Juniocola

Alla inlägg under mars 2009

Av Löfgren - 5 mars 2009 13:22


 


JO..EN ALLDELENS TOM VÄG.....eller...nää, det e nåt där uppe i hörnet..hihi..just det BAMBI;)

Det går en flock härutanför..gäller att se upp, de är inte speciellt rädda utav sig..men idag var det bara en som ville vara  med på kort i bloggen;)

******************************

Hemma från second hand. Jag hittade en lång plast matta till pake o vovvarna att ha och köra inomhusträningen på. Lätt att plocka fram när den behövs.

 Sedan...våren närmar sig med tävlingar och höjda krav på träningen, så den gamla grilltången dög tydligen inte längre att flytta " vittringsapporterings pinnar" längre..SÅ en ny inhandlades av mig och Ludde idag..only and exluuusive for the vittringstraining;)

Jeans ´a 5 kr styck fixade vi oxå, få se om pake kör lite knypplingsteknik på dem ikväll..eller blir det knutar...eller..ja inte vet jag hur han gör...kamptrasor ska de iallafall förvandlas till;)

(JA, å sedan fyndade vi ju förståss snygga jeans,nya batman gummistövlar...och en blus..å lite till också;))

Ha en fin em. kramis i massor /L

ANNONS
Av Löfgren - 5 mars 2009 07:05

Idag är jag ledig. Ludde också. Då är det secondhand affären som gäller:)

Jag njuter av dessa dagar med Ludvig. När det bara är han och jag..Ludvig längtar mest efter dagis och kompisarna..det blir kul för honom att börja förskolan i vår.

Han har vart mogen länge för den.Skönt ändå. Alfred däremot, hade kunnat vara hemma hos mamma något år till när han började skolan, har aldrig gillat att behöva vara borta från oss....OJ, bladder, bladder..


Idag har pake skickat med oss "en beställning" från loppis. Trasiga, billiga jeans, att göra kamptrasor av OCH en låång hallmatta som är lätt att ta fram och rulla ihop, för hundträning inomhus..


De andra killarna är på jobbet och skolan. Men alla kommer hem i eftermiddag iallafall.

Juni på span på baksidan....Undra vad hon fick syn på tillsist ?? vad hon spanar efter..

Nåja, svar kommer sääkert till kvällen;)

Ha en fin dag.kram Lotta

ANNONS
Av Löfgren - 4 mars 2009 15:23

Idag har vi hunnit att träna hundar och gått på Thai & sushi resturang..mums:)

Vi var även och hälsade  på  gammelmormor. Vi drack kaffe och hon berättade massor av roliga episoder från hennes yrkesverksamma  liv som sköterska på en akutmottagning..haha, gud vad vi skrattade..såklart händer det mycket tragiska saker på en sådan arbetsplats, men de hoppade vi över idag:D Har även vart på zoobutiken idag..hundarnas paradis..finns mycket gott att lukta på för Juni & Cola..å snäääll personal som ger godis åt söta hundflickor;)

mmmm, cola kände lukten av..rökta..(grillade?kokta?) märgben(tror jag det var!!)....GOTT lukta de iallafall;)...hon sa att hon ville ha..å såklaaart fick hon;)

.....smakade gott gjorde de också...men..HAHA..Cola fick mer än hon bad om..Hon orkade inte enns lyfta det..;)Så nu vet vi var vi har henne när hon ska vara ensam hemma...bara att placera benet vid lämplig plats  ;)....

Juni fick en (!??) modell mindre..men det var stort för juni.

Tjejerna har att göra ett tag nu...


Ha en fin kväll alla:)Kramis Lotta

Av Löfgren - 4 mars 2009 07:23

haha..Alfred vill att vi ska sluta att ha hundar i bloggen och BARA ha en massa kort på honom!!

