont också..:( jag har just upptäckt att det där wii, det borde jag spela oftare :D)

Kram alla Lotta

ANNONS
Av Löfgren - 8 mars 2009 19:56

go kväll på er alla. Idag har jag städat hela huset. Sedan har jag haft lite "kvalitetstid"med 13 åringen. Vi har spelat wii boxning.. Det var kul...först vägrade jag att slå på annat än boxpåsen..men sedan vart jag helt vild...tog en fight med Gustav... kvinna mot man..jag fick tom rosa boxnings shorts;)..han vann  dock på knock out...2(!!)gånger!!!men det var kul så länge det varade...JAG GAV ALLT JAG HADE! Svetten lackade. Mina armar är nu som överkokta spagettisar...Tur att jag ska jobba imorgon så man får ta det lite lugnt;)


God natt alla:)/L

ANNONS
Av Löfgren - 8 mars 2009 07:42

Igår var vi alltså till pulkabacken. Barnen åket pulka och hade kul.Hundarna verkar också njuta av att vara  där...vi var helt ensamma.

 

Jag och min älskade Juni

 

Cola är förståss oxå mattes älskling !!

Lite suddig bild, men så typiskt Juni. Varför springa runt när man kan hoppa över..bakom i backen, alla mina killar:)

Efter en rejäl stund i backen traskade vi hem till Molles hus för  lite fika...hmm,  det där med lite fika kunde vi gömma. Pojkarna trodde nog det kommit till himmelriket..för här fanns det glass i stora lass i alla de sorter.....och gissa 2 små killar som tog tillfället i akt!!? Jo, just, Alfred och Ludvig passade på att äta en stadig glass-lunch...jaja, erkänner.. Patrik och  jag fick ju också lov att smaka på varje sort, det var lyxigt för oss alla;)

Molle med syster Björna och brorsan Zeke.

Alfred och Ludvig fick hälsa på i Molles kryp in också...coolt !!:)


Japp, sockerhöga traskade vi sedan hemmåt..Alfred sjöng till och med..sockerhög, sockerhööög tralallallalla sockerhööööög!!;)

Å vilket trevligt "fölk", Molles matte och Husse.Behöver jag tala om att detta vill vi snart göra om ...och för en gångs skull tror jag inte vi behöver tjata på barnen för att få dem med oss;)Tack tack så mycket!!Vi tackar också Tyra med matte för att vi fått en sådan fin award!

 


Man blir ju så stolt och glad när någon gillar enns blogg:):) Som vanligt ger jag vidare den till alla bloggar vi brukar kommentera i..för de e bloggar vi gillar skarpt!!Tack för att ni finns:)


Idag ...vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Mannen jobbar.Jag jobbar dygn imorgon och åker till Stockholm på kurs hela tisdagen, så jag tror att det blir mys hemma idag.

Ha en fin söndag :)

Kram Lotta

Av Löfgren - 7 mars 2009 18:17

                                      

 Fin bild på Tuva, den får duga till att titta på tills imorgon;)


Idag hade vi så många planer och önskningar. Vi ville göra massor med saker...synd bara att vi inte kunde komma överrens om vad!!!

Det diskuterades i det oändliga..och tillslut var klockan för mycket för att åka iväg..jepp, så kan det bli.

En tur till pulkabacken vart det istället och sedan fika hos Molle med Familj, så det hela slutade riktigt bra ändå:)

Jag tog bilder men det finns inte riktigt tid att fixa dem nu, så de kommer imorgon:)


Ikväll blir det såklart melodifestivalen och jag ska heja på Lili & sussie.

Ha en fin kväll

Kramis Lotta


Av Löfgren - 7 mars 2009 07:08

Många missnöjda med att fel åkte ut på Lets dance igår.?..Vi höll på att på en chock..VA!!Vem är det som röstar på Elisabeth?????bara undrar...Ja inte för att det är livsviktigast vem som vinner Lets dance..men ändå..:/

Jag spelade i vilket fall in "så ska det låta"....(Jaa,vaddåddå!! mmmm Martin Stenmark var ju med;))Tänkte att jag kunde kolla på honom det i ensamhet någon gång...;)

                                          


Juni kan fånga Frisbee...eller, kan och kan..ibland har hon tur att lyckas fånga den..typ en gång av 10..kanske beroende vem som kastar..inte så lätt när hennes matte kastar...vet liksom inte vilket håll den sticker iväg mot..höger, vänster..upp...eller bara rakt ner..;)

Här kommer den nu iallafall..

