Juniocola

Direktlänk till inlägg 14 maj 2009

Träning på klubben

Av Löfgren - 14 maj 2009 21:04

Varit på brukshundsklubben ikväll. Körde dom tre elit moment som jag håller på att träna nu. Juni satte elitrutan och dumrutan på första försöket, det är så härligt då kan man bara ägna sig åt belöning ett tag. På apportering med dirigering ville hon ta mitten apporten första gången så den fick vi göra om. Tänkte baklängeskedja metallapporteringen men det gick inte. Juni har aldrig gillat metallapporten och när hon blev tvungen att apportera den flera ggr. så tappade hon lusten.
Anmälde mig till första elit tävlingen den 30/5 i borlänge.
Med Cola tränade jag fritt följ och ställande under gång. Hon har en underbar attityd till träningen och det ska bli kul att sätta ihop delar till hela moment.
Igår kväll var jag i skogen och tränade sök på dummys. Det var ett träningspass som var helt underbart där både jag och hundarna var taggade. Hundarna jobbade bra och jag belönade bra. Var helt svettig när jag kom hem. Cola hämtade in sju dummys, det är hennes rekord.
Det finns så mycket att träna på så jag känner att jag måste planera bättre. Ska se om jag klarar det. /P

 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

14 maj 2009 21:59

Spännande, första tävlingen i ELIT...jag håller tummarna för er!!!

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
Elenor och Zidane

Elenor och Zidane

14 maj 2009 22:28

Känner igen det där med att det finns så mycket man behöver träna på....och ni har ju 2 hundar som ska tränas. Jag har bara en.... Men det kommer bli kanon. Det får ta den tid det tar, eller hur? Rätt var det är så sitter det.

http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

 
Elisabeth och Sacco

Elisabeth och Sacco

14 maj 2009 23:32

Imponerad (ja, lite avis också) av er träningsmetodik och planering. Det är en stor brist här med resultat därefter:) Glada ändå:)

http://www.bjorkmannarna.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

14 maj 2009 23:42

Härligt när träningspassen flyter på bra :)

http://timsevimse.blogg.se

 
Annica

Annica

15 maj 2009 00:07

Härligt! Du lägger upp träningen så bra Pake ;-) Och söket är det som de flesta domare lägger ner stor vikt på i nkl... Keep up the good work!

http://www.ryegates.se

 
Helene & Wallander

Helene & Wallander

15 maj 2009 00:24

P, träningsupplägget fixar du galant... det kommer att gå lika bra som med E-tävligen :-), kul att det blir så snart.

http://wallander.blogg.se

 
Yvonne

Yvonne

15 maj 2009 07:51

Å, va spännande, en ny tävling! Det ser jag fram emot! =)

Jag måste bara få fråga en dum fråga... Men vad är en dummy..?

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Lotta

Lotta

15 maj 2009 08:04

Hej Lotta
Ja de låter lite och sen en matte som står o gapar att dem ska vara tysta blir ju inte bättre,ni närmar er debuten i elit ser jag kul fick mitt pm till nästa tävling 29st lk1 jag vet inte hur det ska gå kvällstävling också så vi e väl hemma till midnatt ngn gång.Blogginspirationen e inte alltid på topp känner likadant ibland.Ha en bra helg med mycket sol hoppas vi.Kram Lotta o hundarna.

http://zebban

 
Agneta

Agneta

15 maj 2009 08:15

Vad kulig träning ni hade igår, här var det helt stilltje eftersom jag var borta på jobb till sent igår kväll....

Hoppas ni får en härlig fredag och helg!

Kram

/Agneta

http://www.nogg.se/tyra

 
mimio

mimio

15 maj 2009 08:52

Spännande, med E L I T - tävling i sikte!
Hoppas ni filmar så vi kan få se, det är så kul när ni lägger upp klipp.
Har tänkt mycket på baklängeskjedning sedan du skrev om det.
Läste länken och herregud, tror jag fick läsa om o om FEM gånger innan jag BÖRJADE fatta...
Klurigt, men tror absolut det är modellen om det ska sitta.
Kul träning ni haft med dummiesarna. Härligt.
Trevlig Helg på er
Maria

http://mimio.blogg.se

 
Lotta

Lotta

15 maj 2009 10:38

Faskiken du är lika duktig som Lotta med träningen!!! Men så är det duktig hundar oxå.. Visst är det kul med jaktträningen.. Här älskar Ebba allt som heter apportering, dummie som fågel. Dino med sina 10 år tycker att dummies är löjligt men när fåglarn kommer fram är han 1 år igen!!! Så här blir det fågelträning i helgen. Hållertummarna för elitprovet den 30/5.
kramar

http://www.nogg.se/lyckornaslabradorer

 
Thina o  hundar

Thina o hundar

15 maj 2009 14:33

Då hinner jag före dej. Har anmält till fredagen (29) har värsta ågrenen för det. Inget verkar färdigt. Men bara att ta tjuren i hornet i köra. På två veckor kan mycket hända. Ha en superhelg

http://goldenmudi.info.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

15 maj 2009 15:16

Jag ska försöka att bli lite bättre på att strukturera träningarna. Visst har du någon typ av träningslogg tyckte jag såg på er hemsida? Du verkar alltid ha en plan och genomtänkta träningar. Jättebra.

http://karinochwilma.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se