Juniocola

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2009

Wiiiihooo, långledighet:)

Av Löfgren - 25 augusti 2009 09:39

Vad skönt,Ibland kommer den lägligt.. långledigheten.

De sista 7 dagarna har  jag knappt sett Pake mer än en minut här och där, vi har gått omlott hela tiden(en redan intensiv skolstartsvecka vecka späddes på med extrapass,sjukdomar och en tripp till Uppsala akademiska(G var på årlig koll...plastik op av näsan börjar bli aktuell...shit, han börjar bli stor..vi ser "the end av the tunnel" av alla operationer:):))))


De få minuter man ses är det "rapportering"om barn, hundar..vad som gjorts, vad som måste göras..Man får lätt känslan av FAMILJEN AB..

Men Kanske ,kanske hinner jag pussas lite med mannen nu i veckan;)...men just nu är han på Möte..sedan skall vi STORhandla..och sedan skall jag UT med vänner på middag ikväll..men imorgon är vi lediga tillsammans HELA dagen....(det är tillochmed BF fram till 14.00...)

Få se kanske tom lite hundträning hinns att dokumenteras..har blivit lite dåligt med det på slutet....minst sagt.På fredag åker vi på Ryegatesläger hela familjen...DÅ blir det hundigt värre:)

Kram Lotta

 
 
Annica

Annica

25 augusti 2009 10:57

Mycket lyckad date med Zidane igår ;-)))) Meddela mig så snart ni vet om MH:t, ett par platser kvar.. Ses i helgen!

http://www.ryegates.se

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

25 augusti 2009 11:35

Det blir ju sådär ibland, att man kanppt ses. Men jag tror att imorgon innan kl 14 lär det bli livat ;)

Jag önskar så att jag junde följa med på det där lägret, det hade varit så himla roligt. Jag har ju ingen retriever men jag känner ju Annika lite så kanske nästa gång om det blir nån plats över ;) *Hoppas*

Hoppas iaf att ni får superkul!

Kramis

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Bettan

Bettan

25 augusti 2009 12:37

Ha, ha, Familjen AB var riktigt bra!
Så funkar det hos oss hela tiden tycker jag och det som gör i sovrummet är bara planering och prat om vad som är med barnen;)
Hoppas ni får en härlig dag imorgon!
Kram

http://coolbettan.blogg.se

 
Tessan med "pälsbollarna"

Tessan med "pälsbollarna"

25 augusti 2009 16:54

Jaha ja nu fick du mig allt att sitta här med tår i ögat igen;) Har ju inte varit här på några dagar...men när du skriver om dina ungar och hur lyckligt lottad du är..ja då får man en tår i ögat och jag har ju skrivit förr att ni är ju så otroligt härlig familj!!

Jag blir så glad av att se allt ni gör tillsammans och tänker tillbaka på allt skojj även mina föräldrar gjorde med oss! Tyvärr så ser man för lite av sådant idag...mest stress och sätta ungarna frmför datorn eller Tv:n. Så skall ni få en liten scout i familjen.."alltid redo" med andra ord:).
Stor kram till er alla!

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Sinna

Sinna

25 augusti 2009 18:37

Hoppas att ni får lite tid att "rå om varandra"!!:-)
Kram Sinna

http://drevteamets.se

 
Birgitta & Lizzie

Birgitta & Lizzie

25 augusti 2009 18:43

Hoppas att ni får en riktigt härlig och hundig helg på Ryegates !!!
Eller rättare sagt jag är helt övertygad om att ni kommer att få en kanonhelg !!!

Kramizar från oss, som oxå stämmer in i det pälsbollarna ovan skriver om hur otroligt härlig familj ni har och hur mycket ni gör tillsammans ! Härligt !!

http://www.lizzieonline.net

 
Susanne & Cia

Susanne & Cia

25 augusti 2009 20:56

Å, så skönt med ledighet. Behövs mellan varven. Låter som om du får en fin barnfri stund i morron ju! Förutom storhandlingen så låter det alldeles perfekt. Passa på vetja;9....ja, träna hund alltså....
Kram
Susanne o Cia

http://susanneocia.blogspot.com

 
Agneta

Agneta

25 augusti 2009 21:09

Vad härligt att ni får rå om varandra imorgon då!!!! Man får ta tillvara på de stunder som bjuds!!!!!

Ha en trevlig kväll och en ännu mysigare morgondag!

Kram

Agneta

http://www.nogg.se/tyra

 
Mia

Mia

25 augusti 2009 21:40

Ja, det där känns igen från då barnen var små och man jobbade på schema. Det blir liksom vissa perioder då alla går om varandra. Trist!

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

25 augusti 2009 23:49

Vad skönt med lite långledighet igen. Jag är helt övertygad om att ni tar vara på BF-tiden på bästa sätt för att sedan hitta på något kuligt allihopa efter att alla barnen kommit hem på em.

Hoppas du haft en trevlig kväll!

Kramelikram

http://wallander.blogg.se

 
Yvonne

Yvonne

26 augusti 2009 10:05

Usch, va jobbigt att bara mötas i dörren! Jag saknar Renaldo vansinnigt mycket när vi bara ses lite grann. Jättejobbigt! Men skönt att ni nu får rå om varandra lite igen!

Kramisar!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Anne & Zorro

Anne & Zorro

27 augusti 2009 21:19

Ibland snurrar det på rejält livet! Och visst har det varit trist väder - man tappar liksom lusten till det mesta!

http://zorrossida.bloggsida.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Ovido - Quiz & Flashcards