Ja, ta den då....Wiiihooo, vilket hopp;)

Svårt att få tag på den rackaren..

Men tillslut går det.

Yes, jag lyckades..bäst att skynda till matte, så att jag får den bästa belöningen av alla belöningar..att hon kastar igen såklart;)

Jajajaa, erkänner, fler en ett kast behövdes för att fixa bildserien..inte så lätt att kasta med en hand och ta kort med den andra...I am not superwomen you know;)


Idag är vi lediga hela familjen, det är Lördag,ingenting planerat under dagen, vi kan göra vad vi vill ,det är melodifestivalen ikväll..blir nog en ganska bra dag;)

Ha det bäst

kram Lotta


Av Löfgren - 6 mars 2009 15:45

 Såg på Sinnas blogg att man kan se på TV från CRUFTS.. ..hela helgen!!

Här blir det en ganska så vanlig Fredag. Mannen jobbar tyvärr, men jag och mina andra killar ska äta Tacos och se på Lets dance..undra just hur många av sveriges befolkning som gör just det;) Fasade för att bli "en svensson" när jag var yngre..nu tycker jag att det är det härligaste som finns:D

Ha en fin kväll/Lotta

Av Löfgren - 6 mars 2009 06:21

...så fick vi lite olika tips...bland annat av Wilma o Karin att använda en teknik som heter


macramé..hmm, det fick jag söka upp på nätet..och förstod snabbt att den varianten ger vi oss INTE på! ...aaaaldelens för lätt och simpel..(not!!)

 

macramé e inget för oss ;)

Nää. Ludde  fick i uppdrag att samarbeta med "the man in the house" och utveckla en lämplig teknik..

2 (kloka!?) hjärnor slår sig ihop..Tillslut ..den extravaganta mycket ovanliga flät-tekniken får segra


Patrik och Ludvig kämpar med flätan, som verkar leva sitt eget liv..katten däremot verkar inte leva alls;)

Ja..såhär fortsatte det..fläta efter fläta tillverkades, så nu har vi för hela 2009!! Hela benen utnyttjades och kanterna nedtill sparades på för extra styrka....men sedan var det något som spårade ur..

 

Ludde provar det som vart kvar av jeansen..så långt allt väl..

men det som sedan hände..jag vet inte riktigt hur det gick till...men Gustav provade shortsen..å de var tajta..vi skrattade ,men natuurligtvis fick vi inte ta kort på tonåringen!!


DÄR någonstans fick fadern i huset något slags ..hmm.."ryck" och svepte av sig sina brallor och drog på sig de (på denna kropp) vulgärt åtstramande shortsen..ja och jag kunde ju inte låta bli att ta ett kort på dansande husse, vilda hundar och en 5-åring som skreek av glädje..Så alla känsliga läsare, blunda nu..men jag tog iallafall inte kortet från den mest .."framträdande"sidan ...och det ska ni nog vara tacksamma för...;)

 


Patrik har släppt alla hämningar och dansar runt bland hundar och ungar:)

VAD HÄNDE????

Efter många om och men fick Juni o Cola äntligen sina kamptrasor..

och vi hoppas att de håller ett tag..för det tog på krafterna att skratta så..och mannen var lite öm i "den där som putar ut" hela kvällen;)Så kom igen , fixa lite kamptrasor åt era hundar. Bättre action på fredagkvällen  är svårt att finna..iallafall för oss med mindre barn medelålders , lättroade människor som sitter hemma varje kväll och tycker att när det är dax för Lets dance och melodifestivalen..JA; DÅ ÄR DET FEST!!;)
ha en fin fredag LottaAv Löfgren - 5 mars 2009 19:41

haha..oops, så det kan bli. Pake hade tänkt knyta till lite kamptrasor av jeansen.lite slarvigt  och oplanerat ,sådär på känn liksom... men jag borde förstått...när jag skrev i bloggen så frågade några om HUR han skulle göra..och ville SE !!.....shiit, prestationsångeeest..så nu fick han tänka till lite..fläta skrev någon. OK, det kör vi på....jamen tack så mycket ni som frågade, nu har vi ett blogginlägg tills imorgonbitti;)

tack och godnatt LOTTA O PATRIK

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se