Juniocola

Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

semeste ??Jobbe ?? njaa, lite omvartannat;)

Av Löfgren - 18 juli 2009 08:25

OJ, förstår att det verkar virrigt..ena veckan semester ena ledigt..


Ingen ordning alls här som hos alla andra..;)JO, alltså eftersom vi jobbar dygn båda(P, enstaka kortare turer)så känns det lite tokigt att ta ut 5 veckor på raken..hemma så mycket ändå (jobbar ju bara 7-8 dygn i månaden)..bättre att ta här o där det det behövs..eller att försöka byta lite pass..när jag åkte till Gotland tog jag bara 2 dygns semester (9 dygn måste jag minst ta ut under året)eftersom jag hade min långlediga vecka då..


Mycket hundgrejer vi ska/vill på och då är det bra med utspridd semester...


Nästa vecka tar P semester..För då ska vi till Stholm på To...sedan på söndag.. SKA JA TILL GOTLAND IGEN*LOVE*(med jobbet):):):) Det  innebär att jag jobbar 4 dygn nonstop där (tillsammans med en till assistent).....SÅ då kan jag ta semester när P åker till TURKIET (med jobbet)någon vecka efter det:)


Sista helgen i  aug RYEGATESLÄGER *TJOHOO*=semester;)


I September åker jag till Frankike, (med jobbet;))på bussresa ..då blir det 7 dagar borta, då jobbar jag in en hel månadslön...men denna gång tar jag ingen ledighet när jag kommer hem...då är det ju dax att börja tänka på julklappspengar;)

Något semesterdygn e ju fint att ha kvar om det dyker upp något roligt ;)

Det bästa med detta är att mina älskade söner får  SEMESTER heeela sommarlovet  !!

Kram Lotta 
ANNONS
 
Petra

Petra

18 juli 2009 11:15

Härligt att kunna göra så killarna får så mkt ledigt med er, men ni måste vara mästare på att planera och pussla in allt.
Bra med jobb som man kan jobba några extrapass när det behövs klirr i kassan ; )

http://aileenonisse.bloggagratis.se

 
Sinna

Sinna

18 juli 2009 14:36

OJ det var mycket att hålla reda på ;-) Hoppas att ni får det bra!!
Kram Sinna

http://gizmo.cybersite.se

 
Annica

Annica

18 juli 2009 15:01

Oj vad jag skulle vilja ha dina arbetstider, perfekt när man har hundar och barn!!!! Gotland, Turkiet och Frankrike, vad spännande det låter! Vi ses!

http://www.ryegates.se

 
Monty,Jesper & Leo

Monty,Jesper & Leo

18 juli 2009 15:44

Men vad härligt att ha såna tider.Lite trix men det verkar va stor frihet.Här jobbas det Mån-Fre Ledig helg men bra tider,så man kan göra mycket hundträning.Må gott.

http://www.omalley.se

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

18 juli 2009 16:50

Kanonhärligt för era killar & tjejer... och fast ni jobbar så här så syns ju ändå du & Pake väldans mycket. Kul att ni kommer ut en hel del oxå utanför Sveriges gränser.

Mån-fre, lediga helger men tyvärr bara 25 dagars ledighet att ta ut... ja åsså lite timmar i kompbanken förståss, har väl en 50-60 timmar där (när man nu skall få möjlighet att ta ut dom). Tänkte börja att be om att få ledigt första dagen efter semestern för att slippa börja en måndag, en tisdag går säkert mycket lättare att gå tillbaka på !!!

http://wallander.blogg.se

 
Yvonne

Yvonne

18 juli 2009 21:35

Låter ju helt underbart ju! För allihopa! =)
Underbart för pojkarna att få vara hellediga så länge! Det behöver man verkligen!

Hälsa Alfred att det blir mer insektsbloggar till honom till hösten. Vi håller på och renoverar här nu, så jag hinner knappt sitta vid datorn någonting... =(
Men jag återkommer med de små lite senare! =)

Kram till er alla!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se