Haha är man linslus så är man:)

Men nej, vi fortsätter allt med hundarna, så får den som vill "kika in" i bloggen ibland;)

Därför kommer nu ett kort på Alfred, som inte har tappat någon tand ännu.. men han har en "dubbeltand"

 

Ser ni den framtanden nere till vänster..den ska ju egentligen vara 2 tänder..men de har växt ihop..haha, så där blir det en stor glugg när han tappar den. Vissa i klassen har minsann tappat 6 tänder säger Alfred...få se om tandfeen snart får komma hem till oss, det var något år sedan nu!! (när storebror tappade sina tänder!)

åå ännu mera Affe!!

Här kommer också en repris på Alfreds lilla godmorgonfilm !!

så godmorgon på Er;)


kram Lotta

Av Löfgren - 3 mars 2009 06:27

igår hade jag tänkt under promenaden att jag skulle leta vårtecken..och hänga på de trenden..det gick ju som det gick..snön yrde och..ja, inte var det någon vårkänsla direkt!

Pilutta dig...som trodde våren var påväg..;)

Det vart inget sensionellt inlägg med en tusselago..flyttfåglar eller något sådant :(...(fast Cash e ju sensationell på sitt sätt;))

Men kommer ni ihåg i november/december. Då skrevs det inlägg om första snön..alla satt in imponerande snöbilder i sina bloggar..jaa, alla de som verkligen hade snö, de andra fick sucka och läängta  ...


Ja så vi får låtsas att det är november nu..för här kommer snöbilder igen..ganska imponerande är de också..för att vara i november alltså..;))


Efter promenaden..Snön fortsatte falla...å falla..


Nu är det snart bara att ta ett kliv över gärdesgården.från denna sida..på andra sidan är det någon meter ner till vägen pgr av en mur, så att hoppa över är inget jag  kan rekommendera....HÖR DU DET COLA!!  ;)

 

 Juni o Cola gillar iallafall fortfarande att leka i snön.

All snö från altantaket har rasat ner..så vi har en hög  vall nu ut mot gården..


 


Juni får hoppa högt för att komma in på altan :9
 

 NÄÄ, nu vill vi komma iiiin,vi fryyyyyyser!!Idag har jag tagit åt mig ett ett extra dygn på jobbet Egentligen är det min lediga vecka nu..så jag är iallafall ledig 5 dagar sedan...

Ha en fin dag alla ..jag ska tjäna ihop lite semesterkassa;)

NÅGON som sett NÅGOT vårtecken..kanske längre nedåt landet??

kram Lotta

Av Löfgren - 2 mars 2009 13:21

Träffade Madde o Molly,Weronica o Frippe och lill Cash för en långpromenad idag.

 

Här e gänget, cash i vagnen:)

 

Far och son

 

man kan väl inte bli så mycket sötare än såhär...

skulle vara såhär då..

 
gulleplutten ..väger redan mer än Juni(som väger 13 kg)


 

Här bekantarhan  sig Cola ...ser nästan ut som om öronen skulle kunna lyfta med den lille parveln;)

Härlig promenad trots snöfall och grå himmel....det krävs vänner för att det ska vara trevligt att gå sådana dagar:)

Ha en fin em alla

Av Löfgren - 2 mars 2009 08:09

God morgon alla. Nu är helgen slut..ja, hela sportlovet är slut..å jag blir snaart ledig... Mannen jobbar, barnen är i  skolan .Ludde får gå på sitt älskade dagis en stund. Jag skall gå en långpromenad med hundarna och kolla på mia o klara som jag spelade in igår, sedan får jag hämta hem killarna:)

Ta hand om Er! kram L

Av Löfgren - 1 mars 2009 20:12

Fjärririgeringen börjar se bättre ut, här kör jag sex skiften som det är på tävling. Hon flyttar fram 5-10 cm så det är ju inte perfekt. Men Juni ligger nu på 100% när det gäller att göra rätt förflyttningar. 

På slutet av filmen är det med en snutt som min son Ludvig (5) har filmat,han ville så gärna filma. Måste ha med den för det är så gulligt när han hickar och snörvlar. /P

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se