Juniocola

Direktlänk till inlägg 28 november 2009

jodå, det gick bra :)

Av Löfgren - 28 november 2009 13:28

Med sprutan alltså:) Ont i sina armar har Ludde o Alfred idag..det verkar som om de aldra flesta fått det ju. Alfred har dock börjat få lite feber nu, hoppas att det ger med sig. Idag är jag ledig o vi är bara hemma och myser. Jag har liite svårt att slappna av hemma nu..går och kikar om det finns något att rensa ur och slänga /ge bort hela tiden. Vi har rensat i röran ganka rejält nu på slutet..man får onekligen lite extra kraft när det är flytt i tankarna...Vill jag släpa med detta till nästa hus??frågar jag mig själv om saker jag grävt fram...VÄLDIGT ofta blir svaret NEJ :) OM det inte blir flytt av en eller annan anledning så har vi iallafall ordentligt med plats över nu;)

Kram alla..vad glad jag blir att det fortfarande är människor som tittar in här :)

Lotta

 
 
camilla

camilla

28 november 2009 13:45

Man kanske skulle flytta lite ofter så man blev av med lite skräp :)

http://www.bentley.bloggplatsen.se

 
Yvonne

Yvonne

28 november 2009 18:00

Ja, jösses vad man slänger när man flyttar och det känns alltid så skönt! Och som du säger, blir det ingen flytt just nu, så har ni åtminstone röjt ut! =)

Vi har börjat i vårat hyr-förråd! Det är typ 10 m2 stort.
Det var fyllt ut till dörren och på två dagar har det nu halverats! Jätteskönt! Och mer rensa blir det hela tiden nu. Även här hemma slängs, säljs och skänkes saker om vartannat nu. Bra när saker kommer till användning för någon annan också! =)

Ha det fint och puss på de onda små armarna!
Kramis!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

28 november 2009 21:34

Tror att det är en bra idé att rensa ut ordentligt innan flytt. Hoppas att det går bra och att ni får huset.

Hur går det med er hundträning? Är det tävlingspaus för Juni nu?


Pebbels löper så jag ligger lite lågt med träningen just nu. Det mesta sitter rätt bra , det är väl mest fjärren som vi behöver träna på. Nu ska jag ta ur träningen på klubbar och se vad som händer, hur väl befäst momenten är ser man väl rätt bra med störningar runt omkring. Ska bli spännande :-)

Hälsa familjen, KRAM

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Jessica, Gnista & Sota

Jessica, Gnista & Sota

28 november 2009 22:04

Åh vad roligt med uppdateringar! Spännande att ni har ett hus på gång...
Kram

http://www.skeppartorps.se

 
Torsten igen

Torsten igen

28 november 2009 23:15

Nu blev jag lite överraskad.....och väldigt glad!!! Det var länge sen man hörde nåt från er!
Hoppas ni snart har ert drömhus!
Ha det gott!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Monty,Jesper & Leo

Monty,Jesper & Leo

29 november 2009 15:17

Trevlig första advent på er!

http://www.omalley.se

 
Bettan

Bettan

29 november 2009 16:32

Hoppas febern ger med sig snart, jag och sonen vart sjuka av vaccinet.
Skönt det låter att rensa ur saker, jag hade för ett par år sedan ett ryck och skulle behöva ett sådant igen.
Kram

http://coolbettan.blogg.se

 
Annica

Annica

29 november 2009 19:00

Ni är efterlängtade! Kramen

http://www.ryegates.se

 
Petra

Petra

29 november 2009 22:01

Välkommen tillbaka!
Tänkte på er häromdagen. Tyckte mina hundar var ganska lydiga men då kom jag på att det var nog bara alldeles för lite av Juni o Cola sista tiden för att jag skulle tycka så ; )

http://aileenonisse.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

29 november 2009 22:29

Åhhh men här är du ju igen!! Saknat er alla! jo du "pig shoten" tog jag för flera veckor sedan och blev super dålig dagen efter´.... Måste nu ringa och höra ifall jag ska ta en 2:a gång oxå! hoppas ni hittar "rätta huset" Men jag fattar inte...rensar ni och sätter ut erat innan ni hittat ett??

Ha det gott!

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

30 november 2009 14:41

Hej igen Filifjonkan tassar in.Är tillbaka i bloggvärlden igen för nu skall tiden räcka lite bättre tror jag i alla fall. men här är nya grejor på G ser jag. Tänker ni flytta till nytt hus så kul. Spännande med flytt men mycket jobb med och mycket nytt att inhandla med gardinstänger som inte passar och såna små klämmigheter,. hoppas febern ger sig för gossen men de är rätt vanligt ont i armen o feber som biverkningar.Brukar ge sig till dagen efter, ha det så bra med dina flyttbestyr nu då.

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se/2009/10/09/2063947-nu-fungerar-det-450x450-sa-da-ar-filifjonkan-pa-banan-igen-enl-texten/#kommentarer

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

30 november 2009 16:19

Hej!!!! Kul att höra ifrån er igen.

Ett tips. Ställ ut allt i ett partytält, låt det stå alldeles för länge så att det börjar att mögla. Då är det bara att slänga, slänga. Jag och Peter var två vändor till tippen i lördags, och på Myrorna med det som gick att räddas :-) Ja, lite kom tillbaka in i det nyrenoverade förrådet också. Men det var sååå himla skönt att bli av med en massa skit. Lycka till med husköp och sälj.

kraaam

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Pillan

Pillan

30 november 2009 19:13

ja det brukar sammlas en hel del grejor som man inte orkar ta med sig vid en flytt !!

hoppas ni hittar erat hus snart ..

kramar

http://www.pillans.se/wp

 
Eva me flock

Eva me flock

1 december 2009 11:21

Åååå äntligen. Saknat er som 17. Hoppas ni snart får ert hus å att allt går bra med det. Här är de som vanligt både upp å ner... Kram på er.

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skapa flashcards