Juniocola

Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

jo vi lever..

Av Löfgren - 28 februari 2010 12:15

Bara det att blogglusten fortfarande är helt på 0...ja idag var den uppenbarligen  ett snäpp högre;)


Shit vad vi har mycket snö..herregud tänk att allt skall bort också.Då blir det gummistövlar.. Cola är överlycklig,  varje gång hon kommer ut blir hon överraskad av all den underbara snön och slänger sig ut och rullar , gnider och tokrusar:)

    


Patrik tränar hundarna ganska mycket nu..men jag är inte med på samma sätt och "beundrar" ..det får vänta tills i sommar;)


Badrummen är FORTFARANDE inte klara..men det går frammåt. Snickarna har vart magsjuka och tapeter försenade..och bubbelbadkaret är försenat med flera veckor:( Sista budet är dock att det skall skickas från hamnen 1a mars, längtar:)

  

såhär såg det ut dagen innan renoveringen startade..det ljuva 80talet hängde sig kvar(konstigt, huset är ju byggt 92)blää..ojoj, vad vi tvättade dagarna innan..ALLT, visste ju att vi skulle bli utan tvättmaskin i 2 veckor..nu är det klart uppe förutom badkaret och nedervåningen ska va klar på tisdag...(!)

   


NU..har det blivit frächare..svart och vitt ...


  

HOHO.........EKO..ett badkar fattas..

  

Gillar min nya badrumslampa....denna  med dimmern nedskruvad gör mysigt när man bubblar sedan..:)


  



Nygammal säng har vi släpat hem oxå, hade den när vi bodde på landet och tyckte den passade i nya sovrummet..köpte nya sängbord..nu ligger nya läslampor på inköpslistan:)

  



  


Barnen har sportlov..Alfred har tyvärr fått en ordentlig förkylning och får skippa sporten och mysa inne istället...(Vi MÅSTE göra något åt sladdarna..)

Tuva letar chips från festivalkvällen igår(nää, jag orkade inte torka bordet) Juni vilar i soffan och Cola springer efter mig och vill UUT! P jobbar hela helgen, tråkigt ..

  

  



2 ggr Dart vader :)



Igår bokade vi en resa till Djerba, en liten ö utanför Tunisiens fastland. Vi skall bo på Hotell Club Rimel Djerba FFFF..med All Inclusiv..stor pool , vid havet med långgrund strand.jösses, ja det är något att längta till när jag sitter här och ser snön falla utan stopp:)..lite speciell design..lite tusen o en natt..Till hösten drar vi.  

    


..så i sommar blir det till att  snåla lite ,kuska runt med husvagn i Sweden, det blir nog mysigt det med..finns ju så många härliga badställen , hundklubbar o vänner att besöka:)

Kram Lotta


 
 
zaida

zaida

28 februari 2010 09:40

mysig säng .

http://zaida.devote.se

 
Annica

Annica

28 februari 2010 09:58

Fint, fint fint och smakfullt!! Ser ju så fint ut ju ;-) Härligt att Pake sätt fart med träningen!! Håller med om att det är roligare titta på när vädret är mysigare..

http://www.ryegates.se

 
Helena & co

Helena & co

28 februari 2010 11:32

Kul att få lite uppdatering från er.....saknar er här på bloggen men förstår att lusten att blogga inte alltid är på topp och att man vill prioritera annat. Ser väldigt fin toch fräscht ut och vad mycket fixande ni har hunnit med!!! Blir skönt att ligga på latsidan till sommaren och ha hela huset nytt och fräscht :-) Ni vet att det finns en "billig" frigga att låna här (betalningen är bara lite trevligt umgänge med hundprat och hundträning :-) )

Ser väldigt mysigt ut på Djerba.....verkligen något att se fram emot när hösten smyger sig på.

Kram till er alla!!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Karin & Co

Karin & Co

28 februari 2010 13:09

Härligt att höra ifrån er, jag trodde ett tag att ni hade renoverat bort hela familjen ;-) Det ser kanonfint ut! Vi har fått vattendropp från taket, kommer in i vardagsrummet och hallen, så nu kanske jag får till min utbyggnad och helrenovering, eftersom vi ändå troligen måste riva :-(

Håller med Helena, det finns både frigga och gäststuga i Nacka. Med husvagn kan ni ju ställa upp varsom nästan också. Vi kanske kan få till en bloggträff i sommar.

kram kram

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Agneta & Tyra

Agneta & Tyra

28 februari 2010 13:34

Kul att ni gav ett litet livstecken ifrån er!!!! Snyggt blir det i badrummet, helt i min smak!!! Tittat på liknande taklampa men den hade inga svarta inlägg så den där var ju supersnygg!!!

