Juniocola

Direktlänk till inlägg 27 maj 2009

aaajeee

Av Löfgren - 27 maj 2009 08:22

har vaknat stel och jäklig i kroppen....konstigt!!??;)...Men, men bara den kommer igång så ska det ut o fixas lite igen...Jag vart så glad igår kväll.När jag skulle stäna av datorn hade jag vunnit en handduk med tassavtryck från blondinStellas tävling om vilken valpis som ska bli lillasyrran:)Vad kul TACK!!!

Och lycka till med den sötaste syrran i hela stan:D

ha en bra dag/L

 
ANNONS
 
Annica,Älsa & Ästher

Annica,Älsa & Ästher

27 maj 2009 08:55

Ja nu blev det superbra åt vovvorna med stor bil=)
Ajaj för träningsvärk=)....får jag jämt och ständigt för när man kommer på nåt man "måste" göra så blir det alltid mer än man tänkt sej=)
Grattis till vinsten hos Blondin Stella..vad roligt=)
Härliga foton från eran utflykt till Gävle=)

http://leonland.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

27 maj 2009 09:19

Haha, va roligt att du vann! Jätte-GRATTIS!

Jag hoppades också på att vinna, för jag tänkte valt ett insektstryck åt Alfred! Fniss. Jag har ju ingen vovve ju.
Men nu hamnar den ju i eran familj ändå! Va bra! =)

Kram kram!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja & Tina

Helena & Vilja & Tina

27 maj 2009 09:33

Oj tänkte jag har du vunnit en tävlinghos blondinBELLA?? Och att hon har hundhandduk på sin glammoblogg?!

Lutar åtatt et nog tyvörr itne blir Borlänge för oss i sommar, men STORT tack för erbjudandet. Och då måste ju ni komma hit och bo i friggan ändå så vi får träffas iallafalla :-) Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingela

Ingela

27 maj 2009 10:25

Grattis till handuksvinsten, alltid kul att få vinna en tävling:)

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
Åsa

Åsa

27 maj 2009 13:13

Grattis, tur ska man ha ibland!

http://måttedufårbredband

 
Bettan

Bettan

27 maj 2009 14:24

Grattis, grattis!
Vilken fin handduk du kommer att få!
Hos er har flitens lampa lyst med massor av arbete!
Jag rensade faktiskt en rabatt i måndags, som tur var när jag hade ett mycket irriterat samtal i mobilen, så jag var ju redan arg så då kunde jag passa på och rensa;)
Kram

http://coolbettan.blogg.se

 
Lisbeth

Lisbeth

27 maj 2009 14:44

Ja usch detta är så jobbigt önskar de kunde ta in henne nu för operation, så man slipper vara så orolig. Har du hört talas om att så unga tikar får denna sjukdom Pyometra,vad jag förstod av veterinären igår så var det inte alls vanligt, utan att det var äldre tikar som fick det.

http://www.dreamscapes.blogg.se

 
Anna

Anna

27 maj 2009 14:59

GRATTIS! :D
nästan så jag är lite avundsjuk på din träningsverk ;p Men BARA för att den beror på fix med trädgården, då skulle jag oxå kunna tänka mig vara stel och jäklig! :p

http://www.odjurenochanna.blogspot.com

 
Tessan med "pälsbollarna"

Tessan med "pälsbollarna"

27 maj 2009 15:29

Grattis till handduken...jag fick ju som sagt var inte vara med :) Så fint ni har i trädgården och finare blir det...men akta kroppen så du inte förtar dig! Du hade inte behövt göra pil på vilken som är Juni på platsläggandet...hon är den enda ju som ligger med huvudet ner i backen:)

Kramis!

http://lagottokrullisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se