Spännande att se då det blir färdigt!

Här är det härligt väder -7 och snön faller med flingor stora som lapphandskar här idag. Skönt i alla fall att kylan gav med sig!

Ha en skön kväll!

Kram

/Agneta

http://www.nogg.se/tyra

 
Camilla

Camilla

28 februari 2010 14:07

Gud så fräscht och härligt ni får det =))
Till sommaren så vet ni att det är öppet på Dalsängets camping.
Fri entre,stora ytor för hundarna att raca på...... och värsta pooldäcket=)

http://www.bentley.bloggplatsen.se

 
pillan

pillan

28 februari 2010 18:59

men vad snyggt ni fått det , verkligen i topp..
och tänk när bubblorna kommer på plats ...wooow

vad härligt det lät med en sol semester *längtar*
men det är inte så illa att fara runt med husvagnen heller kan jag lova ..riktigt mysigt är det!!
vi har bokat på Öland v 29 bödasand , ska bli skönt
men just nu när man kollar ut känns det som om det 1000 år dit..

må gott Lotta , kul att se och höra att ni lever

http://www.pillans.se/wp

 
Tina

Tina

28 februari 2010 21:10

Tack för lite uppdatering. Ni har fått det jättefint och badrummet är verkligen läckert.
Kram

http://workinglabs.wordpress.com

 
Lizzieonline ..

Lizzieonline ..

1 mars 2010 11:09

Det är bara att instämma i det redan "sagda" nämligen : OJ vad fint ni får och oj vad skoj att äntligen få ett livstecken ifrån er !!
Kramizar kommer här !!!

PS Det där med ev "lägervistelse" var nog mest ett önsketänkande från oss, eftersom det var nån med "udda" ras som deltog i fjol, men nu är ju dom lixommed i det "gänget" om man säger såå .. :-))) DS

http://icelolly.bloggplatsen.se

 
Camilla

Camilla

1 mars 2010 13:52

Nu måste ni in på hundonline....va många vänner som är med =))

http://www.bentley.bloggplatsen.se

 
Yvonne

Yvonne

4 mars 2010 07:04

Va härligt med nytt! Fräscht blir det också! =) Jag längtar tills vårat står klart. Dröjer väl kanske till sommaren...

Kortet på Dart Vader-killarna är jättefint!

Skönt att åka iväg lite!
Själv har jag aldrig lockats av att resa iväg till semesterparadis. Det kan kanske bero på att jag varken åker båt eller flyger! Fniss. Visst kan man bila, men nä... Jag håller mina fötter här i norden! Får väl se om jag tänker om när jag blir gammal! Då kanske jag lockas av solsemestrar! Hihi!

Må gott!
Kramis!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

10 mars 2010 19:12

Oj här har det hänt mycket. Jaha snö har ni med gott om inte klokt ju i år, Fin lampa jaa pysmys hoppas badkaret kommer som utlovat nu då, Förkylningar är det gott om i år bland barnen.Men det går över sen ser jag dubbelt med ref till Vadrarna fniss..poppis för barnen. Hoppas allt ok med dig Kram o hej

http://filifjonkan-se.bloggplatsen.se

 
mimio

mimio

13 mars 2010 12:41

Men oj!
Plötsligt kom ett livstecken från er. (: vad skoj.
Renoveringen är på fram march ser jag så fint det blir.
Själv har jag blivit med badkar *fniss det är helt underbart faktiskt. (kommer snart bild på bloggen) Vi renoverade källaren, puhh snacka om damm... men det blev såklart mycket fräschare.
Snygg lampa ni har! Jag tycker det är så svårt med just belysning... vet inte varför men så är det. Känns alltid lite smådyrt och så har jag svårt att föreställa mig hur det ska bli.
Ändå gör bra belysning så mycket för ett rum,
Sååå ni ska på semester! tjosan vilka lyxlirare, låter jättehärligt. (: jag vill också!!!
Ha det så bra
/maria

http://mimio.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Ovido - Quiz & Flashcards